Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***366***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

INA, acum am acel pulover pe mine, au inceput sa imi placa culorile tari si imi vin si bine

ALEXANDRA, pantofii Minnie i-am luat din Copenhaga de la un Disney store. Cand am intrat acolo imi faceau ochii ca la jocuri mecanice, imi venea mie sa cumpar tot magazinul, nu vreau sa stiu cum ar fi facut picii nostri

GAZA, pot sa iti fac o declaratie de dragoste? Te iubesc si mi-e dor de tine

OLGA, zici ca eu am neuronul gravid. Am uitat sa vorbim de copilasii bolnavi. Imi alegi tu unul? Sau doi chiar, daca raman multi pe langa. Ne-am simtit super bine la voi. Pot sa confirm ca arata senzatie camera lui bb mic, e ornata cu gust, e calda, a fost pe sufletul meu

Covor vs parchet vs mocheta: noi am avut mocheta in camera Anei, cred ca o stiti din poze, cea cu oite, vacute, etc. Acum punem parchet si cred ca voi renunta la ideea de mocheta, voi merge pe covor. Mocheta noastra nu a fost pufoasa si mi s-a parut ca a rezistat f f bine, se aspira imediat, se curata usor (o data la 2 saptamani, cand venea tanti). Acum insa renunt la ea, ca sufar ca nu am avut parchet si vreau sa il admir in toata splendoarea lui. Asa ca pt moment noi vom avea covoras micut, va anunt cand achizitionam, ce model alegem.

Eu am astazi un cheeeef.

Va pup si va doresc o saptamana buna!

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gata, am prestat Habar nu am unde il mai pun si pe Mickey ala, dar trag speranta sa imi rascumpere pacatul de a nu intentiona sa ii cumpar MM povestitor....care in continuare mi se pare scary. Sa vedem, poate il induioseaza pe tas-su ca si-asa vad ca facem achizitii pe ascuns :))

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata fetele

raportam si noi o zi de luni linistita la gradi, fara plansete, cu un pupic si-un te iubesc mami si tusti la copii Eii, asa da

Pisik, si eu is terminata dupa Disney store-uri, as lua tot magazinul. Ultima data cand am ajuns la unul, prin primavara, i-am luat o valiza mortala cu Minnie pe care o taraie toata ziua prin casa

O saptamana frumoasa

Amalia

Mergi la inceput

Ahh, si a propos de futule, noi in fiecare seara avem 7 pulici pe-un picior

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Ahh, si a propos de futule, noi in fiecare seara avem 7 pulici pe-un picior

Amalia

Si noi si noi Si fluturele e futulas

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Noi avem parchet si covor in camera Amaliei, si doua carpetele la fel in zona in care am spart balconul sa marim camera, mare tampenie am facut.
Eu sunt foarte multumita de covoare, nici n-au fost scumpe, sunt tare frumusele si decorative, (le-am luat de la un turc care are ditamai magazinul cu covoare si mochete) si le si scutur usor ca nu-s prea mari. Oricum gaza mea sta numai pe jos, asa ca ar fi fost tare greu sa nu avem covoare deloc

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza tufete.

Servesc ce imi dati voi numa ca eu am inceput ziua cu o mancare de peste. Stiti, azi sarbatoare mare, da? Si se mananca peste.

Intrebare: Umbla vorba in satul meu ca pe 30 nov. nu se lucreaza. Stiti ceva sigur in acest sens?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Intrebare: Umbla vorba in satul meu ca pe 30 nov. nu se lucreaza. Stiti ceva sigur in acest sens?

Nu... Eu mai degraba m-as astepta (nu am auzit la nimeni, nici oficial, nici neoficial, doar asa mi-a venit mie ideea) sa dea libera ziua de vineri, ca sa se puna de-o "minivacanta".

Fug acum, dar promit sa revin... "cu comentarii".

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Ina nu te grabi caci abia acum o ora ne-am trezit, iar acum am terminat de luat micul dejun Nu dati cu rosii va rog...Cred ca pe la 4 o sa merg la Ikea.

Covor: David are in camera lui covor gen mocheta, mai subtirel asa, cu traseu pt masini, trenulete etc. In fiecare zi se joaca pe el si activitatile tot pe covor si le face. Asa s-a obisnuit de mic. Se intretine f usor. Prietena mea are covorasul de la Ikea (dar mai are unul in camera, caci acela este mai mic) si lui David ii place f mult. Este f frumos.

Pisik iti aleg acum 2 copilasi

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Pisik ti i-am ales pe cei mai mici care au ramas in lista: Vaduva Andreea (7 ani) si Coba Andrei (9ani)

Lista este aproape completa

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput