Aspirante optimiste(736)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Din cate stiu, o valoare mai mare nu are importanta. Probleme sunt la valori mici.
! Sa fie cu folos (cred ca v-am zapacit cu urarea asta a mea, dar stiu ca are efect!

_

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Din cate stiu, o valoare mai mare nu are importanta. Probleme sunt la valori mici.
! Sa fie cu folos (cred ca v-am zapacit cu urarea asta a mea, dar stiu ca are efect!

_

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Laptisor de matca am si eu in casa ca imi trimite mama pt sotul meu.Dar eu am din ala care se ia cu o lingurita mica si credeam ca pt stimulare poate se ia mai mult de o lingurita pe zi.
As vrea eu mai multe ceaiuri si pastilute dar eu nu i0am spus mamei ca lucram la bebe ca apoi m-ar fi intrebat luna de luna daca am reusit asa ca pastrez sa cumpar eu tot, asa scap de intrebari.
As vrea sa incerc si eu cu utrogestan vreo 2 luni iar aici imi trebuie neaparat reteta pt el.

Lili de strumfita Maria Eliza

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilimara

Laptisor de matca am si eu in casa ca imi trimite mama pt sotul meu.Dar eu am din ala care se ia cu o lingurita mica si credeam ca pt stimulare poate se ia mai mult de o lingurita pe zi.
As vrea eu mai multe ceaiuri si pastilute dar eu nu i0am spus mamei ca lucram la bebe ca apoi m-ar fi intrebat luna de luna daca am reusit asa ca pastrez sa cumpar eu tot, asa scap de intrebari.
As vrea sa incerc si eu cu utrogestan vreo 2 luni iar aici imi trebuie neaparat reteta pt el.

Lili de strumfita Maria Eliza

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Si eu am in casa laptisor tot din ala, ramas de la ceva.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Testare:
-alex pe 30 noiembrie
-corina pe 1-2 decembrie
-cixinica pe 3 decembrie,
-Draguta, eu, mirunita, gabyv pe 6 decembrie
-luciana 9 decembrie
-moni-17 decembrie

Ce multe suntem pe 6 decembrie, ce bine ar fi sa nu imi vina uratii si sa ma pot testa pe 6 ca la mine ar trebui sa apara mai repede.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Oare ce fac gravidutele noastre Ylari si Stefulici?
Ylari probabil isi asteapta sotul dar de stefulici nu mai stiti nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

_

pentru

multumesc!
Mihaela, frumoasa lista ai facut, sa fie la fel si cea cu II

Mergi la inceput

Chiar, gravidutele la apeeeeel!

_

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Oare ce fac gravidutele noastre Ylari si Stefulici?
Ylari probabil isi asteapta sotul dar de stefulici nu mai stiti nimic?

aaaa
stefulici
trebuie sa ma ajute cu pregnylul luna asta...

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Fetelor, ies la cumparaturi, vorbim mai tarziu!

_

pentru

Mergi la inceput