A, am uitat sa imi spun parerea despre MM povestitor. Parerea mea este ca orice parere am nu voi scapa si nici nu vreau. Acuma pe bune, daca copilul face niste ochi de caprioara si se bucura sincer cand ala canta si face ca toate visele si vorbeste cu vocea aia sparta (recunosc ca nicu eu nu ma omor dupa dublajul lui), doar eu nu o sa ma opun, nu?Maximul pe care pot sa il fac si il voi si face este sa ii iau si ceva util cu MM, respectiv acel puzzle indicat de Pisigri. Paorpos, Pisico, mai stii cat era MM-ul in Carrefour? Ca eu nu am retinut pretul exct si pe site nu apare decat Clubul (care by the way, ar fi si ala pe lista, dar din pacate Mosul e inca salariat cu un salariu mediu)
Mami de minune mica
Era 149 lei. si eu am zis la fel ca tine, daca MM e "musai"....ne conformam. Mi-e "mila" sa zic nu doar pe baza antipatiei mele, mai ales ca e un copil tare cuminte, care nu face niciodata scandal in magazine ca vrea ceva musai (bine, in afara ritualului ou kinder cindplatim la carre4)...m-as simti cam ticaloasa sa ii refuz placerea asta