Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

scrish lasa ca este frumos sa petreceti si cu familia sarbatorile. mie una imi place. noi pe 24 impodobim bradutul, fac de papa, stam si ascultam colinde si anul acesta care va fi primul cu Anastasia, va fi superb, abia astept sa vad cum reactioneaza la bradut si la beculete dar pe 25 clar mergem la ai mei, pe 26 poate vin socrii la noi si de pe 27 incolo cu prietenii.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

roxyce bine ca vine mami tau la tine. Cind va aud, imi vine sa de fiecare data...na, asta e...dar tare greu imi vine, mai ales acum cind se apropie sarbatorile.

Mereu de Paste si Craciun eram in Moldova, ,...acum la fel, chiar si intre..ptr tata, e tare nenorocita singuratatea.

Cu iaurtul, da, il tin la temperatura camerei, nu jos, nic sus..pe o comoda ceva...iar iaurt pun 2 lingurite mici la un pahar avent de 180, eu fac direct in ele, ...deci...cam 2-3 linguri mari la un borcan de 800g

Legat de cantitatile de papa, ai dreptate, au si ei perioade, dar sa speram ca mergem pe drumul cel bun.Te pup

Mergi la inceput

catank tatal tau a ramas chiar singur acasa? nimeni nu este cu el? tare rau asa.

bb_yasmi este faina culoarea , mie imi place. parca da in roscat putin, asa se vede in poza.

Mergi la inceput

vineri mergem si noi la controlul de 9 luni. am sunat sa intreb daca trebuie sa mergem si a zis ca da.
azi ii fac ou pentru a 2a oara. mi-a trimis soacra-mea cateva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua, ca dimineata a trecut de mult

Am fost la dentist sa vedem ce facem cu dintii astia ai mei, cica toate bune si frumoase, mi-a facut vreo 3 filme unde credea ca ar fi o problema, si ghici? nici o carie doar sa am grija sa ma spal mai apasat pe dinti ca acolo unde ma plangeam eu ca ma doare e o gaurica inter 2 masele ce le facusem eu in ro si mi-a scos radacinile si sa folosesc apa de gura sa clatesc bine sa nu ramana resturi de mancare , si ajuta cica si la gingia putin inflamata de acolo, cica gingia ma durea pe mine nu dintii si trebuie sa imi puna un dinte langa cel crapat anul trecut in sarcina si pe cel crapat sa il reconstruiasca sa nu raman cu jumate si uraaaa si la gara, gata , nu e multa treaba de facut

Piscoata mea e mai bine azi, nu a mai stranutat deloc, numai o data am auzit-o eu de dimineata dupa ce ii dadusem sa suga si atata, sa speram ca e pe drumul cel bun nu ii mai curg ochii si nici nasu , dar parca aud un fornait mititel, sa speram ca nu e se intensifica as putea sa ii fac/dau ceva pentru fornaictul asta? nu stiu de ce ma tem sa nu faca ceva otita sau ceva daca o avea muci pe care nu ii elimina, mi s-a fixat in cap prostia asta cu mucii si otita

Aseara dupa ce a ajuns Nick acasa am fost la cumparaturi de mancare si alte cele trebuincioase prin casa si tocmai ce se trezise, bine merci, nu avea nimic, cand ajungem la supermarket o apuca asa deodata mucii, ii curgeau ochii, erau rosii rosii, nu mai aveam servetele in geanta, nu stiu cum naiba ca mereu am cate 3 pachetele cred ca nu am gasit eu ca o fi fost pe sub hainele de schimb si pampersim-am dus fuga la raft , am luat un bax sa ii sterg mucii fetii si ochii, ca ii siroiau lacrimile, ce mila imi era de ea Nick o avea in port bebe, eu cu carutul de cumparaturi in mana si cu lista si alergam printre rafturi ca stiu foarte bine supermarketul si care pe unde sunt sa termin mai repede sa mergem acasa ca ii e rau fetii si pana am ajuns acasa, mai bine spus pana am ajuns la masina, ii trecuse .. nu mai avea nici muci, nici lacrimi si ochi rosii... nu stiu cum si ce s-a intamplat Ma invinovateam ca am scos-o ieri in parc ca a fost soare si frumos, desi putin vanticel si frigut dar nu rau... si ma gandeam ca de la asta i se trage, desi ieri pana aseara la supermarket nu a mai avut deloc muci si nimic, am tot tratat-o cu homeopate si cred ca au ajutat-o si era in toane foarte bune, ii trecuse maraiala care mi-a scos peri albi luni si de aia am scos-o in parc si aseara mi-a facut faza de la supermarket... bine ca a trecut azi e ok, fornaie putintel, sper sa ii treaca... am scos-o dimi si am fost cu masina m-a dus nick pana la dentist si azi nu o mai scot ca e frig rau si umed, stam in casa restul zilei si facem papa ca avem invitati la cina diseara

In legatura cu scaunul, va multumesc de raspunsuri Happiness, Somleac, Madutza , MIki am sa mai studiez problema si azi si maine si vineri sper sa ma hotarasc sa ii trimita Nick link de la site ul pe unde il gasesc pe "the one" sa il cumpere socru

Ma duc sa pap si eu ceva si mai trec eu pe aici ca azi dupa cum am spus stam in casa si facem mentosane, sendita foto nu ca nu am chef nu stiu de ce desi i-am mai facut eu unele poze cum se cocoata ea ca maimuta, am prins-o intr-o poza cum s-a ridicat pe varfurile picioarelor si batea in calorifer , statea agatata pe bara patutului si facea echilibristica

Zi frumoasa va doresc, cat a mai ramas din ea

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Happy, nu favorizeaza infectii vag?
Pe mine m-ar tenta...dar nu e greu sa-l introduci... ce ciudat in SUA s-au interzis si in Europa de est se prezinta ca o noua descoperire

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

La mine a fost ok. Si de ce ar influenta infectii vaginale?
Fiecare inel este sigilat individual, il introduci si il mai scoti dupa 21 de zile, in felul asta scapi de luat pilula zi de zi. Arata ca un furtunas in forma de cerc si este f flexibil. Si nu te gandi ca unde se duce si ce se intampla, il scoti in acelasi mod in care aplici ob- ul, adica este f usor.
Imi cer scuze ptr detalii.
Si in Is era inventie, de fapt, la ei exista ca si contraceptie hormonala un singur fel de pilule, Microgyn si acest Nuvaring, care are mai putini hormoni si mai putine reactii adverse. Microgyn il prescriu numai daca e ceva hormonal ce trebuie reglat, altfel toate femeile folosesc Nuvaring.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

catank tatal tau a ramas chiar singur acasa? nimeni nu este cu el? tare rau asa.

bb_yasmi este faina culoarea , mie imi place. parca da in roscat putin, asa se vede in poza.

Nu e singur. Fratele, cumnata si nepotii.... Multumesc Domnului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

strumph, din ce imi povestesti tu despre piscoata la supermarket mie mi se pare ca a facut alergie la ceva praf / mirosuri de acolo...
happy, ma incanta din ce in ce mai mult ideea , multumesc pt detalii

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Nu am mai reusit de vreo cateva zile sa scriu mai multe si la fiecare in parte, sa vedem ce imi mai amintesc, sper sa nu incruc borcanele

Happiness, felicitari pentru dintoc Mariei si tie mami felicitari pentru tot, sincer te admir mult de tot si imi esti tare draga

Catank, felicitari pentru crestinarea finutilor si desi ai sters pozele v-am admirat in pozicile alea multe cand le-ai pus dar numai nu am apucat sa si scriu atunci Ati fost frumosi, inca sunteti si Ioana e de revista, e o dulceata de fetita cu falcutele alea bucalate si gurita aia scumpa si ochiiiii pusca sper ca ai pe la ferma mataluta, da ? de nu ai, sa cumpere tati una

Roxy economisto, nu iti mai place cu cifrele? stiu cunosc, ca doar si eu am lucrat in domeniu, nu mai stiu nimic, am uitat tot, daca ma intrebi ceva zici ca nu am trecut nici pe la facultate cred ca gravidenia e de vina Vezi poate ii faci o fratioara Anastasiei si mai stai 2 ani acasa si dupa chiar ca nu o sa iti mai vina sa mergi la munci A nins? foc in soba ai facut ?

Ally , m-am amuzat cand ai spus de ce mai mestereste Duracell, dar nu e de ras, e de luat aminte si bagat la cap si stat cu ochii in 4 ca si a mea pe zi ce trece mestereste din ce in ce mai mult si pot sa spun ca te invidiez ca mami e la tine, vreau si eu pe mami a mea Sper sa aveti un weekend minunat in familie

Andreea te-ai apucat de vitamine? la cat de slaba esti si daca nici nu mananci, te ajunge si oboseala... sper ca Rares e mai bine cu dintisorii si nu mai sufera

Simona imi place holul , frumos dar mai frumosi sunt baietii tai, dar asta ti-am mai spus-o si sapt trecuta si esti slaba mama, ce atata dieta, m-am lamurit acum cu ultima poza unde esti langa carut

Alexina, cum te mai simti ? ti-a trecut oboseala ?Cum se mai simte balerina mea draga ?

Yasmi, raman la parerea mea, blondul te prinde mai bine, dar tu stii mai bine ce vrei sa faci , adica sa nu te mai vopsesti deloc ce alte alegeri ai mai facut pentru casuta, cand e gata ? m-a amuzat faza cu activitatile de dimineata si postul

Anda ce scump e strumfu si ce mare s-a facut mi-a placut faza cu mic si indesat

Alina06, welcome back a crescut Luca, de cand nu l-am mai vazut, ohooo... a trecut si vara , si toamna, si iaca vine si mosu si ai aparut si tu si ma bucur ca v-ati mutat si sunteti in casuta mult visata

Lalely si pe mine ma dor toate cele, cred ca de la schimbarea vremii, sunt un pic reumatica, cred ca mai mult de un pic, e genitic, e in familia mamei... nici eu nu am luat vitamine si imi pica parul in prostie, nu mai stiu ce sa ii fac sa il stopez, cred ca o tunsoare l-ar rezolva? ce mai face Dav ?

Viss imi pare bine ca ti-a trecut depresia , oricare ar fi fost motivul, mult soare iti doresc in orice aspect

Miki off cand ai spus ca nu o sa mai ai timp de copilasi, mi-a zburat mintea la sora mea din bucuresti, si ea are numai un copil, o vede dimi cand o duce la gradi, seara o ia tati de la gradi si o aduce acasa , ii da sa pape si se joaca cu ea si o scoate fara ca mami lucreaza pana la 6 si tocmai in Afumati si ei stau in Militari, pana ajunge acasa ii ia o ora , poate si mai mult de vreo luna nici nu am mai apucat sa o sun si nici ea nu m-a mai sunat ca nu mai are timp, nici sa respire zice ea... offf Sper ca voua sa va fie mai bine si mai usor Vlad cum e la gradi ?

Madutza multa sanatate lui Cristi, ce rau imi pare ca e bolnavior sper sa nu ia si Catalina si sa se refaca repede si sa pape la fel de mult ca inainte

Cami imi pare rau de patania cu oul, off.. sper sa sunteti mai bine azi

Ailed imi place ca tu trasnmiti stirile in direct.. au ma musca, au vine peste laptop, auu ciufuleste covorul... tu esti on air mereu Cum se mai simte Maria?

Ioanooooo, tu pe unde disparusi? sa nu-mi spui ca te-ai apucat de smotru pentru Craciun ? hai la raport

Persi, azi e miercuri, deci nici luni si nici vineri, care-s zile de smotru, hai la semnat condicuta ia sa vii sa ne spui de Raducu si ce mai face soacra

Pisuc ma bucur ca sunteti bine si imi pare rau ca nu mai apuci sa treci mai des pe aici cred ca trebuie sa imi fac si eu cont de facebook?

Lidia, iar ai ramas in urma nu o sa mai ai cum sa recuperzi tot, nu vezi ce mult se scrie pe aici? hai mai treci sa ne spui ce mai face Diana

_

Mergi la inceput

na ca apar si eu si scriu mai mult si voi nimic, pe unde sunteti? v-am speriat cu romanele mele?

hai ca mai scriu una si ma duc

mi-a trimis soacra ditamai plicul, ghici cu ce? felicitari de Craciun pentru tot familionul meu din ro, parinti, surori, bunica, cica sa le scriu eu adresa pe ele ca ea nu le stie si sa le pun la posta, mi-a pus si 10 lire sa am bani de timbre da ce sa le pun la posta acum la jumatatea lui nov, poate cel mai devreme sa le pun la 1 dec nu ? ca nu le ia mai mult de 4-5 zile sa junga, e testat de mine cu multe alte ocazii aici e nebunie cu felicitarile de craciun, se trimit din noiembrie de dupa ce trece Halloweenul

ma duc sa ii dau sa suga la maraita asta a mea ca nu ma mai inteleg cu ea, am pus-o pe pat ca se plictisise in patut si nu vrea sa se joace, vine si bate in tastatura, acusi raman iar fara internet

e asa scumpa cand o intreb ce vrea de ce se maraie si intinde manutele la mine sa o iau si face o gurita scumpa, imi vine s-o mananc

azi a exersat cu drag si spor ridicatul in picioare, cred ca intr-o sapt, 2 maxim incepe sa stea in picioare

trec mai tarziu , ma cheama datoria

_

Mergi la inceput