Aspirante optimiste > 20 ani (734)
Raspunsuri - Pagina 9
MeAlex spune:
Neata fetelor!
Luciana, ciudat, VSH mic nu prea exista, VSH marit arata o infectie in corp. Numarul neutrofilelor cresc in infectii (ca si al leucocitelor).
Monique, mergi la Fundeni, acolo iti vor face ce fac la toate fetele (poti cere tu sa iti faca homocisteina, ca nu o fac mereu). Apoi vedem ce iti iese si in functie de asta vedem ce mai faci. MTHFR trebuie sa faci neaparat, la Synevo sau alta clinica particulara.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
stefulici spune:
Neata fetelor!
Monica, sigur ca te poti baza pe mine cu Pregnylul, insa nici nu vreau sa aud de bani! Nici macar nu mai stiu cat a costat... asa ca linisteste-te cu banii!
la toata lumea!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
MeAlex spune:
Mihaela, medicul de familie a retinut probabil ca avea o valoare scrisa la urocultura si de aia a cerut antibiograma, nu s-a uitat si la valoare...La valori sub 1000 nu se face antibiograma. Si eu am dilema asta: inainte erau si rezultate pe care scria negativ, dar de ceva timp nu am mai vazut niciunul cu negativ, ci doar cu infectii (peste 100.000 UFC) sau cu sub 1000 UFC, care se considera baceriurie normala, fara semnificatie clinica.
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Mihaela, medicul de familie a retinut probabil ca avea o valoare scrisa la urocultura si de aia a cerut antibiograma, nu s-a uitat si la valoare...La valori sub 1000 nu se face antibiograma. Si eu am dilema asta: inainte erau si rezultate pe care scria negativ, dar de ceva timp nu am mai vazut niciunul cu negativ, ci doar cu infectii (peste 100.000 UFC) sau cu sub 1000 UFC, care se considera baceriurie normala, fara semnificatie clinica. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Mersi mult, da uricol cate pliculete pe zi sa ii dau?
Acum ai ramas tu in locul Lorenei sa ne interpretezi analizele.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lucianamoga spune:
vsh-ul scazut indica cica anemie si sistem imunitar scazut of si nu dau de doctorita de familie
MeAlex spune:
Mihaela, un pliculet de 2 ori pe zi. Eu am cautat Uricol si mi-a zis ca nu se mai fabrica. E bun. Eu cautam chestii pe care sa le iau pe termen lung si de asta vroiam sa fie din plante (cum sunt Urinal si Urisan). Si Urinex e bun.
Oricum, la sotul tau nu e o infectie, trebuie doar "spalat" traiectul de bacterii si medicamentele de mai sus asta fac, nu permite bacteriilor sa se prinda de mucoasa traiectului urinar...si apoi da cu apa ca sa ii elimine. E foarte posibl ca sub 1000 UFC sa fie considerat mai nou negativ. In Urina exista in mod normal bacterii, doar cand sunt foarte multe apar probleme.
Ehe, Lorena stie mult mai multe, ea e in domeniu. Eu stiu lucrurile astea pentru ca ori eu, ori cei din jur au avut nevoie. Am facut postliceala de asistenti de farmacie, dar nu am lucrat niciodata, apoi am facut chimie, asta ma ajuta sa inteleg unele mecanisme, chestii legate de alimentatie sau pur si simplu sa inteleg explicatii medicale.
pentru
MeAlex spune:
Eu stiam ca anemia se vede la hemoblobina si/sau fier scazute. Am cautat si pe net si scrie la fel: VSH nu scade. Un sistem imunitar scazut cred ca s-ar vedea la numarul de limfocite.
pentru
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Neata, Moni imi pare bine ca te oferi dar oricum la mine m-ai dureaza putin pana sa vin ca saptamana viitoare baga sotul masina firmei in servici si trebuie sa platesc franciza 150 euro si plus am mai cheltuit si atunci cu accidentul, mai cu botezul, am avut si o nunta si suntem in plop acum, ma mobilizez si cum vand ceva de la mobila si am bami vin. Da vreau sa vin sa fac doar analizele de la Fundeni si dupa daca o sa fie nevoie o sa fac celelalte aici ca este Synevo si aici si sper sa recolteze, oricum o sa ma interesez inainte. Miky si Moni e normal sa fiti suparate, e mare dezamagirea, Moni eu zic ca mai bine nu intrerupeai utrogestanul ca poate totusi... si Miky la tine este devreme inca nu te dezamagi mai are timp bebe sa bata la usa. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Miha, eu in mod normal trebuie sa merg la control pe 15 decembrie
mergeam mai devreme ca am avut impresia ca vrei sa ajungi tu cat mai curand
daca vrei tineminte ca eu ma duc pe 15.12. si poate vii si tu atunci daca reusesti sa strangi banuti
fir'ar mama lor de bani ca ne-au secatuit
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi