Prietene la bine si la greu - 146
Raspunsuri - Pagina 17
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Andre, cheama pediatra. Instinctul de mama stie el ce stie. Si asa spuneai ca te intelegi ft bine cu pedi cea buna! |
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gusta Poate vreti sa ajutati aici se dau portocale http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168105 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1 Marilena si Mara Augusta |
Multumim de info, eu am trecut deja pe acolo, sunt sigura ca vor mai fi si alte fete saritoare de aici
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 36+cu
smaranditza spune:
In drum spre dormitor am trecut doar sa va las ceea ce promiteam anul trecut: www.okazii.ro/catalog/59746935/cuptor-electric-pentru-copt-legume-creat-special-pentru-coacerea-vinetelor-si-a-ardeilor.html" target="_blank">cuptorul de legume electric.
Nu a reusit fratele meu sa fie gata cu toate in toamna asta, cand era piata plina de legume... Asta e...pana la toamna viitoare speram sa apara si prin magazine. Deocamdata doar pe net.
Am plecat la culcare, ca sunt kiorosh de somn.
noapte buna
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
Ancutza_Bro spune:
buna seara
eu nu mai apuc sa intru cat as vrea
Cuscri primeste un "La multi ani" intarziat si de la mine pentru Stefania mica si dragalasa
Andre poate Chiarei chiar ii este dor de tati
Dana stai , sa nu nasti inca ... ...gata, poti sa nasti
Coque
Lyly vazut pozici cu sarbatoritul ...faina parcarea, iar tortul m-a dat pe spate ... i love Bucsa
va multumesc mult pt urarile legate de job si cele pt Sabina...mandrutza mea e ok, in afara de episodul ala (x3) nu a mai avut nimic...a doua zi a fost chiar vesela...cine stie ce'o fi avut...
Licu imi pare rau tare ca suferiti de frig...e cumplit...nici nu vreau sa ma gandesc...
legat de job, nu e nici un secret...o sa fiu travel consultant www.eturia.ro/" target="_blank">aici
e alt domeniu decat ce am lucrat pana acum, dar sper sa ma descurc
Simina ce incurcaturi cu actele alea, sper sa se rezolve totusi
Ramonik iarta-ma ca nu am fost pe faza sa fac modificarea pe prima pagina...sper ca esti mai bine, te pup
Lumi profita de daddy...din plin !
Smaranditza a trecut febra la pisicuta mica?
Monis citez: " default "
Raluci eu zic sa te duci in Belize la Monis, ca uite la ea e cald si bine ...eu curat parbrizul dimineata cu racleta...asa ca...as prefera ceata in loc de gheata
burticutza
ps: ai vrut sa pui un video sau ceva? ca nu se vede nimic intr-un mesaj
ma bag la somn...va pup pe toate-toate, da?
noapte buna
carmickey spune:
buna seara fetele
nu stiu daca patiti ca mine, adelina nu imi da voie la laptop deloc, l-am bagat in sifonier sa nu il mai vada vrea pe gummy bear, nu am avut de lucru si i-am pus odata iar acum nu mai scap...
acum are o perioada cand vrea de toate si nimic,plange din orice,vrea doar la mami in brate, sper sa fie aceasta stare irascibila din cauza maselutelor...
am iesit afara la plimbare si nu a vrut sa mearga pe jos, cerea numai in brate,m-a obosit rau de tot, si noaptea imi este cel mai greu cand se trezeste la ora unu-doua si vrea la mami in brate
va urez o noapte buna linistita alaturi de pitici
poze
laurairina13 spune:
Neata de la polul bargaului!
Stanucel, asa e si Amalia, cand iese la plimbare cu tat'su uneori nu are chef deloc sa mearga pe jos si ii sta numai in brate. Asa a facut si toata vara...
Andre, cand plecati inapoi la tati?
Sa vezi ce frumos e cand se ia si curentul la noi, stai si te intrebi oare cat de repede repara defectiunea? in seara asta mai avem caldura sau stam in frig???Noi astia mari mai punem o haina in plus, dar copiii??Dragos care e mititel tare..sa il tin in 14grade.. ma apuca nervii si neputintaFaza e ca alte solutii nu sunt in mangalica. Stam la mila tampitilor astia de la primarie cu subventiile lor cu tot pt energia termica de la centrala. Sa pun soba pe lemne nu am cum la bloc, nu sunt cosuri, nu sunt nika. Centrala pe curent electric nu rezolv nimic, la modul in care sunt pene de curent aproape zilnic. De fapt v-am impuiat capul cu frigul nostru, sunt deprimata rau. De asta cred ca de asta am si facut iar crize si am ajuns la urgente..
Tot zic ca ma tin de Amalia sa o invat la olita, dar cum frate in frigul asta?? Numai sa ii dau 2 perechi de pantaloni jos, si 2perechi de sosete, sa o tin un minut pe olita ca atata sta, si pe urma se apuca de alergat prin casa in curutu gol. Nu ii pasa ca e frig, nu o intereseaza, pe ea o distreaza la maxim sa umble de bezmetica goala, nu sta deloc la imbracat.. Sa o las sa se pise pe ea, si sa spal rufe, nu am unde sa usuc asa repede pantalonasii, pe aeroterme nu am voie sa pun nimic la uscat..And soo on..
O sa stea in pampersi pan la anu si la multi ani.
Imi cer scuze ca iar va bat la cap cu frigul meu...
Dana, ce faci?? contractii ceva??
Ancutza, adicalea o sa lucrezi in turism? Asta presupune sa mergi si matale prin destinatiile alea exotice, sa ai ce impresii sa spui clientilor
dana n. spune:
Neata...raportez liniste totala...vreau contractii
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 39+ cu
Lumi_Richard spune:
Neata!
Haideti la cafele fierbinti!!!
Licu,imi pare atat de rau ca sunteti intr-asa o situatie,e teribil! Ma gandesc la voi in fiecare zi si ma strange in spate,stiu cum e sa zgribuli de frig(am tras-o de multe ori,in copilarie....). Sper din tot sufletul sa faca nesimtitii astia ceva si sa nu mai trebuiasca sa stati cu puiutii in frig!
Vad ca spui ca aveti aeroterme. Am cumparat si eu inainte sa nasc o aeroterma si un calorifer electric,caloriferul e fara discutie mult mai bun,da mai multa caldura decat aeroterma....nu stiu ce chef sau posibilitati mai aveti voi de noi investitii,dar,daca puteti,va recomand caloriferul
Faptul ca te plangi la noi in fiecare zi....pai cum sa nu o faci,cine nu ar face-o? Of,sincer, nu stiu cum rezistati....
dana n. spune:
Licurici, te imbratisez calduros, tare greu trebuie sa va mai fie... Sper sa se rezolve cat mai repede.
In legatura cu olita...noi avem caldura in casa...dar tot pe post de piesa decorativa sau jucarie este
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 39+ cu
shtephy spune:
Hello ,hello !
Multumim din inima pentru urari , a fost minunat sa le citesc !
Nu am petrecut in mod deosebit ,doar in familie ,Stefi a fost inconjurata numai de baieti .S-au jucat frumos in general ,dar inainte de tort au intervenit mofturile si agitatia .Nimic nu mai era pe placul domnisoarei .Nu mai vroia sa stea pe nici un scaun ,nu vroia pahar si farfurie de care ea singura si-a ales in magazin .Imi pare rau ca nu i-am facut poza cand statea bosumflata sub masa .Aseara mi-a spus ca unul din baieti i-a dat o palma si de-asta era suparata .Imi pare rau ca n-am stiut atunci si n-am inteles de ce se purta asa .Iustin era happy printre copii ,dar un pic necajit din cauza de M .
Am pus cateva poze aici si unele din zilele trecute aici .
Am citit tare haotic zilele trecute ,iar acum nu pot raspunde tuturor din pacate .Trebuie sa zic neaparat ca am vazut poze frumoase tare tare cu Meli cea scumpa si roscata ,
cu Teo ,Timi si Vladut ,cei trei fratiori frumosi tare de tot si costumati minunat (Stefi imi spune mereu ca vrea sa se costumeze in diverse personaje ,asa ca imi imaginez cat de fericiti sunt acesti micuti cand talentata lor mamica le croieste cate un costum nou cu personajele preferate ),
cu Adelina ,care seamana perfect cu mamica ei (Stanucel bine ai venit ! ) ,
cu frumosul Alexut care a avut un tort minunat (Lyly imi arati please un link cu parcarea aia ,Nu-mi dau seama din poza cum e exact),
cu dansatoarea Maya
si nu mai stiu ...sper ca n-am uitat pe nimeni.
De Lila si Andrei ce sa mai zic ,m-au topit ,tare mai sunt scumpi !
Cuscri tin pumnii sa fie super la noul job .
Licu imi pare rau ca a chinuiti in halul asta .
Dana ma bucur ca david s-a facut bine .
Astept vestea ca au inceput contractiile sau ca s-a rupt apa
Cam atat pt moment ,va pup pe toate