Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(107)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Rspuns la IVS : sotul meu este idealul meu visat. mai mult de atat nu iti poti dorii. are un suflet minunat,curat..si mare. este foarte inteligent si foarte intelept. imi suporta crizele imbratisandu-ma si soptind ca el tot ma iubeste (+1). este un tata devotat/minunat pentru copii nostri.

Despre job,imi placea ceea ce fac,functie buna,salariu bun...oameni de rahat in jur,multa ''familie'' in firma,multe frustrari..multa prostie.
nu ma mai intorc.
As vrea sa pot lucra de acasa,conta si resurse umane,acum pare un vis..dar poate reusesc. pe jumate de salariu ar fi super ok.as fi acasa langa copii.
as vrea sa ''cumpar'' acea bunica de care zicea Ziki..sa am incredere totala in cineva,cand vine vb de copii,de viata nostra(ar fi o noutate in viata mea,dar tot sper).
Totusi..imi liseste increderea in oameni,din cauza experientelor neplacute..si din cauza a ceea ce vad/aud/simt in jur. este un defect deja,pentru ca am ajuns sa cred ca oameni buni fara un scop anume nu exista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

salutare fetele,

multumesc pt raspunsuri!stiam ca e greu cu medicalele..

noi suntem toate sub incidenta oug 111/2010, nu? ca am scurmat netul si iata ce am gasit la art 2.5:
"Cele 12 luni prevazute la alin. (1) pot fi constituite integral si din perioadele in care persoanele s-au aflat in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
i) au beneficiat de concediu fara plata pentru cresterea copilului;"

ce parere aveti?

mie nu-mi place job-ul meu, o sa incerc din rasputeri sa nu ma intorc acolo.

deea, ce i-au dat cei de la salvare micutului? mai aveti febra?
roxx, sa-ti fie de bine rasfatul coaforistic!
shubu, sigur se reface genunchiul la cluboteca! distractie maxima!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

deea cat nurofen i-ai dat? tb dat mai mult decat pe prospect eu asa stiu.
stiam de la o colega care a chemat salvarea ca avea 40 copilul si a zis ca tot impachetari si din astea i-au facut si cei de la salvare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

De dat nu i-au mai dat nimic, ia mai scazut oricum febra(38.8) si mi-au zis sa continui cu nurofenul si paracetamolul din 4 in 4 ore. Diagnosticul a fost rosu in gat. Mi-a dat reteta cu ospamox 125mg. Oricum m-am linistit, chiar daca o sa mai faca febra macar stiu ce are.
Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Seara buna!

Multumim pentru urari. E prima aniversare in legalitate Cu tot cu ilegalitate, acusi facem noua ani.

Deea, Darius a avut o zi 39.5-39.6, urmatoarele doua zile 38.5-38.8, abia a patra zi a scazut sub 38.
Tine-l hidratat, cu comprese reci pe cap si eventual pe corp. Noua pediatra prin telefon ne-a zis sa-i dam electroliti (sa nu se deshidrateze), dar Darius avea si diaree...

Tunde, sarutmana, pupam si Mario cum ne-a scris el si ne-a desenat. M-am suparat ca ticaloasele de la posta, din 6 fetze cat are cutia, fix pe aia cu desenul au mazgalit numarul de aviz. Si... iti trimit si un PM

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

World all details Wallpapers on view

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata

Mayane , Multi ani inainte sanatosi si fericiti!

deea te ai linistit , stii ce are, sanatate, sa treaca repede
Gabrielaromt, succes cu bona, sa fie asa cum iti doresti tu

Roxx sa ti fie de bine, ce vitamine ii dai Catalinei?
Eva e in picioare de la 6
o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata la fetele mele frumoase!

E duminica asa ca servesc eu micul dejun traditional de pe vremea gravidoseniei si o cafea aromataaaa cu sau fara lapte!
Eu sunt "in concediu", a venit mama asa ca sta ea si alearga dupa Patrick prin toata casa, a pus deja de cozonac... sarbatoare ce mai...

Deea ce face bb? Saracii de voi ati trecut ceva emotii... Sper ca se simte mai bine!

O zi minunata sa aveti!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

Multumim de cafea si mic-dejun Irina

Deea..cum e bebe ? cum a fost azi-noapte ?

eu mor de somn,nu dorm si copii mei mai mult

Duminica linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata!!!
Ieri am avut program super full.
Dimineata am fost la zumba. A fost super misto. Eu sunt praf, coordonare, gratie zero barat! Dar poate reusesc eu pana la urma sa intru in ritm. Fata de ce faceam eu inainte (pilates, step, cardio) e mult mai usor. Sincer, nu ma vad slabind cu asa ceva, dar e super fun! Azi am febra musculara la un singur picior. Va dati seama cat de 'corect' am lucrat!
Apoi am fost prin mall sa caut niste pijamale la baiat. Doamne ce preturi!!! Mi s-a facut rau! Erau 50-70 lei bucata!!! Am gasit pana la urma la Debenhams cu 50 lei set de 2. Am fost si cu un prieten sa ii ia cadou de ziua ei prietenei. Pana la urma am zis sa intram la Sephora. Doamne, cine m-a pus? Eu eram dependenta de magazinul asta. De un an insa il ocolesc ca nu ma controlez cand intru. Am ales cadou pentru prietena o super-mega trusa de farduri de la Estee Lauder. Tipul s-a hotarat la ea cand mi-a vazut mie fatza cand am deschis-o. Eram ca in transa si mangaiam fiecare produs in parte. I-am zis de vreo 50 ori ca pe mine m-ar da cu adevarat pe spate un astfel de cadou. Ca sa nu va zic ca trusa acum e la noi in casa, pana miercuri cand e ziua fetei. I-am zis initial ca nu stiu daca ma pot controla sa nu dau iama in ea si tipul s-a cam speriat. Nu prea vroia sa imi dea punga. Am promis ca nu fac nimic si de cate ori trec pe langa ea imi zic: ma contolez, sunt mai puternica!

Lori Si Mayane la multi-multi ani fericiti inainte!

Fetele bebeluseala e miercuri pe lamora 10.30. O sa va trimit PM cu adresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Neata fetele. Mai dau si eu o cafea mare
Azi noapte cred ca s- a trezit din ora in ora plangand, cred ca abia spre dimineata am avut si noi somnul mai legat. Acum are iar febra, dar nu mai e asa mare, doar 38.6.
Irinuka esti o norocoasa ca o ai pe mami langa tine, dar m-am suparat pe dl.B si miercuri plec in Constanta la mami meu

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput