Mamici de iulie-august 2012

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

O zi buna fetelor!Sarcina usoara la toate fetele. Si eu sunt plina de griji. Maine merg si eu la ecograf.Acum sunt la serviciu si bineinteles o raita sa vad ce fac fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

neaza fetele si....LA MULTI ANI DE MOS NICOLAE !!!!!

am produse pt bebelusi, daca va intereseaza....mie mi-au fost de mare ajutor.
https://picasaweb.google.com/home?hl=en&tab=mq

scuze de deranj

NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza burtici si bun venit celor noi!!!!

Am o intrebare in legatura cu Utrogestanul:eu simt dureri ciudate cind il pun vaginal.Mai are cineva asa?
Ma gandesc sa-l iau oral ca seara nici nu pot dormi de durere parca.
Il simt mereu inauntru pina se topeste.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Daconst, si eu imi pun utrogestan dar nu simt chiar nimic. O singura data am simtit niste usturimi, dar eram intr-o pozitie aiurea si nu puteam sa mi-l introduc altfel. Chiar nu am idee de chestia asta. Daca nu stiu nici celelalte fete,maine pot sa o intreb pe doctorita mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna !

Am facut cerere pentru user nou ... dureaza maxim 48 de ore pana il verifica ... nu ne ramane decat sa asteptam :-)

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Daconst, si eu imi pun utrogestan dar nu simt chiar nimic. O singura data am simtit niste usturimi, dar eram intr-o pozitie aiurea si nu puteam sa mi-l introduc altfel. Chiar nu am idee de chestia asta. Daca nu stiu nici celelalte fete,maine pot sa o intreb pe doctorita mea.

Of,nu stiu de ce pe mine ma doare asa.
Azi le-am inghitit ca dimineata iar am simtit cum stateau ca niste pietre acolo.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy_mary78 spune:

buna si eu utilizez utrogestan vaginal si ma simt foarte bine ,parerea mea e sa consulti medicul ginecolog,oral am inteles ca provoaca somnolenta stare de voma ameteli ,si mai ales vaginal ajunge mai repede unde ne intereseaza mai mult.

valy 6+
IA reusit, dr Luca
minunea mea mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

KIMY,sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

Astazi am aflat ca sunt insarcinata, asa ca va rog sa ma primiti si pe mine la mamici de iulie 2012.
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Daconst, eu nu simt nimic, decat mancarimi pe piele cand mai sunt scurgeri in exterior. Dar stiu o fata care scrie la Trombofilie, Musette, si care a avut niste scurgeri urate rau, nu mai stiu daca avea si dureri, dar oricum, a avut o alergie la Utrogestan, poate si la tien e ceva asemanator.

4 weeks and 5 days
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput