Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***366***
Raspunsuri - Pagina 24
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Olga, io cred ca nu as pune, se dezvolta pe solul ala tot felul de ciuperci, mucegaiuri, spori...puii mei, nu-i trebuie lui bebe plantute in camera in primul an de viata.... Eu zic ca in primul an trebuie redusi potentialii alergeni, ca sa nu favorizezi dezvoltarea unui teren atopic. Parerea mea... http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Aha..merci
De-asta am intrebat ca sa fiu sigura.Olga, mamica lui David iepurasul

si
26+
Floric spune:
Oli, nici eu nu as pune. Tot pe considerentul ca pamantul este puternic alergen. Nu stiu sa explic acum, dar cunosc ideea. Sefa mea a primit aceasta indicatie de la medicul alergolog, sa nu stea in camera cu flori, sau dupa ce le uda, sa nu intre in camera 4 ore pe motiv ca nu stiu ce spori plutesc in aer...Ti-am spus ca nu stiu sa explic, dar sefa mea a patimit tare mutl de pe urma alergiilor si acum sarmana sufla si in iaurt.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Floric spune:
Si acum sa incep recuperarile la caracterizari.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
anca_nicolae spune:
Bebe
esti din Targoviste?? Am coleg de serv face in FIECARE saptamana naveta [cu masina mica, nu micro :)))], asa ca, pt pachete, daca nu se nimereste vreun drum spre Bucuresti, poti apela si la mine, ca sa scutesti timp/bani/etc. Ca idee, colegul sta pe o strada (I)Enachita Vacarescu.
:)
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
olishka spune:
Am inteles, nu pun sigur atunci, desi tare mi-ar fi placut pentru aspect, dar mult mai importanta este sanatatea. Multumesc fetelor 
Anca 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
26+
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Bebe esti din Targoviste?? Am coleg de serv face in FIECARE saptamana naveta [cu masina mica, nu micro :)))], asa ca, pt pachete, daca nu se nimereste vreun drum spre Bucuresti, poti apela si la mine, ca sa scutesti timp/bani/etc. Ca idee, colegul sta pe o strada (I)Enachita Vacarescu. :) Poze cu noi Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori ![]() |

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
inapreda spune:
Am reusit sa adorm "bebelushul". ![]()
Maninc o salata de cartofi, cam fara nici o pofta; as minca o ceafa la gratar. ![]()
Olga, am aflat ca e nu stiu ce sarbatoare si doamna R. e in vizita pe undeva prin satele invecinatae; nu am cu cine-l lasa pe Ian; asa ca, banii o sa-i pun ori diseara la 18 cind termina Jambo, ori miine. ![]()
Multu' pentru opiniile legate de covoare. Am decis sa las ca si pina acum, adica, fara nimic si mai vad pe parcurs
Mie imi place cum arata parchetul gol; vreau sa vorbesc cu un "artist" local sa vad daca nu-i deseneaza niste circuite + o sa-i fac perne din alea turcesti de pus sub bucile...regale. ![]()
Momentan -pina pe 1 decembrie- tipil responsabil cu "rocadada" e prins intr-un proiect DAR mi-a promis ca termina si la mine pina de Craciun. 
pisigri spune:
Uitati un clipulet dragut http://www.youtube.com/watch?v=mUCRZzhbHH0&feature=player_embedded
si cautati pe youtube "airswimmers". Eu am avut o surpriza, tare mi-au placut
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Nu finalizati inca nimic, tufete, ca mai sunt "restante". Adica doamna cuscra'mea a zis clar ca nu tocam decat pe cele care accepta sa toace la randul lor, dar unele tocate si-au luat tochitura, au zis "saru'mana pentru masa" si acum, cand le-a venit randul la gatit, s-au dat la fund...dar le asteptam sa revina, nu? Si io cred ca mai am restantza dar ma lasa memoria...in afara de simonapro mai am ceva de tocat? |
Pe mine, pe mine! dar eu zic cam cu jumatate de gura... ca eu am restante... Asa, ca aduseshi aminte de simonapro, o toc pe ea, desi nu ne-am intalnit decat foarte putin... Mi s-a parut tare curajoasa cand, in ciuda problemelor cu spatele, se hotarase sa vina singura cu cei 2 feciori la Bucuresti si de-aici sa imparta trupele si sa ajunga la intalneala impreuna cu noi si Gazii. Ne-ar fi facut mare placere sa facem drumul impreuna, din pacate a renuntat... Generoasa, activa si optimista, cam asa imi apare Simona.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Oare cine ma pune sa invat copilul cuvinte noi?! Ieri m-a privit adanc in ochi si cu zambetul pe buze mi-a spus, plina de entuziasm:"futu-te!" Ghiciti de ce!! ![]() |
La noi e "futulas", nu stiu daca sunt si la noi ceva liniute pe undeva... Edit: cuvintele respective se traduc prin: "vantul" si "a facut".
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute