Mamici de iulie-august 2012

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Daconst, eu nu simt nimic, decat mancarimi pe piele cand mai sunt scurgeri in exterior. Dar stiu o fata care scrie la Trombofilie, Musette, si care a avut niste scurgeri urate rau, nu mai stiu daca avea si dureri, dar oricum, a avut o alergie la Utrogestan, poate si la tine e ceva asemanator.

4 weeks and 5 days
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna seara fetelor.Eu azi am facut beta,si sunt in stare de soc.E 4258,si am abia 4 sapt si 5 zile.Mi-e tare frica de o posibila sarcina molara.
Valy,tu ce valoare ai avut la beta?

Multumesc frumos,Mona

_

Mamica mandra 4+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy_mary78 spune:

salut am facut testul beta la 5 saptamani si 5zile si am
13721 .

valy 6+
IA reusit, dr Luca
minunea mea mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Burtici, aveti contul:
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=115347

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Dragele mele,

Ma alatur voua la aceasta odisee a sarcini, pe care imi doresc sa o ducem cu bine la capat.
Sunt insarcinata in 6 saptamani,sunt ingrijorata si astept sa treaca cu bine primul trimestru. In luna mai am avut o sarcina oprita in evolutie in saptamana 6.
Saptamana viitoare mergem le medic sa ascultam bataile inimii.Am mari emotii insa sper sa fie bine.

6+

DPN 31 iulie 2012, UM 25.10.2011

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mywish1 spune:

Buna fetele,
Felicitari noilor venite pentru sarcina.
multumiri Oana_b pentru contul comun. Sper ca odiseea noastra sa se desfasoare fara incidente majore si sa ne vede toate cu bebicic sanatosi in brate.
Eu am fost luni la doctor si am vazut inimioara palpaind pe ecran
Pe 19 ma duc sa-i iau sange pentru dublu test.
Din pacate nu ai vad bebeul pana in ianuarie. Sper sa fietotul bine.
va pup si sa auzi de bine

---------------------------------------------------------
7+
tratament sustinere sarcina:1femibion/zi, 1aspenter/zi, 1arefam/zi
sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

Urmeaza capitolul oficial al viitorilor puiuti de iulie-august 2012 ... imediat ce va fi aprobat de moderatori

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Am facut capitol nou ... mai dureaza putin pana o sa il vedeti pentru ca momentan suntem moderati.
Am sa trec si primul capititol pe prima pagina, va merge putin mai greu pana scapam de cele 10 mesaje moderate.
Titlul : "Piersicute de iulie-august 2012" ... astept alte propuneri ... nu am fost foarte inventiva in dimineata asta.
Acum ... astept propuneri pentru prima pagina, cum vreti sa arate ... cine se pricepe si doreste sa aiba grija de listuta alaturi de mine va primi parola ( nu o sa fac fata singura ... si copil, si servici , si treaba ... stiti voi ).
pe toata lumea

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

Pusi, si eu am pierdut o sarcina in luna mai anul acesta; UM la mine a fost la fel ca la tine - 25.10.
Si eu sunt ingrijorata, dar incerc sa gandesc pozitiv, sa stau linistita si sa iau tratamentul de sustinere a sarcinii. In rest, ma rog la Cel de Sus sa ne daruiasca un copilas sanatos.

DPN 31.07.2012 UM 25.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaela11 spune:

Buna fetelor, sunt noua si eu pe forum. Sunt in saptamana 6 noi am fost la echo la sf saptamanii 5 si nu am auzit bataile inimii, doctorita a zis ca esfe ok, sper sa fie asa. Am inceput sa primesc rezultatele analizelor, si-mi este teama ca au iesit bacterii in urina ( restul rezultatului este ok) si rari bacili gram negativi (predomina flora lactobacilara). Eu nu am avut deloc infectii urinare pana acum, sper sa nu incep tocmai in sarcina.
Singurul simptom de sarcina este ca merg mai des la toaleta, dar nu am greturi si nu sunt obosita. Sper ss fie ok.

Due date la mine este 6 aug 2012.

Mergi la inceput