Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Histamina, multa multa putere si curaj sa faci asa cum doar tu ai putut sa faci pana acum. Cred ca e teribil de greu. Te imbratisam cu drag, sa-ti transmitem ceva putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata.
nu are telefon mobil bona? bine si mie imi e un picut teama cd iese afara cu bunicile- de masini..is mai zapacite asa ele..
si Mihai asa frumos sta la gradi cd mergem sa il luam pe stefan. intra in grupa, isi cauta jucarii, sta la masuta, n-are treaba. am zis ca e bun de dus la cresa din primavara :)(glumesc, as vrea sa il tin acasa pana la 2 ani, sa vad cum fac).

de altminteri,da, sunt multumita cumva si de note, macar pentru ca ceilalti colegi din Cluj nu au luat note f diferite de ale mele, adica avem medii f apropiate. avand in vedere ca ei nu au familie, copii..rezulta ca m-am descurcat onorabil. asa, un pic un pic in sinea mea stiu ca puteam un picut mai bine, ca n-a fost atat de greu..dar asta e acum.
oricum, la cat a fost de mare stresu, bine ca scap!

of, Rodi, ce sa zic ca ma uit si eu la bunicile mele...stau ce stau cu copiii, da nu rezista mult.soacra se tot plange..mama rezista pe ideea ca la ea era cu durata determinata (august-octombrie). sa vad soacra dc mai vrea sa stea din ianuarie.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

histamina, hai, ma, ca nu e asa greu asta cu baie/dus. eu de ANI de zile nu mai fac baie din proprie initiativa. nu am nervi sa stau acolo sa ma inmoi :):)si nici fierbinte, ca mi se face rau. asta cu marea..oricum merg o data pe an..anu asta asa am prins un frigalau si vant si ploi, ca vrand nevrand nu ne-am balacit. astea zau, nu sunt chestii dificile. hai, nu fi suparici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ar fi ok daca ar fi doar baia.dar ma umflu si ma umplu de pete si ma mananca ingrozitor piele cum ies afara,daca sunt sub 10 grade.
ok.o sa accept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

sanatate la puiutii bolnaviori...ufffffff... Eric aseara mi-a vomat de vre 4 ori, zicea ca-l doare stomacul...habar n-am de la cer...ca la ce si cat mananca el... Slava Domnului ca de dimi a fost ok...astept sa merg la gradi dupa el..piciu doarme, ar trebui sa ajunga soacra in prima ei zi de proba...sper sa vina...

Oana, felicitam pe umblaretul Matei!

histamina, si eu ca Victo..dush rapid, baia in cada e deja lux pt mine... n-am timp de ea...

crissteo, si Filip are perocupari de genu... ieri i-am asezat la masuta, pe amandoi si i-am pus sa coloreze...ca-l vedeti pe asta micu ceconcentrat era...imi venea sa-l mananc...pun poze...

aaa, intr-o zi mi-a luat telecomanda de la paorta, si pe cand s-o caut, ia-o de unde nu-i...am cautat ca nebuna, prin toata casa...era sigura ca a aruncat-o la gunoi...saculcu gunoi fusese dus de dimi...am zis ok, comand alta, ce sa fac...abia seara am gasit-o in cutia aia mare cu masinute...

Victo, felicitari...hai ca te-ai descurcat excelent in conditiile in care ai 3 copii de crescut...

revin! doarme asta micu si stau ca pe jar ca n-am cu cine il lasa ...il trimit pe sot dupa Eric...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cati bolnaviori... si multe mamici suparate ...

Felicitari Victo pt nota, ooana pt Matei alergaret.

Alice, ni s-a zis ca vorbitul vine dupa ce-si dezvolta motricitatea fina. Nu a specificat daca e valabil pt toti copiii sau doar pt cei cu pb si nici nu a garantat ca daca si-a dezvoltat motricitatea fina sigur va vorbi.

Mi-am mai amintit ceva legat de vorbit: literele cheie sunt vocalele a, e, i, o, u (noi nu zicem O si U asa ca exersam cat de des putem pe OU, ma gandeam sa-i dau 3 pe sapt.) si consoanele: S (cel mai imp. pe care il spune ), P (exersam cu o fasie de hartie pusa langa buze si "suflat" sa iasa P), M, T, parca si D. Mai erau vreo doua, a zis ca mi le scrie pe o hartie, am uitat si eu si ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

multumesc fetele.
crissy, f important ce spui tu.vocalele le zice pe toate. din consoane zice sigur:M,T,D,P, R(da,il zice,ca si dr s-a mirat,dar nu il zice in cuvinte,il zice rrrrrrrrrrrr.sotul e rarait, surorile-scorpiile lui sunt tot raraite).nu cred ca il zice pe S,e un sasait nu zice S simplu.e un saaaaaaa.
cum a sarit de 7 kg,aleraga altfel, se misca altfel si la mansarda e altfel.
aseara mi-a dat o lingurita, apoi doua, in functie de cate ii ceream.
rezultate f bune am obtinut cu el cu muzica:
lucram la doua paliere:mai intai e muzica pe care a ascultat-o in burtica:tatiana stepa si chopin si pe car eo recunoaste si car eil calmeaza, apoi e muzica noua.
e fan AC/DC(nu dati cu pietre) da din cap si manute de iti vine sa il manaci.tatal meu ,cand nu suntem acasa, ii pune muzica populara si danseaza cu el.progresele au fost la toate nivelurile.cu noi asculta folk si rock.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am venit de la dr incarcati iar cu de toate. Raul are bronsiolita, dar pot sa spun ca ma asteptam un pic, de fapt am stiut de azi noapte cand l-am auzit cum suiera si stiam ca de la tura de raceala de acum 3 sapt, nu i-au disparut mucii de tot. Ne-om face noi cumva bine si de data asta...Saturatia de oxigen in sange e ok. Aerosoli cu ventolin si antiimflamatoare. A zis ca daca le ia pe gura, scapam de injectii. Data trecuat cand a facut bronsiolita aia urata( la 6 luni) a luat injectii.
Histamina, tot am vrut as te intreb...ce medicamente ia Sebi? Ziceai ca dai 1600 lei/luna pe ele. Si nu poti sa le iei cu reteta gratuita?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna fetele!

Puiul meu s-a trezit f. molesit si cu o usoara febra (37,9 masurata rectal). Nu-i curge nasul, doar stranuta. Dupa ce a baut lapticul s-a mai inviorat, s-a jucat, a facut galagie, dar pe la 10.30 l-a luat iarasi somnul, abia am reusit sa-i dau fructele, l-am schimbat, i-am luat iarasi temperatura (37,8) si a adormit imediat.

Oare il paste o viroza ?

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

andreea, ai fost mortala..auzi..cum am eu deja 3 copii. nu vrea Eric sa doarma la gradi? e mai simplu asa, sa stii.
cd o sa isi faca un prieten mai bun asa, n-o sa mai vrea sa se desparta de el.

Mergi la inceput