Aspirante optimiste > 20 ani (734)
Raspunsuri - Pagina 7
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianamoga Fetelor tocmai ma uit la analize si mi-a iesit VSh-ul mic , adica intervalul de referinta este 4-12 iar eu am 2 mm , si mai am inca o chestie in neregula neutrofile nesegmentate 8.9% iar intervalul este de mai mic de 2, astea sunt neutrofilele aferente limfocitelor(cred ca inteles bine).Voi stiti ceva despre astea? Hormonii sunt ok, toti sunt ~ la mijlocul intervalelor Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
eu una mi-am inodat urechile in ce ai scris aici....
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
gabyv spune:
Buna dimi
Miky te inteleg perfect, e f greu sa faci stimulare atata timp si nimic, mai ales cand sunt fete care fac o data si raman, dar daca ajungi la inseminare si nimic...
Moni, nu te descuraja, tu nu ai facut Ia, plus ca ai raspuns f bine la stim. Esti abia la inceput de drum. Alt drum, unul mai complicat, dar poate cu mai bune rezultate.
Ieri zicea la mine la radio ca s-au constatat 2tipuri de cupluri: cei care nu au contraceptie, sunt pana in 25 ai au deja copii si cei care au luat contraceptie si acum au fertilitate scazuta. Nu stiu cum e in Ro, dar aici 1 cuplu din 3 sufera de probleme de fertilitate.
Luci mersi de cafea.
Gata ma bag la munca, revin dupa-amiaza.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Adica nu am fost coerenta sau nu sti ce sunt alea?apartin hemoleucogramei Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
nuuuu, nu stiu eu ce sa iti zic
Doamne fereste!
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui gabyv Buna dimi Miky te inteleg perfect, e f greu sa faci stimulare atata timp si nimic, mai ales cand sunt fete care fac o data si raman, dar daca ajungi la inseminare si nimic... Moni, nu te descuraja, tu nu ai facut Ia, plus ca ai raspuns f bine la stim. Esti abia la inceput de drum. Alt drum, unul mai complicat, dar poate cu mai bune rezultate. Ieri zicea la mine la radio ca s-au constatat 2tipuri de cupluri: cei care nu au contraceptie, sunt pana in 25 ai au deja copii si cei care au luat contraceptie si acum au fertilitate scazuta. Nu stiu cum e in Ro, dar aici 1 cuplu din 3 sufera de probleme de fertilitate. Luci mersi de cafea. Gata ma bag la munca, revin dupa-amiaza. |
offf
eu nici macar anticonceptionale n-am louat decat 2 luni in toata viata mea
lucianamoga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
nuuuu, nu stiu eu ce sa iti zic Doamne fereste! Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Pai nu ca si eu ma uit crucis si ma gandeam ca le-am scris incalcit
Mihaelafalt spune:
Neata,
Moni imi pare bine ca te oferi dar oricum la mine m-ai dureaza putin pana sa vin ca saptamana viitoare baga sotul masina firmei in servici si trebuie sa platesc franciza 150 euro si plus am mai cheltuit si atunci cu accidentul, mai cu botezul, am avut si o nunta si suntem in plop acum, ma mobilizez si cum vand ceva de la mobila si am bami vin.
Da vreau sa vin sa fac doar analizele de la Fundeni si dupa daca o sa fie nevoie o sa fac celelalte aici ca este Synevo si aici si sper sa recolteze, oricum o sa ma interesez inainte.
Miky si Moni e normal sa fiti suparate, e mare dezamagirea, Moni eu zic ca mai bine nu intrerupeai utrogestanul ca poate totusi...
si Miky la tine este devreme inca nu te dezamagi mai are timp bebe sa bata la usa.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Luciana o sa intre alex si o sa iti explice ea ce si cum, eu ma pricep dar foarte putin, stiu doar despre analizele cu care am avut de a face si nu as vrea sa iti spun ceva gresit.
E bine ca au iesit hormonii buni, lasa ca asta se trateaza
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lilimara spune:
citat din mesajul lui Katy82 Miky imi pare tare rau. Tin pumnii stransi sa vina bebe in luna cadourilor. Fetele eu ma chinuiam de vreo 7 luni cu fisura anala, cu sangerare la scaun asa ca m-am dus la doctor sa rezolv problema. Initial un doctor mi-a spus ca tb sa ma operez insa am mai cerut o parere si acum ma tratez cu o crema care se pare este destul de buna. Marti mi-am mai facut n eco transvag care a iesit f. bine si mi-a spus ca in curand vin si uratii, cea ce se si simte ptca am o oboseala specifica per. premenstruale. In Z1 imi iau inima in dinti si ma programez in sfarsit pt HSG ca de cand il tot aman. Scuze ca nu am mai aparut de ceva vreme pe aici, dar am avut o stare f. proasta, din fericire mi-am mai revenit. Mergem mai departe, speranta moare ultima. pe toate. http://lt1m.lilypie.com/Mom0p3.png Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau. |
Katy spune-mi si mie te rog cum se numeste fabuloasa crema ca nici eu nu mai pot!!!!! Ma chinui de 4 luni!Am incercat tot felul de creme dar nimic.
Lili de strumfita Maria Eliza
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
lilimara spune:
Scuzati fetelor am uitat....Buna dimineata!
Lili de strumfita Maria Eliza
Cu ajutorul lui DD in curand din nou