Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(107)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Seara buna fetelor.Mai,reveniti-va,ce atata bolesnita pe capu vostru?
Io am cazut aproape peste fi-miu azi,mi-a intrat cu premergatpru in picioare,m-am dezechilibrat si buf.Aveam si lighean cu apa in mana,ala a cazut "in picioare".Rezultat...premergator rupt,copil cu ochii cat cepele,ma-sa rahatita pe dansa si cu genunchi julit
Imi iau genunchiu si sotu si ma duc la o discotecareala.Si asta-mi aminteste,calitatea cea mai mare a sotului meu este ca ma suporta si ma iubeste neconditionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Apropo de premergator, am primit si noi unul de la o prietena. Al meu e inebunit sa dea ture cu el, iar cu sotul se joaca de-a ascunselea prin casa se se urmaresc si se alearga... e nebunie ce e pe aici cand il pun in premergator.

Carmen, cand era bebeluseala la Mada, ca nu mai tin minte...

Acum chiar fug, ca se raceste apa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Shubu;sa va distrati bine..fa o asigurare la genunchi dac faci sporturi extreme prin casa
Deea_sav;novocalmin si impachetari cu prosop ud de temp camerei..si linisteste-te..ii scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Deea..sa il dezbraci,sa pui comprese reci..sa scada cumva temp corpului.
Nu poti suna dr ?sa iti zica ce sa faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

Fetele, daca mai sunteti prin preajma spuneti-mi si mie ce sa fac, febra nu ii trece deloc, nici cu nurofen, nici cu paracetamol luate din 4 in 4 ore. Sa sun la salvare?

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

of mami nu stiu ce sa iti zic...bine ca e simo prin zona . noi nu am ajuns la temperatura aia inca. multa sanatate !! sosete cu otet ai pus?? tine-l mai dezbracat si hidrateaza-l

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Deea..sa il dezbraci,sa pui comprese reci..sa scada cumva temp corpului.
Nu poti suna dr ?sa iti zica ce sa faci.

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

Am sunat o mai devreme, la ora asta nu indraznesc. Ea mi a zis de nurofen si paracetamol.
Novocalmin nu am in casa si nici algocalmin fiola ca cica se dau doar pe reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Salut gagici!
Slaba activitate e aici...se vede ca e week-end! Am revenit si noi de la distractie, am mancat ca porcii (la propriu, am fost la Excalibur) si ne-am delectat, bineinteles, cu minunatul meu tort (zise partea modesta din mine).
Am fost si la coafor azi, m-am mai blonzit un pic si m-am coafat, m-a carat sotul cu japca, mie mi-era lene...el cica sa ma duc, ca stie ca ma face fericita mersul la coafor (cred ca era un fel delicat de a-mi spune ca s-a saturat de mine nevopsita si ciufulita...glumesc...cred)

CARMEN, n-am uitat de PM, da intru mereu seara pe calc si nu vreau sa trancan tastatura asta prea mult ca imi trezesc mandra. Limba e bine, i-a trecut a doua zi. Nu sunt 100% sigura, dar cred ca am descoperit azi cum s-a ales cu rana - eu ii dau vitaminele in pozitie culcat, cu pipeta. Ea e disperata dupa ele si trage din pipeta aia intr-o veselie, nici nu apuc sa numar picaturile ca ea rade tot, iar azi am observat cum si-a prins varful limbii cu pipeta in disperarea aia...

LILI, depinde de banca. De ex la BRD nu e comision daca te duci direct la ghiseu. La BCR e (parca 4 sau 5 lei indiferent de suma). la altele nu stiu, dar clar e vb de politica bancii.

LUCIA, nu ii dau biscuiti, ca nu am gasit fara lapte praf. Am facut si eu unii (cred ca nu aceiasi ca si tine), dar au iesit oribili. Catalina papa bine rondelele alea de cereale.

LORI, la multi ani sanatosi si fericiti impreuna!!!
MAYANE, sa fiti fericiti si sa va iubiti o mie de ani!

La multi ani sarbatoritilor zlei!

WUDY, costum de craciunita am luat de la baby boom. Va fi kidex la romexpo la inceputul lui decembrie si sigur va fi iar nebunie pe acolo cu costumasele astea.

DEEA_SAV, sanatate piticului! Nu prea e ok ca nu scade febra...Ai incercat cu impachetari? sa il bagi in cadita si sa racesti treptat apa pana devine doar un pic calduta? Juma de supozitor de novocalmin? Algocalmin fiola in nici un caz la bebe!!!

GABRIELA, in cada zici??? Ntz, ntz ntz....

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Deaa..stai calma,da-i doza de nurofen urmatoarea(chiar daca a fost si ultima)..cedeaza mai repede,am observat la majoritatea copilasilor.
cum zicea si Tunde,pune un prosop pe el,sa nu fie apa prea rece..il stergi,pe urma repeti si il imbraci .
sosetele tot in apa rece sa le bagi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

DEEA, inca ceva: NU TE PANICA!!!! Ii alternezi nurofen cu paracetamol la 4 ore pana dimineata, ai grija sa fie bine hidratat. Daca nu e lesinat de somn, fa-i o baita calduta. Sa nu fie prea infofolit. Nu pateste nimic pana dimineata. Eu am intrebat dr pe la inceputurile mamiciei dupa cat timp de febra care nu scade tre sa ma panichez - cica dupa 48 de ore...Deci ia-o cu calm, bibileste-l pana dimineata, sa tii temperatura sub control. Nu se intampla nimic grav peste noapte! Tine-ne la curent!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Deaa..stai calma,da-i doza de nurofen urmatoarea(chiar daca a fost si ultima)..cedeaza mai repede,am observat la majoritatea copilasilor.
cum zicea si Tunde,pune un prosop pe el,sa nu fie apa prea rece..il stergi,pe urma repeti si il imbraci .
sosetele tot in apa rece sa le bagi.

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

I-am dat-o la 23 si nu a scazut deloc
Astept sa vina salvarea ca am sunat la ei. Doamne daca l-ati vedea cum arde. Mor fetelor

Mergi la inceput