Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

miki tipa face si kineto da, nu stiu sigur daca a lucrat cu copii dar mi se pare ca da. nu are cabinet de kineto, fata e angajata acum sa faca masaje anticelu pentru ca nu a gasit job pe kineto, dar mi-a zis ca face si la ea acasa masaje. daca vrei pot sa iti dau nr ei de tlf, ii spui ca o suni din partea mea si discuti cu ea direct la telefon tot ce te intereseaza! e o tipa foarte draguta, educata, si cu enorm de mult bun simt!

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

iti multumesc mult de tot daca poti sa-mi dai tel de contact..am sa o sun..sa inteleg ca tu mergi aici la ea acasa ? ca mie mi-ar conveni sa vina ea, dar asta o sa discut cu ea la telefon daca e posibil,..multumesc inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

miki ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

FETELE HELP:

David are in gurita urma albe asa,ca niste cerculete..i-am dat cu glicerina boraxata cu stamicin..Cred ca are ciuperca ceva in conditiile in care baga tot ce prinde in gura.

Cu ce sa ii mai dau?
Este cazul sa mergem la medic??

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Gata! Am pus si noi poze de la 7 luni
Ma duc sa-i dau fructele!!!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

pup un baiat mare si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

FETELE HELP:

David are in gurita urma albe asa,ca niste cerculete..i-am dat cu glicerina boraxata cu stamicin..Cred ca are ciuperca ceva in conditiile in care baga tot ce prinde in gura.

Cu ce sa ii mai dau?

daca sunt afte vor trece cu ce i-ai dat..alt remediu eu nu stiu. trebuie sa-l dai destul de des, pui pe deget un tifon steril pe care il impregnezi cu glicerina asta si trebuie sa freci cu degetul bine in gurita lui pe zonele afectate..eventual dupa mese..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

ne-am cantarit /masurat si noi..are 9.3 kg imbracata destul de gros si dupa masa si 76 cm lungime, din cap pana la calcaie eu zic ca e bine

mami de 2 prichindei

e super bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

miki Multam mami!!!
lalely nu stiu, .....
strumphys-a apucat strumph jr. de papa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

delia cu mare drag as face treaba asta, chiar m am gandit la varianta asta inainte...problema e ca ambele seturi de parinti au prietenii lor cu care vor sa faca sarbatorile, parintii lor etc..si nu au loc atatia oameni acolo nu stiu, sunt intr-o mare dilema...daca nu apuc sa pun la cap o strategie asta e ultimul craciun petrecut pe drumuri ca gata, sunt si eu la casa mea, am si eu chef sa gatesc de craciun, nu doar sa primesc, sa fac si eu o masa mare la mine acasa etc...

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

o da, si mie imi [lace sa fac masa de Craciun. Unul din motivele pt care am vrut casa mai mare a fost ca sa-mi incapa prieteni multi la masa

Noi in fiecare an mergem pe 25 si 26 la parinti, sau ii vizitam pe 25 ..unii la pranz, unii seara...anul asta soacra nu e in tara si o sa facem la noi pe 26 cu socru meu si cu fini.
Parintii nostrii nu se inteleg si nu-i combinam decat cand suntem obligati..gen botez, mot, turta etc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

FETELE HELP:

Cu ce sa ii mai dau?

stiam ca asa se manifesta candida , mai bine suni si dr sa-ti spuna exact ce sa dai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am aprut si eu...iar...
a fost mama la noi si am stat la o cafeluta, mi-a calcat ea hainutele Anastasiei. Anastasia s-a zbenguit pe jos, se catara pe picioarele noastre, umbla de colo colo si tragea de firul de la fierul de calcat....

madutza saracutul de el... sanatate multa, sa-i treaca repede.

miki grsunica mica. este super greutatea si este si lungana tare

catank Anastasia are iar o perioada mai asa...nu papa chiar stralucit, piureul de legume il papa chinuit, nu stiu ce are. ea are perioade si perioade. cand mananca de rupe ca ma si mir, cand nu papa...nu stiu de ce asa. fructele le papa bine si cu pofta dar maxim 150gr nu mai mult (ea asa a mancat mereu, de aia ma miram cum papa ai vostrii si 200) legumele tot cam pe acolo, in schimb seara papa iaurtul 200 gr si mai vrea, cu cereale ca ea nu este pufoasa este mai musculoasa asa cu carnea tare si spatoasa
de muls ma mai mulg inca pentru ca asa tare mi se umplu sanii daca ea nu suge incat ma dor si ma mulg. dimineata ma mai mulg si cateodata si in timpul zilei. si eu ii mai dau si ei sa suge in timpul zilei, poate si de aia nu papa asa mult pireu. dar tot ii dau ca am si mi-e si drag sa-i dau, si ei ii place
cu iaurtul am pricepu. da, sunt mai multe ore dar zi-mi exact tu unde il tii, si cate linguri pui de iaurt la cat lapte? il tii la temperatura camerei?

alina06 ma bucur ca ne-ai scris, ca sunteti bine. ce fain ca v-ati mutat. Luca este un scump si un smecheric, a crescut

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput