Prietene la bine si la greu - 146
Raspunsuri - Pagina 18
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Hello ,hello ! Multumim din inima pentru urari , a fost minunat sa le citesc ! |
Foarte frumoase pozele, de protagonisti nu mai zic. Iustin este mortal cu creasta.
Din pacate nu pot sa postezi comentarii ca nu am cont de google+
dana n. spune:
Am actualizat semnatura
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 39+ cu AMR 3 zile
Ramonika spune:
HAI DANA
simina daca nu aveai 12 luni lucrate inainte de CIC, cum de ti-au dat indemnizatia, iar acum somaj nu se poate?
shtephy am vazut pozele, foarte faine, ai doi copii foarte frumosi
Licu nasoala treaba, mai rau e ca nu aveti ce face... lasa si tu treaba cu olitza pe mai la primavara cand se incalzeste.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
smaranditza spune:
Haide, BEEEEBE! Haide, BEEEEBE! ole, ole, ole!
HAI, DANA!!!!
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
raluci_b spune:
DANA
dana vezi off line pe mess
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 36+cu
Pirelia spune:
Am revenit fetelor.
Multumim mult pentru urari ne-au luminat ziua.
Noi suntem din categoria copiilor care nu se obisnuiesc la cresa. Mergem o saptamana, luam cate un virusel de pe acolo si apoi cel putin o saptamana stam acasa. Ultima odisee s-a terminat cu internarea micutei pentru tratarea unei pneumonii usoare. Norocul nostru este ca aveam deja nebulizator si il foloseam inaintea internarii ca altfel ....
Dana iti tin pumnii.
Nastere usoara!
Cum pot vizualiza contul comun de poze? Vreau sa vad pozele voastre si sa inserez si eu cateva poze cu frumusetea mea.
monica_80 spune:
Ziua buna!
Tre sa bag repede agitatele la incazire pentru Dana:
HAI BEBE!
HAI DANA!
Mami fericita de Mariuta
si de samburel de 6 saptamani
monica_80 spune:
Licu imi pare tare rau ca tre sa treceti prin asa ceva, da...traim in Romania...
Raluci stai civilizat si asteapta frumos la rand, te rugam
Lumi ce fain ca sunteti cu tati acasa! Enjoy!
Stephy La multi anisori printesei scumpe!
Ancutza felicitari pentru curaj si mult succes si adaptare rapida la noul job!
Andre ma bucur tare sa mai citesc cate ceva despre voi. dulci printesei si sa fie doar o etapa
Monis multumim de intrebare, noi suntem binisor, eu ma lupt cu niste greturi nasoale rau dimineata, ceea ce in sarcina cu Mariuta nu mi s-a intamplat, in rest sunt bine. Mariuta are o perioada cu multe mofturele, maraieli noaptea, nemancate si altele, din motiv de canini in curs de aparitie. De lalu stiu ca nu are net inca si se pregateste sa inceapa serviciul de saptamana viitoare, ocazie cu care poate mai arunca un ochi pe aici.
Mami fericita de Mariuta
si de samburel de 6 saptamani
raluci_b spune:
stau la coada mai fetelor am o rabdare , am comandat scutece mici sunt asa de mici
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 36+cu