Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***366***
Raspunsuri - Pagina 23
bebe_shtrumf spune:
Hello Mary Lou!
cf? eu-s dupa un wk prelungit rau, da bun
, excelent, s-a laasat cu munte(Moeciu de Jos de data asta) si super poze, o sa intru in posesia lor mai tz.
Insa dupa o noapte cand fi-mea a udat 2 pijamale si 2 lenjerii, se ineca cu voma, tusea expectorant,bey toata noaptea, azi nu am mai dus-o la gradi
Pisik si Mada, ff faine poznele, ghiocelele sunt de invidiat.
disco party nu?
La multi ani, Lucia!(cu intarziere, dar cu greutate
)
Olishka, urmeaza sa te sun sapt. viitoare pentru. detaliere livrare pakete
Am vazut ca ati detaliat cu teste sarcina si scoala,
am ras k lumea, ce sa zic, am uitat de problemitas por ahi.
La testul de sarcina, era ca ma simteam ciudat, in sensul plakut, intarziase 3 zile, si am luat un test asa fara sa zic nimanui, caci sigur barbati-miu zicea ca treb sa mai simulam, n-are cum sa iasa din prima. Si cand i-am zis la tel ca a iesit pozitiv, nu-mi venea sa cred, el era pe scaun la frizer. Ala intreba dc opreste masina de tuns sa poata intelege ce e pozitiv? Eu ziceam deci? n-ai inteles, ah nu te bucuri?
In fine m-a sunat dupa 10 min, si a zis cu gura pana la ureki:deci ne uitam dupa haine de shtrumfi?![]()
Iar cu scoala, cred ca daca americanii sau altii ar face scoala noastra, ar fi acum in alta galaxie...la noi e mult prea mult de inv, insa si cand invata unu tooooooooot, dc n-are sansa, poate sa vanda tot pe piata cu 100 de scoli; acolo nu-i asa ii ia de la practica si le da posibilitatea sa se intoarca dupa absolvire la firma respectiva, totul e sa-si dea interesul, plus ca sunt incurajati sa faca ce le place, nu ca la noi 'ce se cauta pe piata'.
gata ma intorc la o portie de icre, caci avem unda verde la peste
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Monnvas spune:
Inteleg ca sunt singura care nu a pus nimic pe parchet? Ce-i drept, umbla in sosete, nu in picioarele goale. Si nu am incalzire prin podea.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
bebe_shtrumf spune:
Fluture: futulash![]()
cum eram in scoala?
cumintica, insa nebuna in pauze, cel mai tare m-am distrat in liceu, a x-a si a xi-a, la facultate era naspa si radeam mereu cu vreo 2 zuze, ca le imitam pe mironosite
.
cel mai bine ne-am inteles cu baietii, eu si prietenele mele; la sport eram catastrofa, d-aia am si sarit peste capra intr-a 8-a, si am incolacit proful
, adika dc a zis ca ma prinde, eu l-am prins bine de tot.![]()
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
asta cu pocioaiele goale ma scoate din sarite, de aplik regula vine baba cloanta si ea rade si zice "dino-ncoace baba coanza"! deci este antisosete
am covoare de forma
...
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Bebe Ai pe cineva in drum spre Bucuresti?Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 26+ |
stai linistita ca nu e Madrid
P.s>: sa nu ziceti ca amenint copilul si-l sperii da?de parte de mine gandul asta.
oricum de baba cloanta stie de la gradi, iar ea o bate in carte cand aduce marul Albei ca Zapada, ca zice ca ea e in poza..
inapreda spune:
Olga, nu sint acasa' a atrebuit sa plec; nu era prevazut si n-am apucat sa finalizez nimic; sper sa termin pina la 4; scuze si multam.
ps. cum adoarme ian, intru 
olishka spune:
Bebe daca nu ajunge sotul, rezolvam noi cumva. Pot sa vin si eu daca trebuie 
Ina daca nu rezolvi astazi, merg si maine. Oricum am ceva cumparaturi de facut zilele acestea si o sa ma tot plimb prin zona.
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
26+
olishka spune:
Am si eu o intrebare: vreau sa pun ceva plantute in camera lui bebe, ghivece foarte mici, dar nu cu flori ci ceva gen iarba sau ceva f simplu de intretinut si fara flori. Stiti cumva daca este ok? Ati avut plante in camera bebeilor cand erau mici?
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
26+
pisigri spune:
Olga, io cred ca nu as pune, se dezvolta pe solul ala tot felul de ciuperci, mucegaiuri, spori...puii mei, nu-i trebuie lui bebe plantute in camera in primul an de viata....
Eu zic ca in primul an trebuie redusi potentialii alergeni, ca sa nu favorizezi dezvoltarea unui teren atopic. Parerea mea...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)