Pufi de 2010 (50) - LMA BlueFlower!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Si eu pe fuga, sa urez...

LA MULTI ANI BF !

Sa fii sanatosa, sa te bucuri de familia ta si de cei dragi tie si sa realizezi tot ce iti propui in viata.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Mazare i-am dat copilului din prima, mananca f f bine. Si cu carne si fara. Brocoli ...aseara a bagat o farfuriuta cu o aripa de pui taiata bucatele si cu parmezan ras pe deasupra. ....

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Si cum ati gatit mancarea? Banuiesc ca mazarea tot neblenduita o mananca.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Portocale pentru Mos Nicolae

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Micki sanatate multa. Faceti ceva pentru imunizare?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

LMA bf!

Sanatate, iubire si noroc alaturi de familia ta frumoasa!

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

rux, sorina Eu stiam/credeam ca cic-ul tine pana implineste copilul 2 ani, deci de ziua lui incepi munca. Rux, nu treci mai devreme pe acolo sa vezi ce si cum se scalda apele?

alexutza Ha ha... ne dam si noi pe brazda cu gradi pana la urma. Ieri s-au dat in bratzele fetelor de acolo, iar azi au plecat singure pe scari in sus si ne-au facut pa-pa, apoi Naty a plans putzin, dar diferentza fatza de prima saptamana e majora...

tomaca si dastefa WB!

sorina Sanatate multa tatalui!

bf Din alimentele enumerate de tine cred ca nu le-am dat doar ciuperci (nu-mi plac mie deci nu gatesc) si icre (nu am avut super proaspete ca sa ma risc si in plus sunt foarte alergene si cam prea sarate, dar cred ca voi incerca in curand), dar nici cu celelalte nu s-au omorat (exceptand ciocolata ). Eu interdictie nu pun decat la alune pana la anul. Totusi, prazul exotic??? Pai nea Marin (olteanul) numa' praz si ceapa verde manca... Adevarul e ca nici eu nu cumpar, dar mai imi da maica-mea din gradina proprie (din Dobrogea nu din Oltenia ) si am observat ca e mai dulceag si mai putin lacrimogen decat ceapa . Deci recomand...

ruxita N-am idei nici pt tine nici pt Ela... dar sunt sigura ca gasesti tu ceva

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Mazare i-am dat copilului din prima, mananca f f bine. Si cu carne si fara. Brocoli ...aseara a bagat o farfuriuta cu o aripa de pui taiata bucatele si cu parmezan ras pe deasupra. ....

Si cum ati gatit mancarea? Banuiesc ca mazarea tot neblenduita o mananca.

Povestea unui Dor

Mazare facuta mancarica, cu ulei, ceapa si suc de rosii. Cu sau fara carne. De obicei cu carne. Evident, neblenduita.
Am mai scris ca nu ii mai blenduiesc nimic, doar carnea o tai cu cutitul marunt.

Mergi la inceput

Citat:

Ati vacinat careva pufi pentru hepatita A? Cum a fost?

Da noi... nu am observat nimic neobisnuit in comportamentul sau starea fetelor... Doar ca medicul nu stia ca havrix e pt hepatita A si se minuna de ce vrem sa il facem, ca doar le-am tot vaccinat de la nastere pana la 1 an de hepatita ... Le-a facut in umarul celalalt decat bcg-ul si trebuie sa ne amintim prin vara de rapel.

Vrei sa-l faci si tu?

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Dastefa, Nyny, Larisel, Micki - multumesc de urari.

ma pregatesc sa plec la pui, azi nu l-am vazut, ca dormea cand am plecat eu.

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor, care dintre voi folositi / gatiti steamer? Sunt practice, le folositi des? Ce modele aveti?

L-am folosit intens din momentul diversificarii pana la 1 an, apoi m-am smecherit si gateam mai multe feluri deodata pe aragaz si l-am abandonat. Apoi a venit lorex si ne-a amintit ca eposibil sa contina bpa (nu ma gandisem pana cand a zis ea, desi e posibil sa fie bpa free). Am retinut ca ea recomanda steamer de inox, desi majoritatea celor de pe piata sunt din plastic. Noi avem din www.tefal.ro/All Products/Cooking appliances/Steamers/Products/VitaCuisine/VitaCuisine.htm" target="_blank">asta. Eu am gatit la steamer doar legume si peste (salau). Legumele raman cam taricele si gemanutzele (care nu mai mananca pasat decat supe/ciorbe doar uneori) nu prea se dau in vant.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Si noi carnea tot bucatele... fasii sau cubulete, depinde cum se preteaza. Dar dintre toate specialitatile gemanutele prefera pestele, gatit ca pt noi (tati e meserias) si nu incorporat in piure (care e demult bleah).

Aa... mai au o interdictie alimentara de care am uitat: mezelurile. Pana cand? Nu stiu...sper ca pt totdeauna... incercam sa renuntam si noi parintii la ele, desi ne plac.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput