Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***365***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Anaan multu

Ina si David stie alfabetul, dar l-a invatat singur. Eu de cate ori incerc sa-l invat o poezie sau sa-i cant ceva imi inchide gura, dar mai ales cand vreau sa-i cant zice "mama, nu canta" Nu ma lasa sa-i cant nici macar o strofa In schimb asculta cu placere fel si fel de cantecele de copii, dar de pe Ipad sau cantate de catre altcineva.

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Desi cint live la toate chefurile, cint extrem de prost iar lui Ian i-am cintat din prima zi; obligatoriu la somn + zilnic, citeva optionale; Ei, cind a inceput sa vorbeasca, unul dintre primele lucruri pe care le-a spus a fost "mami, nu cinta" Nu ma mai mir ca, in bebelushie, adormea greu!
Acum, nu pot nici sa deschis gura a cintec ca mi- taie scurt: "mama, tashi!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Multumesc frumos pentru explicatii. Sint suficiente, deocamdata.
Marturisesc ca eu fac parte din categoria aia nesuferita care nu agreeaza animalutzele in casa dar, vorba ceea, "never say never" si, daca Ian ar fi fan, cred ca m-as putea obisnui si cu un elefant in sufragerie!
Am remarcat de mai multa vreme ca Ian e fan animale, in general (mitze, ciini, albine, veverite, pesti etc) si m-am gindit ca n-o fi foc daca imi auto-imbogatesc "fisha postului" Dar Jambo e la fel de "contra" pe cit eram si eu inainte sa ma gindesc ca e mai important sa-l fac pe Ian happy decit sa persist in niste prejudecati...comode.

Ina, daca voi (tu si Jambo) nu sunteti convinsi ca vreti animale in casa, faptul ca lui Ian ii plac nu cred ca e suficient in acest moment (copil prea mic pt a-si asuma macar o parte din responsabilitate)... E adevarat ca nu presupune "costuri" mari, si nici cine stie ce timp pt o pisica adulta (un pui necesita ceva mai mult timp), dar presune ... niste adaptari.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Adaptarile vizeaza sentimentele? Si firescul lor?

Mergi la inceput

Citat:

Poze cu camera lui bebe o sa pun la sfarsit de tot, cand o sa fie gata cu tot cu accesorii. Inca mai lucram la ea.

PAI, s-ar putea sa-ti cer consultanta. Si eu as vrea sa-i zugravesc singura camera lui Ian care e dormitorul nostru actual; pe 2 pereti avem tapet care tre' dat jos si apoi zugravit; e greu? adica, crezi ca as putea face asta singura? trebuie "tratati" cumva pereti dupa deztapetzire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ina, gand la gand cu bucurie. Eu il invat pe Andrei ce ma solicita el sa-l invat sau ii pun la dispozitie ce stiu ca-i face placere: de exemplu, am observat ca-i plac numerele, ii iau jocuri si carti cu numere, la fel cu literele, culorile... bifatul de cunostinte in scopuri concurentiale nu ma intereseaza. Azi s-a petrecut o intamplare hilara: el e cel mai mic din grupa. Azi au facut culorile, doamna ii invata pe copii, Andrei se juca cu trenuletul si, intr-o doara, s-a dus la masuta a aratat si spus toate culorile care erau acolo si s-a dus in treaba lui. Observatia unei mame care era prezenta pe acolo, zisa cu naduf(mi-au zis fetele mele care erau in practica): "Sigur ca stie el toate culorile, ca-l invata maica-sa lectia inainte sa o faca la gradinita, ca doar e profesoara!"

Mi-l si imaginez pe Andrei la lectie
Cunosc increngatura "invidio-clevetitoarelor" si jur ca le gasesc...amuzante!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Si eu tot amuzante le gasessc; nu ma supara. Ma si imaginam tinandu-i prelegeri Guliei inainte de a-l debarca la gradi, nu cumva sa nu stie ceva acolo si sa ma faca de minune. Adevarul e ca eu nu prea stiu ce fac ei pe la gradi, cu doamna n-am mai povestit cam de multisor, iar relatarile Guliei sunt foarte...relative.

Alfabetul si el il stie de pe un DVD si numerele idem. Mai nou ma amuza cu numaratul de la 11 la 19. Zice, de exemplu, "cinci" , sta o secunda, dupa care: "shpe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Nici Andrei nu apreciaza cum cant. Imi taie rapid macaroana cand ma apuca trilurile: "tata, canta!", "mama, taci!"

Monnvas, cum sunteti?

Ina, scuze ca am gresit "maternitatea" frumosului "Ingi" ( mie imi place si "Inji"!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

A, in casa cu copil mic recomand sa fie pisica doar de interior, ca sa stati linistiti toti. Cel putin in ce ma priveste, imi displace ideea de pisica circulatoare pe afara si apoi dormitoare cu noi in pat si cataratoare pe toate cele prin casa.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Multumesc frumos pentru explicatii. Sint suficiente, deocamdata.
Marturisesc ca eu fac parte din categoria aia nesuferita care nu agreeaza animalutzele in casa dar, vorba ceea, "never say never" si, daca Ian ar fi fan, cred ca m-as putea obisnui si cu un elefant in sufragerie!
Am remarcat de mai multa vreme ca Ian e fan animale, in general (mitze, ciini, albine, veverite, pesti etc) si m-am gindit ca n-o fi foc daca imi auto-imbogatesc "fisha postului" Dar Jambo e la fel de "contra" pe cit eram si eu inainte sa ma gindesc ca e mai important sa-l fac pe Ian happy decit sa persist in niste prejudecati...comode.
Hmmm, tre' sa-mi fac un plan.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

Daca e pe asa, eu zic sa stai cuminte. Nu stiu cit se va juca Ian cu pisica, iar pisicile nu sunt foarte mari fani copii, in general. In plus, daca tati nu agreeaza ideea, iar tu o agreezi cumva "fortat", n-o sa va pice bine sa va treziti dupa o luna de zile cu o mitza care vrea mincare, atentie, care miorlaie poate noaptea, care isi face ghearele pe mobila, careia ii miroase litiera pt ca a apucat-o kkcitul taman cind ai musafiri, etc.
Mai bine rezervi cadoul cu 4 picioare pentru cind o fi Ian mai mare si si-o dori la modul real un animal.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

Inji e bine, dar io am fost chemata de la serviciu "ca-i e rau". Nu vreau sa dezvolt subiectul, sunt un car de nervi

I-am dat pana acum 4 doze de antibiotic. Vad ca nu mai face febra sau face numai pana pe la 38, asa ca ii mai dau si nurofen. Azi-noapte a fost prima noapte in care nu s-a mai trezit plangand ca il doare urechea. I-am pus si Otipax in urechi, vad ca il ajuta. Acum doarme, dar l-am doborat greu, avea chef de "jump jump" si "talalamb" = turn around si alte scheme.

Maine am pus-o pe mama sa-si ia liber, ca sa ma pot duce si eu la joburi (2 ).

Chestia e ca trebe sa-i bag pe gat medicamentele cu forta si unii nu pricep chestia asta

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

Citat:

Anaan multu

Ina si David stie alfabetul, dar l-a invatat singur. Eu de cate ori incerc sa-l invat o poezie sau sa-i cant ceva imi inchide gura, dar mai ales cand vreau sa-i cant zice "mama, nu canta" Nu ma lasa sa-i cant nici macar o strofa In schimb asculta cu placere fel si fel de cantecele de copii, dar de pe Ipad sau cantate de catre altcineva.

Desi cint live la toate chefurile, cint extrem de prost iar lui Ian i-am cintat din prima zi; obligatoriu la somn + zilnic, citeva optionale; Ei, cind a inceput sa vorbeasca, unul dintre primele lucruri pe care le-a spus a fost "mami, nu cinta" Nu ma mai mir ca, in bebelushie, adormea greu!
Acum, nu pot nici sa deschis gura a cintec ca mi- taie scurt: "mama, tashi!"

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

Ha, deci nu sunt singura refuzata. Si ce-mi mai place sa cant Si eu i-am cantat mult cat era mic si cred ca i s-a luat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ce in forma sunteti, tufete.
Dar va rog sa terminati cu caracterizarile, dati-le-ncolo, cred ca-i dati prea mult de lucru lui Floric, nu mai pridideste sa le stranga, mai ales ieri si azi cred ca i-au iesit ochii din cap, de-aia nici n-a mai dat pe-aici. Luati o pauza, ca am sughitzat non-stop noi astea din "tura a 3 a" la cat ne-ati pomenit pe aici, s-o lasam balta ca e prea obositor si jocul e distractiv cat e "cald", dupa aia se rasufla, ca sa nu folosesc o expresie mai plastica, de-a elevilor. S-a bashit. I mean jocul, s-a bashit.
Weekend placut.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

BEBE, si eu is conceputa in post mie mi-o zis odata cineva ca "e de rau", dar io refuz sa cred asta

OLGA iti sta superrr!

INA, OLI si al meu prefera sa ii cante TV sau altcineva, dar din cand in cand il apuca: "mami, canta soriceii!", "mami, canta gasca!".

ANAAN recunoaste ca de fapt faci meditatii cu Anei!

Multumim tuturor pt urari!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput