Aspirante optimiste(736)
Raspunsuri - Pagina 23
marci1418 spune:
buna seara fetelor!!! nu am apucat inca sa citesc din urma dar recuperez... am fost la medic, analizele is bune, deja mia ramas prin martie sami verifice trompa ramasa apoi daca e bine, e unda verde la facut bebei...
Mihaelafalt spune:
Marci imi pare bine ca ai fost la doctor si e totul bine.
Iti doresc sa depasesti bine si sa treaca mai repede perioada asta nasoala si sa ajungi sa iti tii copilul in brate.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Corina87 spune:
Of ce vreau si eu un test pozitiv de sarcina
Am fost si lam inregistrat pe Eric la scoala pe anul viitor,inca nu a inceput scoala dar deja mau usurat de 40 de euro.Offf
Si am facut nani o ora pina Eric a privit RIO,ma jeneaza spatele si burta.Ma duc sa fac papa ca vine sotul acasa.
Aaaa apropo de soacre,eu traiesc cu ea intr-o casa,ii dau ignore cind ,si iam spuso in fata ca cind vorbeste mult nici nu o ascult,noi suntem 3 scorpioni sotul+eu+socrela,si mai este mama mea dar ea este in tara.Si avem doua balante,Eric si cumnatul.
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Camila este bun rezultatul la beta dar cel mai important acum este sa il repeti la 48 de ore si atunci ar trebui sa se dubleze asa scapi de orice grija ca nu ai probleme. Daca ai recoltat azi dimineata dute sambata dimineata iar ca sinevo lucreaza si sambata ca am facut eu si dau si rezultatul in aceeasi zi pe mail. Sa ai o sarcina usoara. Moni unde esti? Sper ca esti bine. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
sunt pe aici,
sunt la munca
azi sunt de serviciu pana la 11 noaptea
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Simo_82 spune:
Ca_mila, poti te rog sa-mi trimiti link-ul unde pot vedea si eu pozele cu testul tau?
Felicitari!
citat din mesajul lui Ca_Mila Fetele va multumesc din suflet. Acum maxim o ora le-am facut nu am vb cu nimeni, nici macar sotul, mi- e frica sa deschid gura. oricum abia astept sa ajunga acasa. |
Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica
Ca_Mila spune:
sper sa mearga
https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/Ca_MilaTeste23Noiembrie2011#5678257530251437650
Simo_82 spune:
Ca-mila, nu merge, sau nu ma pricep eu, nu stiu. Chiar as fi vrut sa-l vad. Ma poate ajuta cineva?
Va pup..
citat din mesajul lui Ca_Mila sper sa mearga https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/Ca_MilaTeste23Noiembrie2011#5678257530251437650 |
Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica