Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Catank, felicitari pentru crestinarea finutilor si desi ai sters pozele v-am admirat in pozicile alea multe cand le-ai pus dar numai nu am apucat sa si scriu atunci Ati fost frumosi, inca sunteti si Ioana e de revista, e o dulceata de fetita cu falcutele alea bucalate si gurita aia scumpa si ochiiiii pusca sper ca ai pe la ferma mataluta, da ? de nu ai, sa cumpere tati una

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Avem!Avem! Pe cuvint de pionier!Nu e pusca, u pistolas asa cu un calibru bunicel... Tati e profesionist, vrea sa-mi faca si mie cadou unu...dar eu fug de ele ca de mere acre...ce mai...mai ceva...Dar o fi suficient daca o apara doar el, nu?!

Nu mi-ai zis de piscotel, ce mai papa....?
Eu i-am facut acum iaurt, un pic mic de brinzica, si juma de banana(eliminat miezul)apoi blenduite. Mamaaaaaaaaaa ce bun a iesit, lingeam vasul de la blendar mai rau ca cei mici
Sa vezi ce-i fac daca nu papa. De buci o musc

Sper sa nu o constipe, brinza am pus un bob mic...
Hai, zimi de strumphy jr....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Scuze!!!

Ma intereseaza sa achizitionez un epilator care sa dispuna de acumulator si sa fie prevazut si cu alimentare direct la sursa. Are cineva?Citeva sugestii? Ma puteti ajuta?
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

hello hello

am trecut sa va salut, sa vad ce faceti si ma duc sa ma asez putin in pat ca tare mi-e somn

happy - felicitari pentru dintoc

alina06 - sa va fie de bine mutatul in casuta noua

cami - pup pentru petra sa ii treaca bubitele

strumph - iata-ma! nu am bagat smotru ci o mare oala de sarmale cu varza acra de data asta, am bagat telina, pastarnac la congelator, am facut niste jumari(ca doar tot e post),etc...tu cum esti? te mai doare spatele? pup pitica si ma bucur ca e bine acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ALINA06 BINE AI REVENIT

mada azi cum mai este cristi?
te-am vazut in poza
esti o frumoasa ca de obicei iar copii sunt minunati

Mergi la inceput

strumph am auzit ca orasul chambridge este f frumos
mi-a spus o fata care a stat in londra 5 ani si acum s-a mutat undeva in apropierea acestui centru universitar
tu ai ajuns pe acolo?
ce parere ai?

Mergi la inceput

alina06 ce slaba estiiiiiiii
e frumoasa casa
nu ne-o arati si noua
imi place inauntru mobilierul si usile
si bebe e un grasun frumusel

aaaaaaaaaaaaa
am uitat sa va spun
PETRA S-A AUTOINTARCAT
ACUM O SAPTAMANA
deci gata cu suptul
nu a mai vrut deloc sa suga noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am vrut sa iesim afara dar este o vreme...burniteaza si frig. nu mai iesim.
strumphitza focul in soba este facut de mult pai ce crezi ca stau sa-mi inghete dosu'?
vezi ca se va ridica piscoata in picioare in cateva zile nu in 2 sapt. asa am zis si noi cand am vazut-o pe Anastasia ca tot dadea sa se ridice, zic in 2 sapt se ridica si cand colo in 2 zile s-a ridicat si statea

catank tu ii scoti miezul de la banana? eu nu i-l scot. la inceput i l-am scos, apoi i-am dat cu totul sa vad cum se comporta si daca n-am vazut nimic iesit din comun, ii dau toata banana.

fetelor, care mai scoateti miezul la banana? trebuie musai scos, ce ziceti?

cami dar numai noaptea sugea? ziua deloc?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ioanna ai facut sarmale parca, parca as manca si eu una desi nu ma dau tare in vant dupa ele.

merg sa strang in bucatarie ca am facut vraiste i-am dat papa in mana si va dati seama ce-a facut. i-am dat azi pentru prima oara si putin miez de paine inmuiat in ciorbica mea pot sa-i dau de acum cate putin, nu? voi ii dati?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

DA ROXY NUMA NOAPTEA
NU MAI AVEA CE

LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE MATEI!
SA FIE SANATOSI SI SA TRAIASCA CU NUMELE

SI CINE ARE RUDE SAU PRIETENI CU ACEST NUME SA DEA DE BAUT! DA CU PONDERATIE CA SUNTEM IN POST!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, eu ieri i-am dat paine neagra(adevarata) cu unt.. si n-a avut nik...auzi daca am parul pana la umeri imi tb un tub de naturals, sau 2...azi mi-am luat un tub de garnier naturals 113(blond bej, maine sau poimaine ma fac...am parul aproape de umeri.. si de des e ca dupa nastere

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput