Aspirante optimiste(736)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

fetele care au mai facut beta
am primit rezultatul de la beta-hcg este 288.4
data ultimei menstruatii este 23.10.2011
cum vi se pare?

Mergi la inceput

intervalul de referinta de la synevo este
sarcina 5 saptamani: 217-7138 mUI/mL (mediana: 1398 mUI/mL)
nu este cam mica valoarea mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ca_Mila

intervalul de referinta de la synevo este
sarcina 5 saptamani: 217-7138 mUI/mL (mediana: 1398 mUI/mL)
nu este cam mica valoarea mea?

Ca_Mila felicitari!
Iti doresc sa ai o sarcina usoara si dusa la termensi un sanatos si mancacios!
eu nu ma pricep sa interpretez beta HCG, dar nu cred ca este val mica, este conform varstei sarcinii de la UM
Sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Nici eu nu ma pricep ca-i prima data cand imi fac, de aia intreb si ma agit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

CaMila stai linistita ca este o valoare buna, este in interval asa ca e super bine..Felicitari inca odata, o sarcina usoara si un bebe sanatos!

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Camila felicitari! Eu nu ma pricep la beta,daca e in limite atunci e ok mai poti face una la interval de 2 zile sa vezi cum evolueaza
Ce sa va zic,va citesc zilnic, eram gata-gata sa va scriu cand ar trebui sa ma testez. Am si uitat ca iau anticonceptionale. Din cauza lor cred ca ma simt usor balonata,sanii plini cum e inainte de CM…o gramada de efecte secundare, dar deh daca prin astea trebuie sa trecem sa facem bebe
In feb cand termin tratamentul cu antibebe mi-am planificat o vacanta la Barcelona, am luat bilete de avion, am platit hotelul, totul e aranjat sa concepem un “in vacanta”. O facem si p-asta, niste prieteni tocmai ne-au zis ca au conceput in vacanta
Apropo am 3 prietene insarcinate care m-au anuntat saptamana trecuta, mi-a picat fata. Niciuna nu a facut ceva special, s-a intamplat Ma bucur pt ele,nu pot sa nu ma oftic ca nu mi s-a intamplat mie
Va tin pumnii voua intre timp,in dec o sa urmaresc cum rand pe rand ne dati vestile bune
Va pup

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ...la mine a inceput spotting-ul.

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Camila este bun rezultatul la beta dar cel mai important acum este sa il repeti la 48 de ore si atunci ar trebui sa se dubleze asa scapi de orice grija ca nu ai probleme.
Daca ai recoltat azi dimineata dute sambata dimineata iar ca sinevo lucreaza si sambata ca am facut eu si dau si rezultatul in aceeasi zi pe mail.
Sa ai o sarcina usoara.
Moni unde esti? Sper ca esti bine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Camila felicitari! Eu nu ma pricep la beta,daca e in limite atunci e ok mai poti face una la interval de 2 zile sa vezi cum evolueaza
Ce sa va zic,va citesc zilnic, eram gata-gata sa va scriu cand ar trebui sa ma testez. Am si uitat ca iau anticonceptionale. Din cauza lor cred ca ma simt usor balonata,sanii plini cum e inainte de CM…o gramada de efecte secundare, dar deh daca prin astea trebuie sa trecem sa facem bebe
In feb cand termin tratamentul cu antibebe mi-am planificat o vacanta la Barcelona, am luat bilete de avion, am platit hotelul, totul e aranjat sa concepem un “in vacanta”. O facem si p-asta, niste prieteni tocmai ne-au zis ca au conceput in vacanta
Apropo am 3 prietene insarcinate care m-au anuntat saptamana trecuta, mi-a picat fata. Niciuna nu a facut ceva special, s-a intamplat Ma bucur pt ele,nu pot sa nu ma oftic ca nu mi s-a intamplat mie
Va tin pumnii voua intre timp,in dec o sa urmaresc cum rand pe rand ne dati vestile bune
Va pup

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Dana ma bucur ca plecati in vacanta, sigur veniti 3 de acolo, o sa fie cu folos asteptarea asta.... pana in februarie iei anticonceptionale?

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82
Dana ma bucur ca plecati in vacanta, sigur veniti 3 de acolo, o sa fie cu folos asteptarea asta.... pana in februarie iei anticonceptionale?

Miky da pana in feb iau antibebe, 3 luni-Yasmine dar imi fac o foame de lup.Dimineata ma roade stomacul, e ciudat ca inainte nu imi trebuia sa mananc dimineata
Sper sa ma pot abtine ca si asa am cateva kg peste

Mergi la inceput