Aspirante optimiste > 20 ani (734)
Raspunsuri - Pagina 8
lucianamoga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Luciana o sa intre alex si o sa iti explice ea ce si cum, eu ma pricep dar foarte putin, stiu doar despre analizele cu care am avut de a face si nu as vrea sa iti spun ceva gresit. E bine ca au iesit hormonii buni, lasa ca asta se trateaza Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Nu ma prea ajuta nici netul ca mai ca matza in calendar la termenii astia
Mihaelafalt spune:
Fetelor se vede ca ne lipseste Lorena cand vine vorba de analize.
Si eu am sunat la doctorul de familie si a zis ca sotul are ceva in urina si sa cer antibiograma, am sunat la laborator si imi zice ca nu s-a gasit nici un microb in urina si nu are la ce sa faca antibiograma, de la laborator a zis ca rezultatul e negatv ca nu prezinta microbi dar au scris bacteriurie ca asa se scrie.Nu mai stiu ce sa inteleg.
Pun sa fac niste ceai si deja l-am pus in tema sa bea multa apa iar diseara sar pe el cu ceai.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
draguta spune:
neata fetelor
Gaby pentru chist e f. bun ceaiul de cretisoara, baut cate 2-3 cani pe zi
Luci in afara de hormonale, doar VSH si neutrofilele nu sunt in parametri?
lucianamoga spune:
citat din mesajul lui draguta neata fetelor Gaby pentru chist e f. bun ceaiul de cretisoara, baut cate 2-3 cani pe zi Luci in afara de hormonale, doar VSH si neutrofilele nu sunt in parametri? |
Da , restul toate sunt in parametri
draguta spune:
Luci de-asta te-am si intrebat, daca sunt doar astea doua poate sa indice o intoxicare, alergie, fie de la un aliment , medicament, daca mai sunt si alte analize la limita de jos sau de sus se pot ineterpreta altfel
lucianamoga spune:
citat din mesajul lui draguta uita-te la fier sau hemoglobina sa nu fie la limita de jos |
Hemoglobina este de 14.6 iar intervalul este de 12-16
Mihaelafalt spune:
Fetelor astazi am programat smotru dar am o lene, vreau sa imi fac randuiala cu hainele dar nu imi vine sa ma apuc
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.