Prietene la bine si la greu - 146
Raspunsuri - Pagina 15
raluci_b spune:
Neatza,
Simina succes cu dosarul, e incurcata legilatia noastra. Referitor la analize eu zic ca decat sa-i dai pacatosul de calciu fara analize, mai bine faceti o intepatura
Andre cum sunteti ce face Chiara?
Ionela sanatate lui Mihnea si sa treaca repede maraiala lui Tudor
Licu imi pare rau despre poveste cu caldura, sper sa rezolve nemernicii cumva
Cum mai sunt puii bolnavi? sper ca mai bine, sanatate
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 36+cu
laurairina13 spune:
Raluci, puiutii sunt bine, Amalia nu a avut decat M muuulti, am tratat cu oscilococcinum, apa de mare+batista bebelusului si de rest multa indiferenta si au trecut dupa vreo 9 zile!! Dragos inca mai trage cu M..
De rest...friiig si iara friggg, asa ca sa nu ma mai invidiati vro una ca stau la mare si la soare..
Tot am uitat sa te intreb, ce ai mai facut cu domnii de la ? Ai facut ceva tratamente, cum ramane? Numeri saptamanile vaz...acusica vine Ioan
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Raluci, puiutii sunt bine, Amalia nu a avut decat M muuulti, am tratat cu oscilococcinum, apa de mare+batista bebelusului si de rest multa indiferenta si au trecut dupa vreo 9 zile!! Dragos inca mai trage cu M.. De rest...friiig si iara friggg, asa ca sa nu ma mai invidiati vro una ca stau la mare si la soare.. Tot am uitat sa te intreb, ce ai mai facut cu domnii de la ? Ai facut ceva tratamente, cum ramane? Numeri saptamanile vaz...acusica vine Ioan Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011) Firefly's shop BLOGUL MEU |
multam de intrebare, hemoroizii sunt bine acum, sunt pe tratament homeopat.
da numaram numaram pana vine cezarica tb sa mergem maine sa-l vedem dar e nea doctoru bolnav, asa ca a ramas pe 1, daca nu oi pati vreo surpriza.
pana una alta cred ca tb sa pregatim agitatele pt Dana nu ?
raluci_b spune:
Ramona foarte dragutz tortul si pustoaica zambicioasa
lylyana.ion spune:
Neata!
va las cate o ciocolata calda sa va incalziti si pozele de la party https://picasaweb.google.com/108094075853293394943/2ANI
sanatate puilor bolnaviori!
La Multi Ani Coque!
La Multi Ani Stefi!
pup all
monis5 spune:
Lylyana ce tort fain a avut Alex!!!! oau! si pare ca s-a distrat bine, sa va traiasca mami drag!
Dankutza nu. L-am intepat de 2 ori pana acum, numai de nevoie, nici prin cap nu-mi trece s-o fac daca nu am motive.
Imi pare rau ca nu ne-am vazut la targ, asa as fi vrut sa vad si eu Cezara mica si delicata...
Raluci pariu pariu ca vei ajunge linistita spre 40 de saptamani
Ragapie ce fetita frumoasa si vesela ai, bravo mami! Ai scapat cu concedierea aia? Banuiesc ca da daca nu ai mai zis nimic.
Lumi lasa netul, enjoy the daddy period . Pupam cu drag
Ramonika in forma pentru intorsul la birou?
Licu imbratisari calduroase catre voi! Sper sa se rezolve repede treaba cu caldura.
Ionela sanatate muuuuulta lui Pui Mic! Si pupici lui Pui-cel-mai-mic
Simina pentru somaj iti trebuie adeverinta pe ultimele 12 luni de dinainte de CCC, completata de angajator. Dar cum ai ajuns tu la somaj, nu lucrai la stat? Iar cu luna aia, a 15-1 n-am inteles ce si cum...
Andre voi ce faceti de ziua Chiarei, sunteti tot in RO sau plecati acasa?
Smara du-te la doctor sa nu se fi suprainfectat viroza aia si sa vii cu vesti bune
Magda sunteti pe drum deja oare?
Gabitza unde ai disparut?
si ma intrebam pe unde umbla Mami.Calin, Lalu, Biara, Angi_san si atatea fete.... ...
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
dana n. spune:
Salutare!
Pe mine m-a apucat ordinea prin casa...o fi vre'un semn?
Vroiam sa intreb ce stiti despre administrarea probioticului...se da in timpul tratamentului cu antibiotic sau dupa? Eu am fost la farmacie aici si mi-a zis sa nu i-l dau acum...ca antibioticul distruge si bacteriile bune ale probioticului...
AMR max. 4 zile...offf...sper sa nu ma lase sa ajung la inducere si sa vina el singurel pana vineri.
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 39+ cu
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Salutare! Pe mine m-a apucat ordinea prin casa...o fi vre'un semn? Vroiam sa intreb ce stiti despre administrarea probioticului...se da in timpul tratamentului cu antibiotic sau dupa? Eu am fost la farmacie aici si mi-a zis sa nu i-l dau acum...ca antibioticul distruge si bacteriile bune ale probioticului... AMR max. 4 zile...offf...sper sa nu ma lase sa ajung la inducere si sa vina el singurel pana vineri. Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 39+ cu |
probioticul se da in timpul administrarii antibioticului, insa trebuie sa fie la un interval de minim 4 ore de la antibiotic, altfel acesta omoara probioticele
hai cu ordinea