Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***366***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Bona seara,

Iaca si eu pe aici.
Am avut un weekend bun:).
Saptamana viitoare voi fi la Sinaia pentru un eveniment cu cartile noastre (ceva organizat de Biblionet). Conform obiceiului plec cu catel si purcel.
Baietii vor merge la distractie cat vor putea iar eu o sa imi fac treaba ...cica advocacy.

Am vazut ca ati discutat chestiuni grele...si io tot curva dar nu stiu sa ma exprim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Noi am avut musafiri de seama: Pisik cu Ana Tare frumos s-au jucat picii desi David a mai suparat-o pe Ana, apoi tot el o lua in brate si o iubea. Pana la urma a cucerit-o caci nu mai vroia sa plece

Ma chinui sa-l culc pe David de mai bine de-o ora

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut gacici! Am lipsit nemotivat, nici n-am recuperat. Dar chiar daca nu mai sunt in subiect si nu mai prezinta interes sau probabil voi repeta ce au spus alte fete nu vreau sa raman restanta asa ca inainte de toate imi fac tema si acept criticile si nota scazuta la purtare.

Tocanita mea.
eeei..., tocanita aceasta mie mi se pare cea mai grea, pentru ca, pe unele dintre fete mi-e greu sa le descriu in cuvinte. Le simt, le intuiesc, le stiu, fac intr-un fel parte din mine sau mai bine zis din viata mea legata de voi si imi e la fel de greu sa le descriu cum imi e sa ma autocaracterizez.

una din aceste persoane e Ilinca
Pe Ilinca am indragit-o din prima clipa in care am citit postarile ei. Fara suparare dar la inceputurile mele pe acest forum Ilinca a fost prima care s-a evidentiat ca individ din grupul pestrit de gravidute. Si asta se datoreaza in mare parte umorului autocritic plin de savoare dar si tariei, elocventei si modului transant prin care isi sustinea ideile sau se lupta in dezbateri. Mie Ilinca mi-a facut perioada de graviditate mai frumoasa si mai usoara. Mi se parea o persoana foarte vesela, volubila, mai bruta (de la brut, nu din italienescul bruta) in vorbire si comportament dar o placere sa o ai ca si partener de conversatie. Mai tarziu am descoperit latura ei de profa de filozofie, cultura ei, profunzimea gandirii. Cand a devenit mamica am remarcat relaxarea cu care o crestea pe Phiphi, intelegera, rabdarea, rebeliunea in fata "standardelor de crestere". Ce mai, o persoana taare placuta si interesanta si cu o personalitate oarecum intriganta. Abia asteptam sa o cunosc. Mai ales ca pentru mine Ilinca e un fel de "my brother from another mother" pentru ca dupa ce am petrecut relativ impreuna perioada de gravidute am nascut in aceeasi zi. Dar surpriza!! Ilinca pe care am intalnit-o nu a fost de la inceput Ilinca de pe forum. Si nu a fost o surpriza in sensul negativ ci una tot placuta in care m-a izbit asemanarea cu Sophiphi. Am vazut atunci in Ilinca aceeasi finete ca a lui Sophiphi. O persoana migniona, un pic retrasa dar nu speriata, mai calma si mai mult analitica decat volubila si muult mai feminina. Dar asta a fost doar la inceput pentru ca odata ce s-a aflat in elementul ei si ne-a cunoscut mai bine, s-a revelat aceeasi Ilinca de pe forum. Cel putin la a doua intalnire cele doua laturi ale Ilincai au fost in perfecta armonie (cel putin pentru mine.) Cam asa am receptat-o eu pe Ilinca. Ar mai fi multe de zis dar acum nu ma prea ajuta inspiratia. De criticat nu am cu ce s-o critic. La inceput o acuzam nitel in gandul meu pentru stilul de urs in barlog pe care credeam ca i-l insufla si lui Sophi. Dar am apreciat ca incearca sa depaseasca acest obstacol, ca e constienta de el si ca a facut efortul enorm de a se intalni cu noi de 2 ori in ciuda dificultatii drumului si a indisponibilitatii ei pentru aventura si excursii. Aaa si imi mai place tare mult accentul pe care il pune pe viata de familie si armonia care exista intre ei. Off ce ma enerveaza ca nu-mi gasesc cuvintele, asa multe as mai fi avut de zis....Oricum mie imi place taare mult de Ilinca.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Pisik
...si aici e tare greu. Pisika seamna mult cu mine sau eu seman un pic cu ea. Grijle ei, framantarile ei legate de cresterea Anei, in toate m-am regasit. Pe Pisika o simt, o stiu dar nu pot sa o descriu. De dragul temei am sa incerc dar nu stiu cad de coerenta si corecta voi fi in punerea gandurilor pe hartie.
Pisik este o persoana careia ii place ca lucrurile sa fie facute bine. Ii place armonia. De aici si inclinatia ei spre frumos si creativitatea ei. Toate framantarile ei vin din dezideratul de a avea o viata de familie armonioasa, de a-si creste copilul bine si frumos, asta ii hraneste sufletul. Distrubarile insa, o fac sa-si piarda increderea in ea, o perturba uneori atat de mult incat se lasa dusa de valul grijilor, a proceselor de constiinta, a intrebarilor in vederea gasiri unui raspuns care sa restabileasca binele si frumosul. Cu toate astea este o tipa desteapta si rationala si revine destul de repede pe fagasul normal. Uneori are nevoie de asigurari din exterior, alteori regaseste singura resorturile interioare (si ma bucura sa vad ca in ultimul timp reuseste tot mai bine acest lucru).
La servici este o profesionista, dar nu se complace in a fi constienta de asta. Vrea mai mult de la viata, incearca mereu sa gaseasca acel echilibru si intre servici si viata de familie, sa le reuneasca si sa le armonizeze, tot spre binele familiei dar si al sufletului sau care tanjeste dupa libertatea artistului.
Este o persoana altruista si am apreciat mereu felul in care s-a implicat in diferite actiuni impreuna cu toata familia.
Pisik nu judeca oamenii, nu le stabileste o eticheta, incearca sa-i ia pe fiecare asa cum sunt. E buna, intelegatoare si sufletista.
Din pacate nu are intotdeauna suficienta incredere in ea, nu se autoanalizeaza suficient de obiectiv pentru a-si vedea calitatile si isi autoatribuie prea repede o vina chiar si atunci cand nu este cazul. (repet, in ultimul timp aceasta latura a ei nu mai este atat de pregnanta ca la inceput). Stiu ca toate astea vin din acel, hai sa-i spunem perfectionism, de a fi totul bine.
Si ca sa vada unde greseste am sa-i spun si pentru ce o apreciez eu. O apreciez pentru energia ei extraordinara, pentru capacitatea de a putea fi activa pe mai multe planuri. Pisik pune valoare pe viata de familie, e o mama dedicata dar gaseste timp si pentru a petrece clipe doar impreuna cu sotul, pentru a face si alte activitati decat cele zilnice (mers la dansuri, la film), isi pune in practica pasiunea pe langa mersul la servici, se implica in activitati caritabile sau civice pe langa alte zeci de activitati pe care le are de facut in saptamana respectiva si in toate pune aceasi energie si dedicatie fara a pereclita calitatea nici uneia din activitati sau fara a igora una dintre ele. Si pentru ca stiu firea independenta si puternica a Anei, o apreciez pentru rabdarea si eforturile pe care le face pentru a avea o relatie armonioasa cu gargarita mica. Aaa si mai apreciez puterea si determinarea pe care a avut-o de a cauta ajutor si solutii atunci cand a simtit ca a devenit prea vulnerabila in fata valului de griji.
E foarte posibil ca citind aceste ultime randuri Pisik sa nu creada si sa zica ca exagerez, ca o laud, etc. ... daca asta ai facut, tocmai aici e greseala ta, eu am fost obiectiva, tu te subapreciezi

Mergi la inceput

Olishka
alta persoana draga mie.

M-am gandit mult cum sa o descriu pe Oli fara a ma lega de frumusetea ei, pentru ca asa cum am facut si in celelalte caracterizari de cand a inceput tocanita, am evitat sa va caracterizez din prisma mamicismulului sau a aspectului fizic. Din pacate nu pot sa exclud frumusetea Olgai, pentru ca ea reflecta sufletul ei.
Chipul de papusa, aliura de Alba ca zapada sunt cea mai buna carte de vizita a sufletului Olishkai.
Oli e un om frumos, buna, altruista, intelegatoare, rabdatoare, familista, prietenoasa, uff si lista e mai lunga.
Ce m-a uimit cel mai mult la Oli la inceput si am apreciat mai apoi este ca desi asa tanara si frumoasa ea nu se incadreaza tiparelor de pustoaica frumoasa cu statut social mai inalt. Nu e increzuta, nu e superficiala, nu e repezita si ametita.
Oli e matura (nu in sensul de serioasa ci cu capul pe umeri), e echilibrata. Il creste pe David cu dragoste, caldura, responsabilitate si muuulta rabdare (zice ea ca se mai enerveaza dar nu e asa). Are aceasi responsabilitate in sarcina ei de a o creste pe Chiti. Nu se plange niciodata de lipsa de ajutor din partea lui Cristi si mereu incearca sa ii apropie pe cei doi baieti. Pe langa asta stie sa pastreze si flacara relatiei cu sotul ei.
Strange cat de des poate intreaga familie in jurul ei si le acorda tuturor atentie ceea ce ma face sa cred ca ea reprezinta liantul de baza dintre ei.
Familia este foarte importanta pentru Oli si nu doar familia restransa (mama, sot, copii) ci familia extinsa cu veri, verisoare si asta apreciez tare mult la ea.
Este altruista, gata oricand sa ajute, sa-i mobilizeze pe alti pentru a oferi ajutor. Are un suflet mare si bun.
E vesela si plina de viata, e tare placut sa fi in preajma ei, sa o ai ca partener la jocuri, in excursii, la petreceri.
Si la ea apreciez energia de a face o gramada de lucruri si sunt perfect convinsa ca se va descurca de minune si cu bebe si cu David.
Pe Olishka nu am cu ce sa o critic. Nu zic ca n-ar avea defecte dar eu nu le-am vazut pana acum. Oli niciodata nu deranjeaza pe nimeni nici cu-n fir de pai. E mereu buna si intelegatoare.
Sper sa nu se supere pe mine ca i-am zis Alba ca Zapada dar mie asa mi-a ramas pe retina imaginea ei de la ziua lui David.

Mergi la inceput

Denisamada

Mie Denisa la inceput mi s-a parut o tipa mai rece sau mai retrasa. Nu stiam exact cum sa o iau. Poate datorita raspunsurilor ei scurte si la obiect. Iar pe probleme medicale mi-era si un pic frica de ea. Apoi am descoperit-o mai bine.
Denisa vorbeste putin, scurt si la obiect dar remarcile ei sunt de multe ori pline de inteles, bine plasate, cu un umor fin, uneori acid dar mereu la obiect. In spatele acestor cuvinte putine se ascunde insa in suflet sensibil, putin trist, ranit de o durere prea mare si prea timpurie si un spirit liber. In ceea ce priveste spiritul, eu pe Denisa o aseman cu Pisigri. O vad visand la libertate, la Vama, la natura, doar ca Denisa nu se exprima la fel de liber, nu se manifesta proportional cu libertatea din sufletul ei (poate e un defect profesional, nu stiu). Ea este mai linistita, mai rationala, e o libertate mai mult interiorizata decat expansiva. Cu toate astea e sociabila, e placut sa o ai ca partener de conversatie iar in excursii mereu s-a intrezarit spiritul liber.
Mai vad in Denisa un om corect, un om de incredere pe care te poti baza, un om de cuvant.
Cred ca-si face meseria cu multa constinciozitate si poate de aci si framantarile legate de faptul ca nu-si mai gaseste locul acum cand s-a intors dupa o pauza atat de lunga.
Mai mult de atat nu pot spune pentru ca nu am ajuns sa o cunosc foarte bine, dar nu e niciodata timpul pierdut.

Mergi la inceput

Dyana

Daca ar fi sa-i dau o porecla Dianei i-as spune "Sufletel".
Diana e foarte sufletista, pune totul la suflet, orice suparare dar si orice fericire o fac sa vibreze mai mult decat pe oricare dintre noi. E mamoasa,si se dedica puiului ei 100%. La inceput o criticam putin pentru ca mi se parea prea mamoasa si ca-i submineaza personalitatea lui Mutzu. O apreciez pentru rabdarea si dedicatia cu care isi creste puiul. Este foarte legata de familie si in sanul ei isi gaseste puterea si fericirea. Pentru cei din jur Diana este mereu deschisa sa ajute, sa ofere un sfat, rezonand cu nevoile, suferintele si bucuriile lor. De aceea eu ii zic Dianei Sufletel. Un suflet care vibreaza pentru Mutzu, pentru fiecare membru al familiei ei si pentru familia intreaga, pentru cei din jur si pentru orice bucurie sau necaz oricat de mic.
Cu toate astea nu este un om slab, din contra o vad ca pe o femeie puternica, gata oricand sa infrunte orice daca are acea resursa de fericire si iubire pe care o extrage din sanul familiei.
Asa e Diana pe care o vad eu.
De curand s-a schimbat in urma acelor cursuri, si a aparut o noua Diana mai puternica, mai sigura pe sine, doar ca mie nu mi se pare ca i se potriveste. Poate pentru ca am vazut-o life doar in prima ipostaza iar in urma cursurilor doar am citit-o iar cuvintele nu sunt atat de expresive cum e prezenta fizica. Oricum pe mine nu m-a convins aceasta schimbare asa ca pana la proba contrarie e tot Sufletel.

Mergi la inceput

Simonapro
Mie mi se pare o persoana care stie ce vrea.
E hotarata, e omul faptelor nu vorbelor. Imi place tare mult cu cata lejeritate si lipsa de stres ii creste pe cei doi baieti. E plina de viata, e draguta si mi-ar placea tare mult sa o cunosc mai bine.
Din pacate nu pot spune mai mult despre ea pentru ca nu se destainuie prea mult noua. Aaa, inca o trastura, e discreta.

Mergi la inceput

Gata, am terminat tema, sa nu ma trageti prea tare de urechi pentru greseli, dar deabia mai vad. Nu mai recuperez, nu mai am putere nici sa corectez, fug in pat si intru maine sa-mi primesc criticile pentru intarziere.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani Lucia!Sa fii sanatoasa,fericita si tot ce-ti doresti

O saptamana frumoasa tuturor!

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput