Aspirante optimiste > 20 ani (734)
Raspunsuri - Pagina 5
lilimara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Buna fetele Miky & Moni, imi pare rau pt beta!! Stiu si eu ce inseamna. Simo mersi de intrebare acum vin si eu cu detalii. Sunt umflata de plans, am facut 3 zile stim si cand m-am dus azi sa fac eco, foliculul meu de luna trecuta, ala bizar din Z35 devenise chist de 2,5 cm. Asa ca am abandonat tot si ies din cursa pana in luna ian. Daca mai este acolo, a zis ca ori intru pe anticoncept ori mi-l scoate la lapro. In orice caz o sa trebuiasca ca stau inca 6 luni pe tusa. Deci? Ce remedii stiti pt eliminarea chisturilor? Duphaston ajuta? |
Uffff chisturile astea.Eu am facut asa tratament:
Extract din mladita de zmeur de 2 ori pe zi cate 3 ml
Extract de coacaz negru 1 data pe zi 3 ml
Vitex fruit 3 pe zi
si vit E cate una pe zi in primele 10 zile ale Cm.
Cu tratamentul asta am scapat de 3 chisturi la distanta de cateva luni.Asta dupa ce fusesem operata de unul de aproape 5cm.
Lili de strumfita Maria Eliza
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
MeAlex spune:
Mihaela, la Synevo ar fi 700 lei Profilul trombofilie II, cel pe care l-am facut si eu. Dar mai sunt si alte mutatii care se pot face...Ar mai fi o varianta sa faci la Fundeni ce fac ei (ce am scris mai sus) si sa iti alegi tu alte cateva analize la Synevo...Ideea e ca nu ai de unde sa stii ce ai, eu am mers pe chestiile cele la intalnite sau cele care pot da probleme grave in sarcina.
Zona spitalului Fundeni se numeste tot Fundeni si e aproape de Colentina sau Voluntari.
Gaby, imi pare tare rau! Poate pauza asta va face bine...te gandesti oricum ca esti in pauza si poate corpul reactioneaza bine...Nu stiu remedii pentru chisturi, dar e importanta experienta fetelor care le-au tratat!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
gabyv spune:
Lili mersi, o sa vad ce gasesc, poate vit E se eliberea fara reteta si apoi restul sa vad... Vitex am...
Ufff greu cu chisturile astea... face si omul o pauza de la stim si in loc sa ovulez fac chist.
Mihaelafalt spune:
Gaby si eu am luat si acel tratament scris de lilimara cu extracte si vitex.
Alex multumesc mult sa vad daca reusesc maine sa vorbesc cu soferii de autocar si sa ma mobilizez de niste bani si vin si eu in Bucuresti, ma inspaimanta gandul ca o sa fiu singura pe acolo si nu stiu nimic si ca sa fiu si dimineata acolo nu stiu cum sa fac dar trebuie ca ma inspaimanata ce citesc de la voi.
Alex tot pentru tine dar daca soacrei i-a gasit acum proteina C marita nu are nici o treaba cu mine nu? Ce ma afecteaza pe mine sunt rudele mele nu? Poate o sa ziceti ca aberez dar ma gandesc la orice
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
Moni imi pare rau,chiar nu ma asteptam la tine sa nu fi gravi, dar hai ca mergem luna viitoare la odisee ca doad vine Mos Craciun si plecam de manuta mai multe fete .
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
miky82 spune:
Gaby si eu am avut un chist mai mare de 4 cm acum cativa ani dar mi s-a retras cu diane 35 , dar cred ca si tratamentul cu naturiste este bun, imi pare rau ca nu esti bine, eu de exemplu am luat 3 luni diane si s-a retras la fel mi-a zis si mie ca daca nu se retrage ma opereaza dar iti spun sigur ca se va retrage.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
kmy_black spune:
asha se vorbeste!!!!
parca m-am inmuiat si eu cu rezultatele voastre, sper din suflet k sa fi reusit Ia-ul verisoarei mele, si asha a imprumutat banii pt el si nu isi mai poate permite sa mai incerce odat!!nu cel putin in viitorul apropiat!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
DenyAnd spune:
Ufff numi plac vestile rele
Moni, Miky, imi pare foarte rau pt voi!, dar cum zic si fetele, pana nu vedeti rosu mai e speranta.
Multe info (din nou) aflu despre trombofilie, si eu exact cum zice MeAlex fac copy postarile cu info in word, nu se stie cum imi va fi de folos. Pana la urma eu nu am mai facut analizele de trombo, nici celelalte, am renuntat la toate investigatii. Doar progele il mai facusem. Sunt asa de obosita de toate investigatiile astea, ca as lua pauza for ever, recunosc mai cad si eu in butoi ca nu mai apuc eu ziua cand sa-mi tin puiutzul mult asteptat in brate. Or ca sunt acuma obosita de la job si vorbeste oboseala din mine
Gaby imi pare rau si pt situatia ta .
Ylari, ma bucur ca sunteti bine.
Eu va plec la somn si odihna
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
MeAlex spune:
Mihaela, cred ca soacra ta are Proteina C Reactiva marita, aia e alta chestie, arata o inflamatie in corp, dar poate fi si ceva mai serios (boala reumatoida, poliartrita). Nu te afecteaza afectiunile din ramura sotului, ne intereseaza doar pe cele ale parintilor si bunicilor tai. E normal sa iti pui intrebari.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Cristinuta_M spune:
Chistuletul meu are 3,5 cm si recunosc ca m-am speriat rau . Acum citindu-va pe voi aflu ca s-ar putea rezolva cu tratament naturist si ma bucur ca de o veste buna... prima dupa mult timp.
ingeras de 24 sapt oprit in evolutie, factor XIII heterozigot, LA pozitiv. Tratament de intretinere cu aspenter 1 la 2 zile, acid folic 5mg, omega 3 de 1000 mg cu vit E 1/zi, magneB6 forte 1/zi, cetebe Zn 1g/zi, complex acid folic cu vitamine B