Prietene la bine si la greu - 146
Raspunsuri - Pagina 19
douradoudou spune:
hai dana
...astea de incalzire..
raluci cum adica ai comandat scutece??nu le iei direct din magazin ?..da sunt super mici si dragutze parca pt pausi nu copii..eu ma pastrat unul nr 1 si cand il vad imi aduc aminte ce ghemotoc mic era misso
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
angi_san spune:
Buna ziua la fete dragi!
Va pup pe toate cu mare drag si urez un foarte calduros tuturor sarbatoritilor pe carenu i-am urat, si mari si mici. SA fiti sanatosi,iubiti si sa vi se implineasca toate dorintele!
DANA, ia si de la mine cateva pentru baietelul rabdator, nastere usoara si un bb mancacios si necolicos iti doresc!
Despre sarcina ce sa zic, la eco de la 12+ bb era perfect dar placenta mea se pare ca nu functioneaza 100% dupa cum s-a exprimat dr .cica am lichidul la limita inferioara a normalului si trebuie sa ma duc din nou saptamana viitoare sa vedem ce mai face bb. S-a dus speranta mea de a face mai putine eco sarcina asta.
Licu, tot zic sa zic si eu: noi ne-am luat prin toamna un radiator cu halogen, asta dupa ce aeroterma mi s-a parut cea mai mare teapa ever. A costat in jur de 80ron, consuma foarte putin, nu scoate zgomot si face caldura destul de bine. Zic si eu ca sugestie de tinut in camera lui bb sau in alta parte unde crezi tu pana se regleaza treaba cu caldura pe la voi.
Peste nici 2 saptamani incep si eu serviciul,asa nu m-as duce....
Ana e bine, slava Domnului, vorbeste binisor, invata repede si iubeste tare mult burtica lui mami unde creste bb.
Va pup pe toate cu mare drag!
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009) si din nou cu 15+
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou hai dana ...astea de incalzire.. raluci cum adica ai comandat scutece??nu le iei direct din magazin ?..da sunt super mici si dragutze parca pt pausi nu copii..eu ma pastrat unul nr 1 si cand il vad imi aduc aminte ce ghemotoc mic era misso |
libero in magazine nu se gasesc decat de la nr 4 in sus, asadar am gasit pe unii care ii importa si am comandat, pe ca eu de pampers nu vreau sa mai aud
pirelia, sanatare multa, hai ca se va obosnui si cu cresa
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 36+cu
raluci_b spune:
Angi ma bucur ca ne-ai scris, ciudata aia cu placenta, dar sunt sigura ca va fi bine 3
Dana?
monis5 spune:
Raluci iar doar noi pe aici? Hai pe mess
si buna seara
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Raluci iar doar noi pe aici? Hai pe mess si buna seara Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009) |
asa se pare, buna seara, ce faci tu, ce face Iuli?
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
asa se pare, buna seara, ce faci tu, ce face Iuli? Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 36+cu |
blog verificat, nimik nou
dana n. spune:
Helooo...
A fost moasa la mine...incearca sa ma ajute un pic... mi-a dat sa beau un ceai si m-a masat inauntru cu un ulei care ar trebui sa declanseze contractiile...nu stiu daca este doar psihic dar parca ma doare burta...si cam din 15 in 15 minute. Moasa zice ca pot trece sau se poate declansa travaliul...ramane de vazut...am emotii...
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 39+ cu AMR 3 zile
douradoudou spune:
sa ne agitam mai bineeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
douradoudou spune:
aha...eu pt misso am folosit mereu huggies..1 data mnu am gasit nr ei si i-am louat pampers...doamne in ce hal se iritase...si nici nu-i veneau bine ca sa zic asa...au alt design fata de huggies..