Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***366***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Am mers azi in Carre4 si am vazut, din greseala, pe Mickey povestitorul.
Tufete, io nu prea pot sa sufar MM Clubhouse dublat in RO, cu vocile alea imbecile. Desigur ca MM vorbeste fix cu vocea aia care dubleaza desenul original. Nu am reusit sa ma prind ce povesti spune si cit sunt de elaborate, voi analiza problema. Io cind am citit pe la voi am zis ca nuuuu!!!!! vreau sa vad asa ceva in casa mea !!! (vorba lui Madi, singura calitate a jucariei aleia sinistre e ca e...Mickey), dar Ilinca a fost azi asa dulce si duioasa....
Intii l-a vazut la o fetita in carutul de cumparaturi, si a zis sa luam si noi. I-am zis sa ii scrie lui Mos Craciun sa ii aduca, si a zis ca mai bine sa-l chemam pe tati ca are tati bani :)))).
Dup-aia am ajuns la raft, unde erau muuuuulti MM. Acolo...parca s-a rusinat. Se uita la mine cu un zimbet...incurcat, timid, topit...se uita la ei....se vedea ca e reactia la o chestie care ii place mult si parca nu indrazneste....tare m-a induiosat.
As putea sa il cumpar la o adica.
Da e asaaaa de uriiiit !!!!!

Si mie mi se pare cam uratzel... Costin a avut rabdare sa se joace un pic cu el si zice ca e simpatic... Vocea nu ma deranjeaza, dar Duni imi ajunge, prea multi povestitori in casa asta...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Bebe Ai pe cineva in drum spre Bucuresti?

fac eu rost, de obicei husband-ul meu face aproape naveta, adika se perinda mult, stai linistita ca nu e Madrid, e aici la un pas.ca nu ajung eu, asta e dureros

Noi o sa venim de la Tgv pe 4 decembrie, e ok?

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, LUCIA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Am si eu o intrebare: vreau sa pun ceva plantute in camera lui bebe, ghivece foarte mici, dar nu cu flori ci ceva gen iarba sau ceva f simplu de intretinut si fara flori. Stiti cumva daca este ok? Ati avut plante in camera bebeilor cand erau mici?

Noi am avut, ca atunci cd era ea bebe, camera ei era de fapt dormitorul nostru... spatiul era destul de restrans si era necesar ca plantele mele sa stea si ele undeva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Denisamada, tu glumesti? Io-s sigura ca te-am tocat!! Nu-mi zice ca-s senila si te-am tocat numai in gand! Floric centralizatoareo, salveaza-ma: asa-i ca am tocat-o pe Denisamada?...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

INAPREDA, PISIGRI, ia vedeti ce tocmai am descoperit din intamplare:
http://www.contributors.ro/administratie/educatie/scurt-ghid-de-umilin#539;a-scolara/
Si oricine mai e interesat de tema, va rog sa-mi spuneti ce parere aveti, sa comentam pe marginea articolului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

A, am uitat sa imi spun parerea despre MM povestitor. Parerea mea este ca orice parere am nu voi scapa si nici nu vreau. Acuma pe bune, daca copilul face niste ochi de caprioara si se bucura sincer cand ala canta si face ca toate visele si vorbeste cu vocea aia sparta (recunosc ca nicu eu nu ma omor dupa dublajul lui), doar eu nu o sa ma opun, nu?Maximul pe care pot sa il fac si il voi si face este sa ii iau si ceva util cu MM, respectiv acel puzzle indicat de Pisigri. Paorpos, Pisico, mai stii cat era MM-ul in Carrefour? Ca eu nu am retinut pretul exct si pe site nu apare decat Clubul (care by the way, ar fi si ala pe lista, dar din pacate Mosul e inca salariat cu un salariu mediu)

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Nu s-a inchis capitolul ?

Am inceput saptaman mai bine, suuntem mai optimisti ca in week-end, visam iar spre viitor . Stefan nu s-a mai "alintat" dupa mine cand am plecat de la gradi pentru ca i-am promis sa ii aduc "boboame" la intoarcere , desi le urasc ma conformez.

La noi future = futuie
iar la purici = pulici

Despre cum am aflat de sarcina... ohooo... daca va mai aduceti aminte, noi ne-am chinuit 4 ani sa vina un bb pe lume, am facut si inseminare (ehe, ce peripetii la inseminare (fac paranteza cu paranteza precum Anca ). Ne-am programat in Bucuresti, dupa trezitul de dimineata la 4 sa fim la 12 la dr., am asteptat flamanzi pana la 17:00 cand sotul a trebuit sa "doneze" sperma vitala si plina de viata , noua ne ghioraiau maztele serios (nu puteam pleca pentru ca tot ne spunea"acum, acum") iar bietul sot imi zice "iubita, daca se prinde bb-ul asta o sa fie anemic rau sarcu` la ce sperma am donat, nu-l vad bine,sa stii" . Nu am ramas insarcinata pentru ca nici nu eram cu ovulatia de top))

So, revin... ne-am luat gandul sa raman natural asa trebuia sa sunam pentru programare FIV, cum eram noi relax cu toate, imi intarzie si "mosul" cu 2 zile si zic "ma duc la infirmerie sa fac testul".L-am facut, iese POZITIV si nu m-am bucurat crezand in asa minune ... am amanat sunatul pentru FIV si mai repet peste 3 zile testul: POZITIV . Eram in wc cu asistenta si am iesit de acolo imbratisate,plageam amandoua incat americanii care stateau in hol au inceput sa ma bata pe spate pentru incurajare crezand ca sunt bolnava grav, o cocoana m-a luat in brate iar eu de emotie ii vb.in romana sa sunt insarcinata...

Am ramas la munca inca 2 luni (imi cumparasem biletul inainte sa aflu mare veste) si am facut numai boacane, credeau colegii ca sarcina ma tampeste rau, ma chema seful la el si ma ameninta cu warning iar eu ii spuneam "nu ma afecteaza in sarcina warning-ul asa ca scrieti cate vreti, pierdeti vremea, eu fac ce-i mai bine pentru bb"... am vomat in cabina unei pasagere, dupa ce a aflat seful a lasato mai moale

Pup s-a trezit Stefan si "veau detzene"

Scuze greselile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

La noi MM ar avea aceeasi soarta precum Duni, il intereseaza sa scoata bateriile

M-am gandit ce cadou o sa ii iau lui Stefan: un set de prize, cabluri, stechere, intrerupatoare... la Baumax se gasesc din belsug... m-am saturat cat poate sa fie de disperat

Alexandra - nu e buna ideaa cu balconul spart ? E prea frig sau ce ?
In ce zona stai? imi pare cunoscuta fetitza ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

INAPREDA, PISIGRI, ia vedeti ce tocmai am descoperit din intamplare:
http://www.contributors.ro/administratie/educatie/scurt-ghid-de-umilin#539;a-scolara/
Si oricine mai e interesat de tema, va rog sa-mi spuneti ce parere aveti, sa comentam pe marginea articolului

Cind vreau sa accesez link-ul, primesc acest mesaj: Sorry, but you are looking for something that isn't here.

Site Admin

Mergi la inceput