Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(107)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

De ea sav am citit ingrozita ultimle pagini. Cum sunteti??? Deci salvarea-rosu in gat si pac antibiotic. Ma ia tristetea. Are vreun alt semn, musi, tuse??

Mayane la multi ani si voua!!!

Piscotel BB cam de 3 ori pe zi, mai ales inainte de nani, de mese, dar iti spun ca si ami des daca e nevoie, nu e nicio problema. Da, asa e, dupa aerosoli, din cauza vaporilor, a serului ai senzatia ca ai produs o noua tona de muci - merge perfect sa scoti cu BB dupa aerosoli, apoi 2 pic de colargol si e ca noua!

Fragrant mi-am amintit aseara de tine, ca mi-ai zis pe FB de Ralph Fines, aseara am vrut sa vedem Crupierul, am renuntat ca nu avea subtitrare pt mama, dar...cum sa nu-l stiu pe nenea??? E un actor incredibil, am iubit toate filmele cu el!!! Harabr nua veam ca jucase in Lista lui Shindler (vazut acu 1000 de ani).

Ana e ok, a dormit bine, am inceput sa cred ca sunt rezultate cu Colostrumul (in cazul Anei) cu bronho-vaxom si first defence-ul (in cazul lui Robert)...racelile incep puternic si trec repede, zic in soapta ca mi-e si frica

Noi am bifat botezul ieri, mi-am dat seama ca nu-mi pa,ce partea cu botezul la biserica, m-a busit plansul cand am vazut bebelul mic (aaa.mai stiti cat de mici sunt la 2 luni???) scos din cosmonautul pufos si calduros, in biserica rece si balacit de numa'
Petrecerea a fost super draguta, un deja vu al botezului Anei, la acelasi restaurant... mi-a palcut enorm melodia aleasa pt "primul dans mama-tata-bebelusha" "Have I told you lately that I love you", cred ca Rod Stewart.

Puii au stat cu mama, i-am lasat de la 2, cand dormeau, au fost super cumiti, Ana s-a trezit imediat cum am plecat eu, dar a adormit-o mama (fara tzatza!!! OMG!!) , apoi joaca pe ei pana pe la 8 seara cand eu nu mai putut sta de dorul lor.

Va pup, duminica placuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

neata ! irinuka multumim de mic-dejun si cafea

deea haide ma...antibiotic la o febra ? ce doctori praf. si ce faci, ii dai? mai bine vorbeste si cu dr lui...mai ales ca alte simptome nu are. de ce sa ii dai antibiotic degeaba ? offfffffffff ! sanatate
lorich eeeeeee mi-ai adus aminte de botez...cate emotii am avut. si da, ce mici erau. eu cand ma uit la poezele alea de la 1-2 luni nici nu imi vine sa cred ce mic era !! deci maslinuta a adormit fara titi...si andu a adormit fara titi la mama in brate...ca nu eram prin zona ! ma bucur ca sunt mai bine comorile tale, Doamne ajuta !
madalina sephoraaaaaaa ! nici eu nu am mai intrat de muuuuuuult.mai sa stii ca eu cu zumba am inceput si asa am slabit si am ajuns din nou la 50kg. pt ca ma miscam mult si transpiram mult. apoi am lasat zumba si am trecut la tonifiere...bag step,kangoo,pilates, etc. abia astept sa ne bebelusim
gabriela scuza-ma, mi-am adus aminte ca a intrebasei aseara daca stiu cand e bebeluseala....acum ca am vazut ca a mentionat madalina...sorry

La multe lunite Razvan,Maia si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Neata!
Doare capatana,doareeee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Fetele, cred ca o sa avem in curand primul dintisor!!!!!!!
Am avut un weekend de cosmar cu urlete, dureri, tuse, muci si nopti albe dar parca le suport mai bine cand stiu ca primim ceva.
Se vede ca o adancitura in gingie si se simte la mana ceva taios.
No, de acilea in colo probabil incepe cosmarul.
Sper totusi de Craciun sa dormim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

Fetele, cred ca o sa avem in curand primul dintisor!!!!!!!
Am avut un weekend de cosmar cu urlete, dureri, tuse, muci si nopti albe dar parca le suport mai bine cand stiu ca primim ceva.
Se vede ca o adancitura in gingie si se simte la mana ceva taios.
No, de acilea in colo probabil incepe cosmarul.
Sper totusi de Craciun sa dormim bine

mami de Luca 10.01.2011

O sa dormiti doar daca Zana Maseluta este libera de sarbatori (sa-i zici lui Mos Craciun ca pe el il astepti nu pe Zana Maseluta )!

Sa va fie de bine prima intrezarire de dintisor!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

seara buna si de la noi!

noi suntem mai bine se pare ca cele trei sedinte de aerosoli de ieri au fost cu folos ca am dormit bine cu o singura trezire la 2...trezirea finala la 10...inca mai scoatem muci, dar o idee mai putini...continuam distractia cu aerolosii si picaturile...Lori ms de raspuns...m-am linistit...acu stiu ce poate nasul unui bebelus:))

Anca - felicitari ptr iepuras; sa aveti o Zana Maseluta induratoare

Deea - bine ca a mai scaut febra...despre tratament nu-s ce sa zic ca si noi am avut o raceala din asta cu temeperatura 39.5 aproape de 40 si dupa trei zile fara antibiotic tot l-am luat...dar am asteptat cele trei zile! Sanatate multa la puiut!

Noi azi am fost prin Real si Cora...Real ca bagase oferta noua de jucarii si vazusem pe pliant cateva interesante...cand am ajuns nu mai erau decat cele scumpe...in trei zile s-a ras tot...in Cora nu m-a dat nik pe spate la jucarii...i-am cumparat doar o bluzita alba cu rochita rosie pe deasupra ptr serbarea de Craciun...nu-i mai cumpar costun de Craciunita ca ajung mai ieftin asa...mai bag si o caciula rosie si niste ciorapi la fel...ghetute am...m-am scos.

Ma duc sa mai ordonez ca piscotul a capitulat...abia acum doarme si ea bine de marti incepand...e rupta.

Va pup.

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

moama ce liniste e pe forum astazi !!!

shubulino te mai doare capu' betivanco ?
anka ce sa zic...felicitari pt primul dintisor si la cat mai putine maraieli !
piscotel hai ca a dormit bine, bravo...hai sa scapati repede de mucii aia !!!
mirelush ce faci ?
deea_sav cum mai stati cu febra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Hei gagici!la toata lumea!
,Mirelush;unde umbli?
Lori;ce frumos..la botez ma refer

Shubu;mai bea si suc mai nu numai tarie

Mayane;imi pare rau..lasa ca iti trimite MArio alt desen

Noi am fost la petrecere..ziua la o finutza de a noastra..super scumpa..are 9 ani..copiii s-au simtit formidabil..erau multi cupilasi.mari-mici..a f super!
Avem si noi al treilea dintisor..sus..Bubulina rezista bine.

Deea;nu mai chema mamico salvarea la febra de 39,3..aia si daca iti duc copilul la spital il baga in apa rece si atat..nu pot face nimic la copil decat poti faci tu acasa..cel putin pt scaderea febrei..asa se manifesta organismul.Sigur e un virusel!Despre dl B..e un tantaloc..dacte supara si acum
Anka;sanatate lu bubu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Nu Camen,gata.Am bagat somnic cu baietii mei.tare bine mai fu.
Tunde,cum sa beau mama suc??Ies si eu din an in Paste si sa beau suc?Neeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Buna
Deea Sav cum mai sunteti?

Irinuka in ce domeniu aveti pfa ul?

Mergi la inceput