Aspirante optimiste > 20 ani (734)
Raspunsuri - Pagina 10
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianamoga Si eu azi sunt cu smotru ca maine trebuie sa merg la un majorat Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
si eu azi sunt cu smotru, diseara cand ajung acasa
n-am nici un chef
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
lucianamoga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
si eu azi sunt cu smotru, diseara cand ajung acasa n-am nici un chef Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Cum te mai simti draga mea Moni ?
Monique77 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Neata fetelor! Luciana, ciudat, VSH mic nu prea exista, VSH marit arata o infectie in corp. Numarul neutrofilelor cresc in infectii (ca si al leucocitelor). Monique, mergi la Fundeni, acolo iti vor face ce fac la toate fetele (poti cere tu sa iti faca homocisteina, ca nu o fac mereu). Apoi vedem ce iti iese si in functie de asta vedem ce mai faci. MTHFR trebuie sa faci neaparat, la Synevo sau alta clinica particulara. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Pai Alex,
eu am fost deja de 3 ori la fundeni
sunt sub monitoriZarea lor
mi-au facut de 3 ori Proteina S, Proteina C, pro c global, homocisteina, etc. ce fac ele acolo
ma duc la medlife sa fac mthfr ca am discount
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui stefulici Neata fetelor! Monica, sigur ca te poti baza pe mine cu Pregnylul, insa nici nu vreau sa aud de bani! Nici macar nu mai stiu cat a costat... asa ca linisteste-te cu banii! la toata lumea! http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w 2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot. |
Stefulici
saru'mana mult
esti o bomboana, dar ma simt prost fara bani
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucianamoga
Cum te mai simti draga mea Moni ? Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
pai ce naiba sa fac....ma tin de treaba ....am incotro?
mi-am mai revenit putin
astept sa-mi vina ciclul ca s-om iau de la capat
apropos, dupa ce intrerupi utrogestanul vine cam in 2-3 zile? am retinut bine de la fete?
Mihaelafalt spune:
oni 15 cade joi, ar fi bine dar ma mai atentionezi tu cu vreo saptamana inainte?
Ar fi bine sa ne si vedem
Deci incep sa ma pregatesc cu listuta si trimitere de unde trebuie de la medic ginecolkog sau medic de familie?
Alex si eu fac acum postliceala de farmacie dar sunt abia anu 2 si cum anu trecut nu prea am facut nu stiu foarte multe.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt oni 15 cade joi, ar fi bine dar ma mai atentionezi tu cu vreo saptamana inainte? Ar fi bine sa ne si vedem Deci incep sa ma pregatesc cu listuta si trimitere de unde trebuie de la medic ginecolkog sau medic de familie? Alex si eu fac acum postliceala de farmacie dar sunt abia anu 2 si cum anu trecut nu prea am facut nu stiu foarte multe. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
dada, hai ca-ti mai reamintesc eu
lucianamoga spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Monique77
pai ce naiba sa fac....ma tin de treaba ....am incotro? mi-am mai revenit putin astept sa-mi vina ciclul ca s-om iau de la capat apropos, dupa ce intrerupi utrogestanul vine cam in 2-3 zile? am retinut bine de la fete? Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Pai e musai Moni sa ne scuturam si sa mergem mai departe.cat despre utrogestan eu am inteles ca sunt pareri si pareri , altele iau pana vine pt ca vine ori cu el ori fara el , altele il intrerup si vine in 2-3 zile.
Nu pot sa stiu exact pt ca eu nu am luat niciodata.
MeAlex spune:
Mihaela, cam asa e, nu inveti mare lucru la scoala.
Luciana, vezi ce zice dr de familie si, eventual, repeta analizele peste vreo 2 luni.
Moni, scuza-ma, m-am zapacit si v-am incurcat. Acum mi-am amintit, tu aveai homocisteina la limita. Da, fa MTHFR la Medlife.
Mai zi-mi inca o data cum ti-a iesit APCR/Proc.GLobal. Daca asta nu-i buna, la carte zice ca ai sanse de 90% sa ai mutatie de Factor V Leiden (eu si Ylari n-o avem). Deci, mai poti face la Medlife analiza pentru depistarea mutatiei Factorului V Leiden.
Alte analize pe care le mai poti face (si eu vreau sa le fac) sunt cele pentru depistarea sindromului antifosfolipidic (SAFL).
Analizele necesare pentru stabilirea diagnosticului de SAFL sunt: ac. lupus anticoagulant, ac. cardiolipinici si ac. anti-beta-2-glicoproteina.
Ac. cardiolipinici sunt nespecifici (sunt pozitivi si in alte afectiuni), dar ac. anti-beta-2-glicoproteina nu pot fi pozitivi decat in SAFL. Deci, un diagnostic de SAFL real, presupune analize privind ac. lupus anticoagulant si ac. anti-beta-2-glicoproteina pozitive.
Atentie la ac. lupus anticoagulant, acestia pot fi influentati foarte usor de o mica infectie/inflamatie in corp (generat de o carie dentara, o infectie urinara asimptomatica eventual, nisip care coboara pe traiectul urinar si zgarie peretele, inflamandu-l). Eu am patit-o la Fundeni, am avut 3 rezultate (la diferenta unul de altul de 6 saptamani) cu ac. lupus anticoagulant pozitiv, iar a 4-a oara a fost negativ.
Am vazut ca la Fundeni, daca ai ac. lupus anticoagulant pozitiv, se pune direct diagnostic de SAFL...
In cazul homocisteinei – aceasta nu este foarte relevanta si nu exclude existenta MTHFR sau FVL. Am citit pe site-uri straine ca in cazul unei mutatii heterozigote, homocisteina poate avea valori normale. Deci, homocisteina nu e o analiza suficienta.
[am scris foarte pe larg explicatia pentru SAFL ca poate vrea cineva sa o salveze].
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
lucianamoga spune:
Alex asa am sa fac , vb cu ea sa vad ce zice.Poate avea legatura faptul ca eram in zi3 a cm-ului?