Pufi de 2010 (50) - LMA BlueFlower!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Ruxita si eu sunt friguroasa si ma infofolesc, dar pe Sebi nu-l imbrac mai gros decat pe mine, nici n-as putea, pentru ca transpira. In schimb, imi aduc aminte perfect cum se ruga mamaie de mine sa-mi pun caciula pe cap cand plecam la liceu, sau macar sa ma inchei la geaca. Si daca tie ti se pare ca Ela nu se imbraca corespunzator, sa-ti spun ca intr-o iarna m-am incaltat numai in saboti (din aceia decupati la calcai)? Sau ca in miez de iarna puneam pe mine o bluza (nu pulover) si o gecuta subtire peste? Si o pereche de pantaloni de trening din fas, la care scosesem captuseala? Intre timp am descoperit ca daca trece o urma de vant pe sub pulover ma ia cu frigul peste tot, musai sa am dres pe sub pantaloni si caciula pe cap cum a scazut temperatura sub 10 grade, ca altfel ma doare capul...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Ruxita si eu sunt friguroasa si ma infofolesc, dar pe Sebi nu-l imbrac mai gros decat pe mine, nici n-as putea, pentru ca transpira. In schimb, imi aduc aminte perfect cum se ruga mamaie de mine sa-mi pun caciula pe cap cand plecam la liceu, sau macar sa ma inchei la geaca. Si daca tie ti se pare ca Ela nu se imbraca corespunzator, sa-ti spun ca intr-o iarna m-am incaltat numai in saboti (din aceia decupati la calcai)? Sau ca in miez de iarna puneam pe mine o bluza (nu pulover) si o gecuta subtire peste? Si o pereche de pantaloni de trening din fas, la care scosesem captuseala? Intre timp am descoperit ca daca trece o urma de vant pe sub pulover ma ia cu frigul peste tot, musai sa am dres pe sub pantaloni si caciula pe cap cum a scazut temperatura sub 10 grade, ca altfel ma doare capul...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!

mda, concluzia e - ca o sa inceapa sa manance cand o sa faca ulcer si sa se imbrace cand o sa dea in reumatisme... am vazut ieri prin fatza blocului o fosta colega de-a Elei cu o gecuta subtirica pe ea scurta pana in talie(nu cred ca avea pulover pe de desubt, daca-ti pui pulover deja pari grasa!), pantaloni skiny si cizme cu toc si evident parul in vant vopsit blond... m-am uitat la ea si am inteles tendinta... cum sa iesi din tipare cu o geaca groasa pana la genunchi, pe cap cu o caciula de copil prost (eventual cu urechi), manusi cu un deget sau fular impletit de mama?!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Hai sa va povestesc de marea prima sedinta cu parintii la o cafeluta matinala ... Chiar mi-a placut (intrunrea si atmosfera), mai ales ca fetele erau inca acolo (nu le-am vazut pana dupa sedinta) si nu aveam nici un zor. S-a prezentat echipa (directoarea e englezoiaca get-beget din uk, psihologul care vine saptamanal, educatoarele) ceea ce mi-a placut, mai ales ca la venirea si plecarea zilnica e o invalmaseala de nu mai stii care cine e si nici nu prea apuci sa intrebi. S-au propus diverse optionale (care pe noi deocamdata nu ne intereseaza, nici macar transportul cu microbuzul) si apoi am ales data serbarii si cadourile pt craciun (aveau cateva modele pe care ni le-au prezentat ca la licitatie si preturile). Toti copii vor primi acelasi cadou diferentiat doar pe categorii de varsta si de sex. Pt grupa noastra se votase o ferma gen pian (de care oricum avem), asa ca noi facem nota distincta si alegem tablita magnetica cu litere si cifre pt grupa 3+ . Ce mi-a placut (din nou) e ca toti copii din grupa vor fi costumati la fel, de fapt pe aceeasi tema la latitudinea parintilor. Cei mari vor fi craciunei si craiese ale zapezii, cei milocii (2-3 ani) reni, iar noi (pana in 2 ani) spiridusi. In afara de defilare cei mici nu mai au alte "obligatii", asa ca scapam "ieftin" doar cu costumele . Ce mi-a mai placut e faptul cum au pus problema serbarii, sa fie o bucurie pt copii si nu pt parinti (cum sfarseste de obicei).

Am editat ca sa atasez cafeaua .

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Larisel ce bine ca se acomodeaza fetele. Poze cu noul look nu vedem si noi?

Urmeaza urmeaza... desi suntem (teoretic) mai liberi, avem atatea restante de acoperit din treburi ca nu mai apucam nici sa prea vorbim (eu cu tati), darmite poze trestii... nici pe gemanute nu prea le-am mai pozat in ultima vreme. Incerc...

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Mazare facuta mancarica, cu ulei, ceapa si suc de rosii. Cu sau fara carne. De obicei cu carne. Evident, neblenduita.
Am mai scris ca nu ii mai blenduiesc nimic, doar carnea o tai cu cutitul marunt.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

La noi n-a avut succes saptamana trecuta. Eu cred ca l-a fortat bona sa manance inainte de a se culca de pranz si a prins o aversiune.
Ca are ea o problema sa fie mancat cand se culca sa doarma bine. De parca atunci cand ai burta plina poti sa dormi. Si i-am tot spus ca daca mananca la 11 fructe nu are cum sa mai mamnce si de pranz la 13, fiind si obosit.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Portocale pentru Mos Nicolae

Ajutoarele lui Mos Craciun

Asa mancau si gemanutele inainte de gradi: la 11 fructe si pranzul la 2-3. Poate va araneaza un programl ca al nostru acum: la 9 mic dejun (poate fi exact gustarea de la amiaza), la 12 pranz (o zeama si un fel 2), la 16 fructe, la 18-19 cina (un fel 2, prefer fara carne si un desert mic) plus lapte la trezire si la culcare.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Aa... mai au o interdictie alimentara de care am uitat: mezelurile. Pana cand? Nu stiu...sper ca pt totdeauna... incercam sa renuntam si noi parintii la ele, desi ne plac.

Sondaj de sezon

nici eu nu cumpar salamuri,parizer doar rar muschi ,de astea
si merge Daria la o petrecere la care i-a servit cu pizza.Si apoi imi zice- mama am mancat o pizza mai buna ca a ta
si eu
da cum era mami?
cu salam.....

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor, care dintre voi folositi / gatiti steamer? Sunt practice, le folositi des? Ce modele aveti?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Portocale pentru Mos Nicolae

Ajutoarele lui Mos Craciun

eu am....l-am luat pe cel mai tare din parcare la vremea aia...tefal vita....sau ceva de gen....l-am fol de 2-3 ori...nu stiu ce sa zic....cine fol si s-a abisnuit sa manance asa...toata stima...la mine sigurvadeveni piesa de muzeu

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Hello fete dragi!

BF multumim de cinste, pe mine m-ai nimerit, chiar imi place bucataria italiana.

Mara tot neblenduit mananca, de multa vreme. Din fericire a inceput sa manance mai bine de duminica incoace. Lali, David cum e?

Praz nu folosisem nici eu la mancare, pana cand am citit aici pe forum, ca i-a fost recomandat de catre un pediatru unei mamici sa-l foloseasca in locul cepei. Am folosit asta vara, acum folosesc ceapa pt ca e de la tara, deci mai buna decat orice praz din comert.

Sorina cum a fost excursia la Buc? Cum se simte tatal tau?

Tomaca, Ruxi pregatesc si eu un colet pt Mos Craciun, am pus in el hainute pe care Mara le-a purtat f rar sau deloc, jucarii/plusuri cu care nu s-a prea jucat, am cumparat carioci/creioane colorate si o sa mai cumpar ceva carti de colorat. Ma gandeam sa pun si niste dulciuri dar cred ca e mai indicat sa trimit niste banuti si sa cumpere fetele.
Eu cred ca oricine are hainute/jucarii in stare buna care nu mai sunt de folos, ar putea sa le trimita. Poate nu neaparat sa le primeasca cpiii ca si cadou de Mos, dar sigur le vor prinde bine.

Larisel ce bine ca se acomodeaza fetele. Poze cu noul look nu vedem si noi?

Eu tot citesc dar nu mai apuc sa raspund cand si cat as vrea. Va pup!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

ziceti-mi si mie despre cee vb......cred ca n-am fost pe faza cand s-a scris desprea asta

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

neatza...sarumana de coffe, larisel....merge la fix mai ales ca n-am putut dormi pana la 3 si sunt....

miki...sorry de kiti....offf...vad ca o tineti din vara numai intr-o vedelie....in ghilimele....multa sanatate, ce sa zic....

larisel....f fain ai prez prima sedinta...cand auzi de serbare...si ei nici nu stiu pe celume sunt imi vine sa rad...dar ma rog...e un grup organizat...activitati...etc...ideea cu cadourile la fel e f buna si eu pledam pt asta cand eram in invatamant....o singura data m-au convins parintii sa aduca fiecare ce are( unii au venit sa se dea in spectacol...altii n-au adus nik....si nici n-au venit...etc) si copiii n-au inteles de ce unii au primit...tone si altii....apa de ploaie...asa ca egalitatea e cea mai buna..acasa....sa vina mosul cu ce si cu cat vrea el...
b
de mancare....hm..eu nu sunt un exemplu in acest sens...n-am gatit demult special pt el....a mancat tot familionul ce am gatit...evident mai light. ciuperci..icre..praz...ficat...conopida..brocoli...si multe altele...mai rar..spre deloc....nu le vrea
el e cu ciorbele...daca e ciorba...de orice fel...sunt linistita ca mananca...
din nefericire mai mananca si kk....pt ca ta-su nu intelege ca e copil si pofteste si daca manaca kfc in fata lui....normal ca vrea si el cartofi..daca bea cola sau alte kk....la fel..asa caa mai pus pe limba...in fine...am 2 copii in casa asta...

fug..tre sa incep activitatea de rutina..

saaveti o zi super

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Si tie o zi usoara dece... ai scapat de "stres"?

Sondaj de sezon

Mergi la inceput