Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***365***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Desi cint live la toate chefurile, cint extrem de prost iar lui Ian i-am cintat din prima zi; obligatoriu la somn + zilnic, citeva optionale; Ei, cind a inceput sa vorbeasca, unul dintre primele lucruri pe care le-a spus a fost "mami, nu cinta" Nu ma mai mir ca, in bebelushie, adormea greu!
Acum, nu pot nici sa deschis gura a cintec ca mi- taie scurt: "mama, tashi!"

Si io tot la extrem de prost ma incadrez, de-aia nu cant in public (aproape) niciodata! Dar de cand cu Adela, am inceput sa fac exceptii . Exceptii in sensul ca am inceput sa cant... dar tot prost. Adelei insa ii place! In masina cantam amandoua, eu tac la semafor daca avem geamul deskis... Daca tac, imi spune: "Shi tu, mami!" Insa daca ii vine si lu'ta'su vreun elan, ii spune scurt: "nu tu, tati", ba mai si bombane: "ei, ei, tra-la-la".

Tre neaparat sa veniti la intalneala sa studiem influenta mediului asupra genotipului, de-am ajuns fenotipuri diferite.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Nu mai pot de ras cu Phiphi asta!!
Intai sa va zic mai din urma: are o pasiune pt pasta de dinti, are 3 tuburi colorate diferit si zilnic le aranjeaza si le poarta de colo colo, vorbindu-le:"aputy, veide, loz!" In fine, si auzindu-ma pe mine cu "pasta de dinti" se chinuia si ea sa zica:"pasta de di...pastadedi...pasta..." si la un moment dat hotaraste cum se va numi cestia: "pasta de dighilighilighilighi!" Scurt si cuprinzator, da? Intr-o seara fugea cu ele-n maini pe hol cantand:"eeee, pasta de dighilighilighilighi...eeee, pasta de dighilighilighilighi!"
No si amu isi admira cizmele noi (pe care refuza sa le incaltze, i-am probat io una cu fortza) si zic:"uite, are portocaliu!" La care ea:"portacadighilighilighilighi!"
Ce naiba e dighilighilighi asta oare in capu' ei, ca de la noi sigur nu l-a auzit:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

A, in casa cu copil mic recomand sa fie pisica doar de interior, ca sa stati linistiti toti. Cel putin in ce ma priveste, imi displace ideea de pisica circulatoare pe afara si apoi dormitoare cu noi in pat si cataratoare pe toate cele prin casa.

Multumesc frumos pentru explicatii. Sint suficiente, deocamdata.
Marturisesc ca eu fac parte din categoria aia nesuferita care nu agreeaza animalutzele in casa dar, vorba ceea, "never say never" si, daca Ian ar fi fan, cred ca m-as putea obisnui si cu un elefant in sufragerie!
Am remarcat de mai multa vreme ca Ian e fan animale, in general (mitze, ciini, albine, veverite, pesti etc) si m-am gindit ca n-o fi foc daca imi auto-imbogatesc "fisha postului" Dar Jambo e la fel de "contra" pe cit eram si eu inainte sa ma gindesc ca e mai important sa-l fac pe Ian happy decit sa persist in niste prejudecati...comode.
Hmmm, tre' sa-mi fac un plan.

Daca e pe asa, eu zic sa stai cuminte. Nu stiu cit se va juca Ian cu pisica, iar pisicile nu sunt foarte mari fani copii, in general. In plus, daca tati nu agreeaza ideea, iar tu o agreezi cumva "fortat", n-o sa va pice bine sa va treziti dupa o luna de zile cu o mitza care vrea mincare, atentie, care miorlaie poate noaptea, care isi face ghearele pe mobila, careia ii miroase litiera pt ca a apucat-o kkcitul taman cind ai musafiri, etc.
Mai bine rezervi cadoul cu 4 picioare pentru cind o fi Ian mai mare si si-o dori la modul real un animal.

Cam asta voiam sa zic si eu... dar "nu stiu sa ma exprim"...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
I-am dat pana acum 4 doze de antibiotic. Vad ca nu mai face febra sau face numai pana pe la 38, asa ca ii mai dau si nurofen. Azi-noapte a fost prima noapte in care nu s-a mai trezit plangand ca il doare urechea. I-am pus si Otipax in urechi, vad ca il ajuta. Acum doarme, dar l-am doborat greu, avea chef de "jump jump" si "talalamb" = turn around si alte scheme.

Sa speram ca e de bine. Multa sanatate injinerului!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Aoleu, s-a suparat profa ca nu ne facem temele, dar cam are dreptate...s-a "suflat" jocul...ca sa nu folosesc si eu aceeasi expresie

Nu-nu-nu! Nu s-a suflat nik pana nu capat si io caracterizari: pai am numai 3 si alea de bine, unde e tocana!? Ca sunt sigura ca "pot" si de-aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Daca nu incepeti caitol nou, intru cu descrieri.

Si jocul nu s-a rasuflat, doar s-a "rafinart" ca vinul pe vreme ce trece...

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Citat:

Pisigri iti inteleg ingrijorarea vis-a-vis de pisicutza; dar, DACA o vom lua, o vom lua ca sa avem grija de ea si...ca sa o iubim , nu sa o stresam si sa nu o bagam in seama. Intentia mea este sa fie prietena lui Ian, nicidecum jucaria lui. De aceea si vreau sa vorbesc cu Jambo sa vad daca isi ASUMA un nou membru in familie.
Iti multumesc ca m-ai tras de mineca, explicindu-mi ce inseamna sa ai o mitzuca in casa.

Daca ceea ce cautati este un membru al familiei, nu o jucarie, atunci e ok!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Mno, hai sa scriu, ca ma lasa profa pe vara. Chiar daca am "scutire medicala".

Parafam! Parafam!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Sophiphi a invatzat si ea o noua culoare si anume "portocaliu", caruia ea ii spune...uof, ca nu poci sa transcriu fonetic si oricum nu m-am lamurit cum ii spune exact dar intotdeauna suna cam asa:"portrshhhhpcccccccc"

La noi e "cocoliu", ca "cala-cala-cococala".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Daca nu incepeti caitol nou, intru cu descrieri.

Si jocul nu s-a rasuflat, doar s-a "rafinart" ca vinul pe vreme ce trece...

Este!? Asteptam cu interes descrierile!

Mergi la inceput