Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***366***
Raspunsuri - Pagina 20
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Hola! Haideti la o cafea! ![]() Va mai las clementine, mere si migdale! ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Hai ca am venit!
Mai am putine chestii de pus in bagaj si apoi plecam.
novus spune:
Neata !!
Cafea si de la mine asezonata cu niste batoane cu cascaval
!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui novus Neata !! Cafea si de la mine asezonata cu niste batoane cu cascaval www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Nu te lasi!?
Offf, offf...batoane, melci si alte chestii ingrasatoare!
inapreda spune:
Mai e vreun ghiocel care nu are covor in camera?
Daca, se poate, astept pareri "pro" si "contra" covor.
Noi nu avem nici un covor in casa si nu i-as pune nici acum cind ii cedam camera mai mare.
Nu-mi plac covoarele din mai multe considerente dar "cel mai principal"
e ca eu nu sint harnica
iar covoarele retin praful. Parchetul il sterg mult mai rapid.
Pe de alta parte, Ian sta mai mult pe jos si e destul de rece si am vazut ca sint mochete destul de dragute la un pret acceptabil.
No, cum votati?
Dar va rog sa va grabiti; am nevoie de opiniile voastre inainte sa mearga Olga la Ikea! 
Bianca2503 spune:
Io nu am covoare.
Ce-i drept am incalzire in pardoseala si Vladimir e tot timpul in picioarele goale.
Daca ai spatiu poti sa ii iei un metru- doi de mocheta d-aia cu traseu de masinute ca sa se si joace pe ea. Adica sa nu ii pui in toata camera ca sa poti sa o scuturi repede (si eu sunt lenesa) si sa nu fie nevoie sa aspiri tot timpul.
novus spune:
Eu sunt fan mocheta
!! cand o sa aiba Ada camera ei din aia o sa-i pun pe jos, am vazut la Ikea una faina si pufoasa, ce-i drept nu prea ieftina dar merita banii, am vazut-o amplasata, daca vrei caut modelul !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Io nu am covoare. Ce-i drept am incalzire in pardoseala si Vladimir e tot timpul in picioarele goale. Daca ai spatiu poti sa ii iei un metru- doi de mocheta d-aia cu traseu de masinute ca sa se si joace pe ea. Adica sa nu ii pui in toata camera ca sa poti sa o scuturi repede (si eu sunt lenesa) si sa nu fie nevoie sa aspiri tot timpul. |
Si io la fel m-am gindit
Mi-a placut covorasul asta de la Ikea
http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/20176809/
Dar e foarte mic, ce-i drept; i l-am luat cu dublu scop
-sa se joace cu masinutele pe traseul ala
-sa si-l vire sub kur cind are el activitati pe podea dar ma indoiesc ca va face asta
inapreda spune:
| citat din mesajul lui novus Eu sunt fan mocheta !! cand o sa aiba Ada camera ei din aia o sa-i pun pe jos, am vazut la Ikea una faina si pufoasa, ce-i drept nu prea ieftina dar merita banii, am vazut-o amplasata, daca vrei caut modelul !www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Daca nu ti-e lene, te rog!

Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Si io la fel m-am gindit Mi-a placut covorasul asta de la Ikea http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/20176809/ Dar e foarte mic, ce-i drept; i l-am luat cu dublu scop -sa se joace cu masinutele pe traseul ala -sa si-l vire sub kur cind are el activitati pe podea dar ma indoiesc ca va face asta "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
La magazinele de bricolaj, mocheta cu traseu de masinute este vreo 18 ron/m. Stiu ca e lata (parca are vreo 4.2 m). Ce-i drept nu este tivita sau cum se cheama.
Sincer, eu nu as da banii pe asta de la IKea.