Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***365***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Poze cu camera lui bebe o sa pun la sfarsit de tot, cand o sa fie gata cu tot cu accesorii. Inca mai lucram la ea.

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

PAI, s-ar putea sa-ti cer consultanta. Si eu as vrea sa-i zugravesc singura camera lui Ian care e dormitorul nostru actual; pe 2 pereti avem tapet care tre' dat jos si apoi zugravit; e greu? adica, crezi ca as putea face asta singura? trebuie "tratati" cumva pereti dupa deztapetzire?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Pai sa stii ca nu sunt chiar asa experta. Eu am dat jos tapetul vechi si peste am lipit altul. S-a lipit f bine caci a ramas un strat de hartie de la tapetul pe care l-am dezlipit. Singura nu cred ca ma descurcam, totusi ti-ar trebui cineva care se pricepe cat de cat, macar sa-i cer sfaturi. Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Atunci...(n-am tobosari)...faceti loc" hartistei". Eu sunt rugata sa cant, ca inca e mica si nu stie.
ALex mi-o taie scurt: Tu nu te-auzi. Canti fals!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Aoleu, s-a suparat profa ca nu ne facem temele, dar cam are dreptate...s-a "suflat" jocul...ca sa nu folosesc si eu aceeasi expresie

Eu sincera sa fiu nu pot sa scriu ziua, cand am pe cneva in jurul meu (David, Chiti, mama) caci ma intrerup din 5 in 5 min si m-am luat cu altceva. Iertare va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilinca, nu te enerva, eu scriu in seara asta, acum am ucenici si pe parcursul actului creatiei(aka facutul caracterizarilor) nu trebuie sa ma bruieze nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Aoleu, s-a suparat profa ca nu ne facem temele, dar cam are dreptate...s-a "suflat" jocul...ca sa nu folosesc si eu aceeasi expresie

Eu sincera sa fiu nu pot sa scriu ziua, cand am pe cneva in jurul meu (David, Chiti, mama) caci ma intrerup din 5 in 5 min si m-am luat cu altceva. Iertare va rog

Nu am timp sa verific in urma dar, DACA retin bine, si turul 1 si turul 2 au beneficiat de "clementza fara insistentza" timp de vreo 5 zile. Din nou, DACA nu ma insel, turul 2 a inceput luni, azi e joi, asa ca zic si io ca ardeleanu': de unde atita graba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri iti inteleg ingrijorarea vis-a-vis de pisicutza; dar, DACA o vom lua, o vom lua ca sa avem grija de ea si...ca sa o iubim , nu sa o stresam si sa nu o bagam in seama. Intentia mea este sa fie prietena lui Ian, nicidecum jucaria lui. De aceea si vreau sa vorbesc cu Jambo sa vad daca isi ASUMA un nou membru in familie.
Iti multumesc ca m-ai tras de mineca, explicindu-mi ce inseamna sa ai o mitzuca in casa.

PS. M-a impresionat Ian cind i-a dat unei pisici a nimanui UNICA lui bombonica. Cum, de la o vreme incoace, nu prea primeste "bobo" nu ar da NIMANUI o bomboana nici daca ar avea 10 dar acestei pisicute i-a daruit-o pe singura lui bomboana. E drept, nu e ORICE pisica ci una cu care s-a imprietenit; cu Ian merg aproape zilnic "la inceputul parcului", la taraba doamnei Saveta de unde cumparam pop-corn si hranim porumbeii (de cind a dat frigul, Ian maninca /castane); ei, si aici vine o pisicuta care e foarte, foarte prietenoasa; se freaca de picioarele noastre, sta sa-i facem titi; Ian ii da mincare (de cele mai multe ori, piine ) si se tolanesc amindoi la soare; drept va spun ca si mie mi-a picat cu tronc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ILINCO, io te lasai la urma, da' si tu ma lasasi sa astept...

Mno, hai sa scriu, ca ma lasa profa pe vara. Chiar daca am "scutire medicala".

Io recunosc ca pe ILINCA am... fetishizat-o la inceput (in ce hal suna!). Adica ma uitam in gura ei fiindca mi se parea foarte coerenta. La ea, teoria si practica se continua reciproc. Imi placeau umorul si inteligenta, dublate de cultura. Nush cum, mie nu-mi venea sa vorbesc de biblioteci si de lectura, cred ca inca am sechele de tocilar, in schimb Ilinca vorbea despre carti cu naturalete, fara inhibitii. Am admirat-o pentru relaxare in timpul sarcinii, pentru reusita in alaptare - unde, io avand un semiesec, am avut argumente de "divinizare".
Intre timp am mai dat si eu jos zeii de pe piedestal, nu ca s-ar fi intamplat ceva, ci fiindca era o atitudine nesanatoasa din partea mea si cred ca nici zeita insasi nu si-o doreste.
Admir foarte mult la ILINCA valorile si felul cum le poarta. Sunt sigura ca e si meritul familiei in care a crescut si niciodata n-a negat asta. Imi place conceptia ei despre familie si, mai ales, faptul ca o traduce in practica.
Cumva o vad ca pe reversul meu - fiindca are "succesuri" in domenii pe care io le-am ratat, un self-esteem bun, o atitudine relaxata si, cu siguranta, din cauza povestii de amor care e fix in oglinda fata de a mea.
Ilinca e un om dintr-o bucata, nu poti s-o imbarligi. La ea, ori e laie, ori e balaie. Asta nu inseamna ca n-are rafinamente, din contra, vede/scrie subtilitati pe care altii nu le sesizeaza. Are un bun-gust de necontestat. Desi la prima lectura e barbata, de fapt cred ca e foarte feminina. E o combinatie simpatica de "om din bobor" si aristocrat.
Cateodata mi se pare chiar fanatica. Bine macar ca ideile carora se dedica sunt bune. Am vazut-o fanatica a respectului, a familiei, amu a tolerantei.
Cand e taioasa, taie dur. Chiar daca are dreptate, cam doare.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ce facem cu Simply? Ca ea o condimentat bine tocanita!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Am intrat sa vad pozele Olgai si am ramas , fata asta e faina oricum !! si cheala si-n curu gol

Anaan, asa deci ? de aia nu ai tu timp de forum ? faci lectii suplimentare cu Gulia, ai ?

Ada nu stie nici alfabetul, nici cifrele, o primesti la meditatii si pe ea ?

In schimb ea e fan cantece si ma pune sa prestez plus ca ii place la nebunie sa cante oriunde ar fi asa ca excelam si noi la ceva

Aaaaa stim si culorile !!

Ilinca , nu te supara pe tufete, fac si ele tema mintenas, era clar ca o sa se domoleasca ritmul pe final , oricum parca fetele din turul 2 mi s-au parut dezbatute mai pe larg si in profunzime , turul 1 a fost de incalzire si turul 3 de lenevie

Monnvas Injineru' !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Nunu, nu ma supar, da' asa-s io cateodata, apucata, impulsiva, nerabdatoare si razgaiata ca un copil mic...oooops, sau nu era inca vremea auto-portretului?:))) Hmmmm, Monvass a surprins bine ceva la care ma gandesc de muuulta vreme, fiindca am constientizat si io chestia cu o oarecare...mirare si ingrijorare, da' nu dezvolt acum ca sa nu va dau idei:)))
Sophiphi a invatzat si ea o noua culoare si anume "portocaliu", caruia ea ii spune...uof, ca nu poci sa transcriu fonetic si oricum nu m-am lamurit cum ii spune exact dar intotdeauna suna cam asa:"portrshhhhpcccccccc"
Ca veni vorba de caracterizari tocmai am gatat de compus o recomandare pentru un elev care vrea sa studieze in Danemarca; m-a apucat si rasul cand am vazut ca vine la mine (ii trebuie recomandare de la 2 profi si zau ca au vreo 12 numai anul asta:)), m-am gandit ca asta m-o ginit ca-s pasionata de caracterizari:))) I-am facut-o direct in engleza ca nu asteapta si sa vad daca ramane cu gura cascata (asa ma distreaza ca elevilor li se pare ceva extraooordinaaar de iesit din comun ca profa de logica/ filosofie stie engleza si franceza:))
Cat despre pisici, si eu ma gandesc cateodata lacum ar fi sa avem o pisicuta, dar e doar o idee razleatza, caci n-as putea renuntza la pasiunea mea caninofila...dar nu-s pregatita pentru un alt caine. Eu am avut THE DOG, nu stiu ce ar putea urma dupa el...
Apropo, Denisamada, dar ce are moshulica? Se misca tot mai greu, a orbit, are incontinenta urinara? Nedreapta e durata de viata a cainilor. Macar Toto a ajuns la o varsta respectabila...si sunt convinsa ca o mai duce, nu cedeaza el asa de usor!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput