Prietene la bine si la greu - 146

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Simina pentru somaj iti trebuie adeverinta pe ultimele 12 luni de dinainte de CCC, completata de angajator. Dar cum ai ajuns tu la somaj, nu lucrai la stat? Iar cu luna aia, a 15-1 n-am inteles ce si cum...

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Lucram la stat pe per determinata...la fiecare inceput de an scolar dadeam examen.In vacante eram in somaj.Asta pt ca era o meserie facuta de placere si nu eram calif in domeniu
Azi am fost iar la somaj, si mi-au zis ca ultimele 3 luni din tabel nu le iau ei in calcul pt ca eram in con medical si nu s-au facut plati, asa au ajuns sa socoteasca luna a 15-a din tabel

Am fost si la fostul loc de munca si nu se poate face nimic pt luna aia......desi aveam decizie de la 1 ale lunii , munca am inceput-o pe 15 si uite asa am pierdut eu somajul

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dana, ce putin mai ai!!!
Hai bebe mic, hai bebe mic!!

Magda, te asteptam numai cu vesti bune din Germania! Si sanatate multa lui Rares, sa fie fresh la control!

Simina, imi pare rau cu somajul..off off..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Hai Dana!!
Macar curatenia sa fie gata. Sigur e semn... dar la tine e si cu tic-tac.... stii aproximativ cand e data ...
Si eu stiu ca probioticul se da si in timpul administrarii de antibiotic, dar la distanta unul de altul. cumva la mijlocul intervalului intre 2 doze de antibiotic

Raluci, tu joc de glezne pentru incalzire... dar pe margine mami, pe margine... asteapta randul politicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Simina pentru somaj iti trebuie adeverinta pe ultimele 12 luni de dinainte de CCC, completata de angajator. Dar cum ai ajuns tu la somaj, nu lucrai la stat? Iar cu luna aia, a 15-1 n-am inteles ce si cum...

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Lucram la stat pe per determinata...la fiecare inceput de an scolar dadeam examen.In vacante eram in somaj.Asta pt ca era o meserie facuta de placere si nu eram calif in domeniu
Azi am fost iar la somaj, si mi-au zis ca ultimele 3 luni din tabel nu le iau ei in calcul pt ca eram in con medical si nu s-au facut plati, asa au ajuns sa socoteasca luna a 15-a din tabel

Am fost si la fostul loc de munca si nu se poate face nimic pt luna aia......desi aveam decizie de la 1 ale lunii , munca am inceput-o pe 15 si uite asa am pierdut eu somajul

ar fi bine daca ai intreba fie la CASMB fie la agentia pt prestatii sociale, poate totusi se gaseste o cale

eu am reusit si am rezolvat, intru in medical platit de casmb, apoi depun dosar pt indemnizatie doar cu adeverinta ca s-a platit medicalul

am luat adeverinta de venit de la prestatii sociale, mi-au dat-o pe loc, asadar dau de baut bere fara alcool vin fiert si un ceai mix goji cu boboci de trandafir o minune

DANA

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 36+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Invatatoarea:
- Bula, de ce ai lipsit ieri de la scoala?
- A nascut mama, am un fratior!
- Bravo Bula, dar sa stii ca barza ti-a adus un fratior, da? Tine minte!
- Da, mi-a adus barza un fratior, atunci.......
- Bun! Si mama ta ce face acum?
- Sta in pat, ca o doare barza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiviaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Invatatoarea:
- Bula, de ce ai lipsit ieri de la scoala?
- A nascut mama, am un fratior!
- Bravo Bula, dar sa stii ca barza ti-a adus un fratior, da? Tine minte!
- Da, mi-a adus barza un fratior, atunci.......
- Bun! Si mama ta ce face acum?
- Sta in pat, ca o doare barza...

esti fenomenala!!!la fiecare banc al tau mor de ras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

1salutari,
In primul rand un sincer LA multi ani fulgusorilor si mamicilor ce s-au sarbatorit zilele acestea !!!
Sanatate maxima puilor bolnaviori !!
Sarcina si nastere usoara Dana si Raluci (poatenu mai reusesc sa intru pana la momentul X)
Magda, drum bun si vesti tare bune iti doresc!!!!

Eu pe aici,de citit am citit zilnic,am si "postat" de vreo doo ori dar fara rezultat( ba nu eram logata,ba aveau grija mucosii sa rezolve mesajul...)
La gradi suntem spre bine,nu mai plangem dimineata, cel mult un "mami,mami" miorlait de Eva...ne mai amintim pe parcurs de mama dar se ocupa doamnele.... De azi vor avea si o educatoare noua,o tipa draguta,tinerica....De mancat la gradi doar Dragos presteaza, Eva doar paine goala .Nici acasa nu mananca .Singura mancare pe care o accepta este piureul de cartofi,gol in principal (uneori ii mai strecor si niscaiva carne de pui- avem deja o saptamana in care doar asta am mancat)
In rest amandoi mananca la greu lapte(cu cereale sau fara),un litru pe zi,in conditiile in care inca mai au la 6 dimi o masa de LP de 210 ml. Nu stiu ce stomac au, dar seara beau cam +300 ml LV, indiferent daca abia au mancat sau nu si altceva.

Nu mai retin cine ma intreba de pregatirile de serbare de la gradi ... nu stiu cum stau la capitolul dans (ca acasa se iau de mana si danseaza amandoi pe diverse melodii), dar astazi am primit tema pt acasa : cate o poezioara de invatat.... De invatat mama poate, ca nu vorbim (Eva are un oaresce vocabular plus tendinta de a repeta/ invata; Dragos e la stadiul de onomatopee si cateva cuvintele acolo,pe care eu le stiu ce inseamna si vreo cateva pe care nu le pricep, dar le repeta cu insistenta )

Astazi Dragos a refuzat sa doarma la amiaza acasa, dupa ce aproape adormise pe la gradi pana sa il iau...... mi-a sabotat deja mesajul de 2 ori... sper sa reusesc sa trimit astazi

Eu sunt in continua alergatura, mai e f putin si reincep serviciul.... am colindat dupa cadouri pt mucosi, studiat torturi. Trebuie sa dau comanda pt un tort sa-l ducem la gradi chiar de ziua lor, cu familia si restul cred ca ne petrecem acasa sambata. Trebuie sa ajung si la minunata Agentie sa iau adeverinta de venit(e program in fiecare zi ,toata ziua ???)

trimit ca s-a trezit si Eva....

vara asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Poate vreti sa ajutati

aici se dau portocale

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168105

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna seara, fete dragi Monis, Raluci Multumesc de intrebare Chiara mi se pare ok si ne OK, fizic nu observ nimic la ea, dar nu e ea, nu e fata mea dansatoare, vorbareata si mancacioasa. Nici nu pot chema pediatra sa-i spun ca nu e ea, nici sa stau asa nu-mi place, habar n-am. Dana Stii ca sunt cu sufletul langa tine, chiar daca nu scriu asta. Hai pup Lucas/Mateo, sanatos si repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Andre, cheama pediatra. Instinctul de mama stie el ce stie. Si asa spuneai ca te intelegi ft bine cu pedi cea buna!

Mergi la inceput