Aspirante optimiste > 20 ani (734)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'Neata fetelor
I'm 'fucking' back
am plans aseara, m-am dat cu capul de pereti
barbati-meu ofta in continuu plus ca nu stia ce sa-mi mai faca

dar mi-am revenit
tre' sa fac rost de bani pt lun a asta
Stefulici, ma bazez pe pregnylul de la tine? (cu bani ca altfel nu discut) - numai ca nu vreau sa mai dau o data 160 lei pe o injectie cu ovitrell ca o iau razna in curand

despre cele 3 luni....eu zic ca trebuie sa mai treaca una curata, adica abia in decembrie, ...parerea mea - sa reluati incercarile Bettercy

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata haideti la cafea!
Moni Miky imi pare tare rau...sper totusi sa creasca beta si sa nu vina uratii
Katy ma bucur ca ai revenit
Gaby imi pare rau pentru vestile rele
pe toate fetele fara exceptie si fara sa va numesc de teama sa nu uit pe cineva
Sun acum sa-mi trimita pe mail analizele pt care am absentat ieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Mihaela, la Synevo ar fi 700 lei Profilul trombofilie II, cel pe care l-am facut si eu. Dar mai sunt si alte mutatii care se pot face...Ar mai fi o varianta sa faci la Fundeni ce fac ei (ce am scris mai sus) si sa iti alegi tu alte cateva analize la Synevo...Ideea e ca nu ai de unde sa stii ce ai, eu am mers pe chestiile cele la intalnite sau cele care pot da probleme grave in sarcina.
Zona spitalului Fundeni se numeste tot Fundeni si e aproape de Colentina sau Voluntari.

Gaby, imi pare tare rau! Poate pauza asta va face bine...te gandesti oricum ca esti in pauza si poate corpul reactioneaza bine...Nu stiu remedii pentru chisturi, dar e importanta experienta fetelor care le-au tratat!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Alex,

mai zi-mi te rog o data ce analize sa fac acum la inceput:
mutatia MTHFR - ok
si mai ce?
m-am hotarat , ma duc sa le fac. am un card de credit care e mancat rau si nu vroiam sa ma indatore4z si mai mult dar n-am incotro
din pacate la cfr2 nu pot plati cu card inseminarea, spagile...offff

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Gaby si eu am luat si acel tratament scris de lilimara cu extracte si vitex.
Alex multumesc mult sa vad daca reusesc maine sa vorbesc cu soferii de autocar si sa ma mobilizez de niste bani si vin si eu in Bucuresti, ma inspaimanta gandul ca o sa fiu singura pe acolo si nu stiu nimic si ca sa fiu si dimineata acolo nu stiu cum sa fac dar trebuie ca ma inspaimanata ce citesc de la voi.
Alex tot pentru tine dar daca soacrei i-a gasit acum proteina C marita nu are nici o treaba cu mine nu? Ce ma afecteaza pe mine sunt rudele mele nu? Poate o sa ziceti ca aberez dar ma gandesc la orice

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

da Miha,
stai linistita,
tu mostenesti pe linia ta
soltul pe linia lui

Miha, daca vrei, mai asteapta o saptamana doua si vin si eu la fundeni sa imi refac analizele
ce zici?
dupa aia daca vrei merg cu tine sa-ti faci la synevo sau unde decizi
imi iau o zi libera
la pranz ne intaorcem la fundeni la rezultate.

ce zici? ca sa nu fi singura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Moni imi pare rau,chiar nu ma asteptam la tine sa nu fi gravi, dar hai ca mergem luna viitoare la odisee ca doad vine Mos Craciun si plecam de manuta mai multe fete .

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

e si ziua mea de nastere pe 25 decembrie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Ufff numi plac vestile rele
Moni, Miky, imi pare foarte rau pt voi!, dar cum zic si fetele, pana nu vedeti rosu mai e speranta.

Multe info (din nou) aflu despre trombofilie, si eu exact cum zice MeAlex fac copy postarile cu info in word, nu se stie cum imi va fi de folos. Pana la urma eu nu am mai facut analizele de trombo, nici celelalte, am renuntat la toate investigatii. Doar progele il mai facusem. Sunt asa de obosita de toate investigatiile astea, ca as lua pauza for ever, recunosc mai cad si eu in butoi ca nu mai apuc eu ziua cand sa-mi tin puiutzul mult asteptat in brate. Or ca sunt acuma obosita de la job si vorbeste oboseala din mine

Gaby imi pare rau si pt situatia ta .

Ylari, ma bucur ca sunteti bine.

Eu va plec la somn si odihna

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

nu cred mai deny
mai ales ca am facut HCG....
chiar daca se implanta luni, joi cred ca tot se vedea o crestere la HCG
dar e sub 1 .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!

Nu am fost la fundeni astazi pt ca au fost ceva probleme la serivici si a trebuit sa ajung devreme dar o sa merg sigur luni.

Fetelor nu stiu ce sa mai zic cred ca incet incet ma afund mai mult cu toate ca incerc sa fiu vesela sa par ca totul este ok dar nu este asa, ieri cand am vb cu mama, cu sotul incercam sa nu le inspir ca sunt dezamagita, aveam un zambet care de fapt nu era al meu, incerc sa nu par disperata, sa ascund totul sub o masca dar sufletul meu este gol si trist si cred ca multora dintre noi se intampla lucrul asta, am inceput sa ma rog la Dumnezeu sa imi dea putere sa trec mai departe peste aceste momente dificile..... in fine sunt cam praf

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

hmmm
te inteleg Miky
noi avem zilele astea in hotel Kidex
si au amenajat spatiu de joaca pt. copii
am coborat si noi sa ne uitam la ei

a venit un bebe strumf cu pampers catre noi (eu si o colega).
aveam in mana cate 2 iaurturi
bebe a luat un iaurt de la colega (care4 i-a zis sa i-l duca lui mami) si el mi l-a adus mie
imi dadusera si lacrimile si credeti-ma fetelor ca eu nu-s asa sensibila sau plangacioasa
adica vad copii, imi sunt dragi dar nu cum mi-ar fi copilul meu pe care mi-l doresc dxin suflet

dar ieri m-am topit toata...am inceput si eu sa ma duc la fund cred....

Mergi la inceput

auzi Miky tu mai iei utrogestan?
eu de aseara nu mi-am mai pus
tu cred ca ar trebui sa mai iei pana in ziua 14, inca mai ai sanse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Fetelor tocmai ma uit la analize si mi-a iesit VSh-ul mic , adica intervalul de referinta este 4-12 iar eu am 2 mm , si mai am inca o chestie in neregula neutrofile nesegmentate 8.9% iar intervalul este de mai mic de 2, astea sunt neutrofilele aferente limfocitelor(cred ca inteles bine).Voi stiti ceva despre astea?
Hormonii sunt ok, toti sunt ~ la mijlocul intervalelor

Mergi la inceput