Pufi de 2010 (50) - LMA BlueFlower!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Si tie o zi usoara dece... ai scapat de "stres"?

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

ms..nu.....n-am scapat....hai sa zic ca partial...insa...pna acu suntem destul de sifonati :(

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Baut si eu cafeaua, iar acum incerc sa scriu pe fiecare psot. Iar am sa umplu pagini. M-am straduit sa scriu mai putin sa nu ajung la 3000 de postari ca mie imi place coafura asta cu rosu, dar vad ca tot albastra am sa ajung.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Portocale pentru Mos Nicolae

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Larisel, ma tin ca trebuie sa-ti zic ceva, dar nu-mi amintesc ce. Tu stii?

Ps Ma omoara astia cu cele 60 secunde

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Mazare facuta mancarica, cu ulei, ceapa si suc de rosii. Cu sau fara carne. De obicei cu carne. Evident, neblenduita.
Am mai scris ca nu ii mai blenduiesc nimic, doar carnea o tai cu cutitul marunt.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

La noi n-a avut succes saptamana trecuta. Eu cred ca l-a fortat bona sa manance inainte de a se culca de pranz si a prins o aversiune.
Ca are ea o problema sa fie mancat cand se culca sa doarma bine. De parca atunci cand ai burta plina poti sa dormi. Si i-am tot spus ca daca mananca la 11 fructe nu are cum sa mai mamnce si de pranz la 13, fiind si obosit.

Povestea unui Dor

Asa mancau si gemanutele inainte de gradi: la 11 fructe si pranzul la 2-3. Poate va araneaza un programl ca al nostru acum: la 9 mic dejun (poate fi exact gustarea de la amiaza), la 12 pranz (o zeama si un fel 2), la 16 fructe, la 18-19 cina (un fel 2, prefer fara carne si un desert mic) plus lapte la trezire si la culcare.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

Merci, am sa incerc

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Ruxita si eu sunt friguroasa si ma infofolesc, dar pe Sebi nu-l imbrac mai gros decat pe mine, nici n-as putea, pentru ca transpira. In schimb, imi aduc aminte perfect cum se ruga mamaie de mine sa-mi pun caciula pe cap cand plecam la liceu, sau macar sa ma inchei la geaca. Si daca tie ti se pare ca Ela nu se imbraca corespunzator, sa-ti spun ca intr-o iarna m-am incaltat numai in saboti (din aceia decupati la calcai)? Sau ca in miez de iarna puneam pe mine o bluza (nu pulover) si o gecuta subtire peste? Si o pereche de pantaloni de trening din fas, la care scosesem captuseala? Intre timp am descoperit ca daca trece o urma de vant pe sub pulover ma ia cu frigul peste tot, musai sa am dres pe sub pantaloni si caciula pe cap cum a scazut temperatura sub 10 grade, ca altfel ma doare capul...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!

Sebi imbracat? Nu pot sa mi-l inchipiu. El a avut intotdeauna alura de macho. Cum sa-l infofolesti?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

mda, concluzia e - ca o sa inceapa sa manance cand o sa faca ulcer si sa se imbrace cand o sa dea in reumatisme...

Ei , da. Concluzie corecta. Tragic dar adevarat. La Kay o sa fie mai usor.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor, care dintre voi folositi / gatiti steamer? Sunt practice, le folositi des? Ce modele aveti?

Povestea unui Dor

eu am....l-am luat pe cel mai tare din parcare la vremea aia...tefal vita....sau ceva de gen....l-am fol de 2-3 ori...nu stiu ce sa zic....cine fol si s-a abisnuit sa manance asa...toata stima...la mine sigurvadeveni piesa de muzeu

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Merci

Cred ca m-am lamurit. Nu mai iau de loc.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Neata, multumim de Coffee fetelor matinale.

Azi e prima zi de GRADI a lui Dani.

Aseara am avut 5 copii in casa, am baut sampanie si am mancat tort pana la loc comanda , iar discutat cu vecina care are gradinita din cartier. Asa ca azi de dimineata Dani s-a prezentat la prima lui zi de gradi, fara mami, tati sau biba.
L-am lasat, geanta, indicatii la o educatoare tanara si fasneata, pampersi, sa nu ii dea prea mult lapte ca a mancat, etc...si am plecat amandoi (ca venise si consortul).

Am sunat dupa 1 ora....cica e bine, a mancat pancake, se joaca....nu plange.
So....pana la 12.30 cand il ia mama....sa speram ca va fi bine.

Ce nu imi place la gradi asta din cartier e ca e noua si nu are multe materiale didactice. Dar si Dani e oricum mult prea mic pentru a avea nevoi de materiale didactice multe. Asa...de acomodare, cred ca e ok. Mai vedem.

Azi e prima zi, maine mergem la FTK, apoi sapt viitoare 3 zile (cand eu sunt plecata din tara), apoi decidem din Decembrie daca chiar il inscriem sau nu.

Referitor la sondajul meu cu alimentele pe care inca nu le mananca copiii, vad ca suntem pe o medie, normala de altfel.
Mezeluri nu am enumerat pentru ca nu avem in casa. Ce iau, din cand in cand, e muschi file sau montana de la sibieni, cand ajungem. Pentru sandviciuri. Iar Dani nu are acces la ele, aproape nu le vede, ca eu fac pachetul sotului cand el doarme.

o zi usoara va doresc. mai intru.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

eu de fapt intrasem sa ma laud ca a inceput si Miru sa zica tata si Daia
o achizitie spectaculoasa daca o raportam la vocabularul ei format din 4-5 cuvinte

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Felicitari Miru!
Nici noi nu avem prea multe. Dar le spune toata ziua non-stop. Mai mult onomatopee de la animale. Cred ca am sa fac o lista sa vad cate cuvinte spune.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Neata, multumim de Coffee fetelor matinale.

Azi e prima zi de GRADI a lui Dani.

Aseara am avut 5 copii in casa, am baut sampanie si am mancat tort pana la loc comanda , iar discutat cu vecina care are gradinita din cartier. Asa ca azi de dimineata Dani s-a prezentat la prima lui zi de gradi, fara mami, tati sau biba.
L-am lasat, geanta, indicatii la o educatoare tanara si fasneata, pampersi, sa nu ii dea prea mult lapte ca a mancat, etc...si am plecat amandoi (ca venise si consortul).

Am sunat dupa 1 ora....cica e bine, a mancat pancake, se joaca....nu plange.
So....pana la 12.30 cand il ia mama....sa speram ca va fi bine.

Ce nu imi place la gradi asta din cartier e ca e noua si nu are multe materiale didactice. Dar si Dani e oricum mult prea mic pentru a avea nevoi de materiale didactice multe. Asa...de acomodare, cred ca e ok. Mai vedem.

Azi e prima zi, maine mergem la FTK, apoi sapt viitoare 3 zile (cand eu sunt plecata din tara), apoi decidem din Decembrie daca chiar il inscriem sau nu.

Referitor la sondajul meu cu alimentele pe care inca nu le mananca copiii, vad ca suntem pe o medie, normala de altfel.
Mezeluri nu am enumerat pentru ca nu avem in casa. Ce iau, din cand in cand, e muschi file sau montana de la sibieni, cand ajungem. Pentru sandviciuri. Iar Dani nu are acces la ele, aproape nu le vede, ca eu fac pachetul sotului cand el doarme.

o zi usoara va doresc. mai intru.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

WOW! Pa-i ziceai ca nu-i graba cu gradinita. Felicitari!

Povestea unui Dor

Mergi la inceput