Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***366***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hmmm, amu asa imi intra si mie...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Despre "kestiutze" indelung discutate si la "noi":

http://lilik.ro/subiectul-copiii/

Mergi la inceput

La Bistrita, anul asta de Revelion, intr-un restaurant considerat "de lux" se va consuma "foi grasse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

La Bistrita, anul asta de Revelion, intr-un restaurant considerat "de lux" se va consuma "foi grasse"

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

:)))) Bine ca nu "foi grasane", ca macar era bun acordul:))
Trist dar adevarat articolul pe care ni l-ai dat spre citire.
Din pacate asa e si nu doar in randul parintilor "necultivati". Am si eu in jur niste exemple de femei pe care le admir dpdv profesional, al carierei, imi plac si ca oameni, sunt inteligente, spirituale...dar cand am auzit ce conceptii legate de copiii mici au mi-a venit sa plang, nu am intrat in nicio polemica cu ele (au peste 50 de ani si "cal batran in buiestru...") dar efectiv au mai picat de pe piedestalul pe care le ridicasem.
Andrei a venit o data shocat de la dentista (aceeasi care a fost siderata/ shocata/ intrata-n coma cand a auzit ca intreb de anestezic pe motiv ca alaptez...copil de 1 an si 8 luni!!!!!!!!!!!) de ce i-au auzit urechile. Cica unul dintre nepotii dnei doctor n-a vrut sa manance supa de rosii. "Va dati seama, fitze la un copil de 4 ani! Eu nu pot sa concep asa ceva, fitze la un copil de 4 ani! Il mai las in pace deocamdata dar data viitoare ii fac ce mi-a facut tata mie..." Si vazand ca lumea asteapta continuarea in maximum de suspans a continuat glorios:"a pus mancarea in vasul cainelui si m-a pus s-o mananc de acolo! Si de atunci m-am invatat minte!"

Mergi la inceput

Lume, lume!
Unde esti???!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Denisamada, tu glumesti? Io-s sigura ca te-am tocat!! Nu-mi zice ca-s senila si te-am tocat numai in gand! Floric centralizatoareo, salveaza-ma: asa-i ca am tocat-o pe Denisamada?...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bau !!

Inapreda, real din pacate articolul , cunosc si eu o multime de specimene care ma lasa masca cand le aud conceptiile despre cresterea copilului :((
Ieri de ex la locul de joaca din mini-mall-ul nostru, era petrecerede pici ; o mamica venise cu cei 2 copii dintre care unul de 2 ani care probabil speriat de agitatia de acolo si de copiii mai mari statea dupa fusta ei doar, drept pt care a chemat bona si l-a trimis acasa ca doar ea venise la petrecere si nu putea socializa cu mamicile de acolo
Si imi povestea super nervoasa ca sta tot dupa fusta ei de nici o tigara nu a putut fuma ! no apoi s-a putut relaxa, m-am uitat eu de fiul cel mare ca eu nu mai fumez si cafeaua am putut sa o beau intre copii

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

cap 367

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:

Denisamada, tu glumesti? Io-s sigura ca te-am tocat!! Nu-mi zice ca-s senila si te-am tocat numai in gand! Floric centralizatoareo, salveaza-ma: asa-i ca am tocat-o pe Denisamada?...

Ilinca, ai tocat, ai tocat. Denisa, esti in carti.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:

INAPREDA, PISIGRI, ia vedeti ce tocmai am descoperit din intamplare:
http://www.contributors.ro/administratie/educatie/scurt-ghid-de-umilin#539;a-scolara/
Si oricine mai e interesat de tema, va rog sa-mi spuneti ce parere aveti, sa comentam pe marginea articolului

Citesc si revin

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput