Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 11
histamina spune:
puiutz,cauta-l de dintisori.
paula, nici macar nu sunt din Romania, marea lor majoritate.niciunul nu e compensat macar,dar ii merge excelent cu ele.
maine tai porcul,primul.
crispro spune:
Puiutz, sa stii ca la noi asa incepeau racelile, cu stranut des. Sper sa nu fie si cazul vostru :(
Paula, bronsiolita??? Of, sa va faceti bine! Vlad peste zi tuseste putin, sper sa ii treaca repede.
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Vlad nu vred ca il zice pe "s", dar zice "shhhh" si duce degetul la gurita, sa facem liniste- asa facem cand ne ascundem. Restul de care zicea Crissy le zice.
Sa-l ajutam pe Alex
puiutz_mic spune:
histamina, are gingia umflata tare la incisivii centrali de jos, dar nu am simtit nici un coltisor la deget...m-am gandit si eu sa nu fie de la dinti, dar moleseala si somnolenta cred ca mai degraba-s de la raceala 
crispro, pai asa m-a luat si pe mine raceala, cu stranut des. sper sa nu i se infunde nasucul cum am patit eu (eu am si rinita, care se acutizeaza de cate ori racesc)
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
crissy77 spune:
Si la noi S e sasait, nu e S simplu, scurt.
crispro, SH e si mai greu de pronuntat, bravo!
puiutz_mic spune:
fete, cat de des pot sa-i dau oscillo puiului? i-am dat dimineata un capacel.
12.08.2010
puiutz_mic spune:
saru'mana, crispro
12.08.2010
Alice_Elena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic pai cam cat doarme, Alice? Raducu doarme cam 10 ore noaptea si aprox. 3 ore ziua. In jur de 13-14 ore trebuie sa doarma la varsta asta. ![]() Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! ![]() |
cam 12 ore noaptea si 2 ore jumate 3 ziua. acum vreo 3-4 zile a dormit 3 ore jumate dupamiaza, si noaptea tot 12...
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
31+
Alice_Elena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonavlas Buna dimineata! Vad ca azi dau eu cafea! Serviti! Aseara a fost Matei la noi, umbla f bine, isi ridica (,) capul atunci cand cade. Oana, intr-adevar contraziceti medicul, spre bucuria si multumirea voastra. PS Sa nu uiti sa imi comanzi scaunelul. Paula, of, mucii astia.....cum a dormit azi noapte Raul? Rody, din pacate asa se intampla cu firmele datoare, nu pot nicicum sa restituie si dau faliment...se intampla si noi. Eu m-am trezit de dimineata, am spalat-o pe Raisa, am imbracat-o si am trimis-o la cresa. Nu imi vine sa cred cat de mult ii place. Nu are rabdare sa o dezbrace tati, vrea direct in sala. Am pus mancarea pe foc si ma pregatesc sa merg la 9.30 la mani-pedi. Diseara iesim...si tot diseara, afla si tati (al meu) ca va deveni din nou bunic....no, aici am emotii. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
de ce?
eu l-am anuntat primul pe taicamiu (dupa marius bineinteles) pt ca era ziua lui de nastere cand mi-a iesit pozitiv testul, si cand l-am sunat de LMA i-am dat si vestea
emotii voi avea la nastere,pt ca la mara a fost super panicat si apoi i-a cazut parul pe fond de stres. a zis ca n-a avut emotii asa mari nici cand ne-a nascut maicamea pe noi
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
31+