Mamici de iulie-august 2012

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare fetelor si o zi buna. Eu sunt la munca si dau cate o tura asa pe aici. Imi lipseste cafeaua, pe care nu mai pot sa o beau. Vreau sa spun ca acelasi lucru mi s-a intamplat cu tigarile. Nu, ca as fi fost eu o fumatoare inraita , dar, dimineata la cafea mergea. Acum, nexam. Asa am patit si la sarcina precedenta. Oricum e un lucru bun. La mine noutati docamadata nu sunt. Rau nu imi este, decat asa uneori o stare de ameteala, dar, n-am timp nici sa ma gandesc. Noi suntem in perioada tezelor, asa ca termin serviciul meu la 17 si incep acasa schimbul 2 cu fiul meu, care are un stil de a trage de timp, incat imi vine sa ma urc eu pe pereti. Barbatul meu, mi-a zis clar. Nu cred pana nu vad burta. I-am zis sa mai astepte ca nu are nicio sansansa deocamdata, la catr de lipita sunt eu. Abia astept sa merg si eu miercuri la doctor , si inainte cu Dumnezeu. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna fetelor !

Ali : o sa fie bine, stai cumintica si va fi ok in final.

Eu nu am nimic de raportat ... decat o lipsa de chef pentru orice ... dar in rest nimic nou .

Nu a cerut nimeni user comun pentru subiect ? Vreti sa ma ocup eu ?

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 8 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

va multumesc ptr mesaje...sper si eu sa fie totul ok pana la urma.de sangerat nu am mai sangerat si stau cumintica

poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Biri, la noi cand a venit bebe 3 a fost asa:

Bebe in wrap non stop, iar eu la 6 zile mergeam cu ea in wrap pe sub haina la carrefour sa fac cumparaturi pentru petrecerile Celorlalti doi copii, care erau in cateva zile. Apoi, la petreceri tot cu ea, tot in wrap. Nu am lasat o acasa niciodata, nici macar juma de ora, in primul an de viata. Ii amintesc si acum prima data cand a ramas singura cu femeia cand aM mers sa il iau pe john de la scoala. Nici in carut nu ampus o mai deloc, ca sunt fan Inrait al purtatului bebelusului, are atatea avantaje. Am sa imi pun la semnatura, chiar am un business impreuna cu o prietena facem port bebeuri si wrapuri super meseriase. Deci la noi asa a fost, bebe cu noi mereu la purtator. Si fiind mereu calare pe mine a devenit foarte confidenta si independenta, era mereu vesela si jucausa.

De pe la un an cand a inceput sa se joace si ea, am lasat o, nu am stat sa o cocolosesc, asa incat se dadea singura pe tobogane la un an si un picut, in leagane non stop, mergea in urma celorlalti. S a integrat nemaipomenit de bine si e in continuare independenta si foarte vesela si confidenta.

Nu cred ca o sa ai probleme...

Delia, 5+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

seara buna si de la noi, am terminat curatenia si acum ma joc cu piticoata;
eu nu prea am stari de rau, bine nici nu stiu ce m-as face daca as avea ca trebuie sa ma ocup si de strumful cel mic, sper sa trec cu bine peste primul trimestru;
toate fetele;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Rocsy daca stii ce si cum sa faci, please ocupa-te!!! ca eu nu ma pricep si ar trebui sa schimbam capitole, sa avem posibilitatea sa o facem toate. din pacate Diana nu a mai intrat, ea are ceva problemutze si sper din tot sufletul sa fie bine. cu lista pot sa ajut si eu daca e cazul, dar la altele nu ma bag...

Delia cam asa suntem si noi, de cind a aparut Anna noi suntem cu ea/ei in circa peste tot. nu au stat fara noi nici macar o zi. o noapte a stat fii-mea cit am stat in spital cind l-am nascut pe Tony. deci bebe n-are de ales decit sa fie purtat peste tot. insa eu din pacate muncesc si va trebui sa fiu inapoi la servici dupa 3 luni, asa e in state.
apropo de wrap, arata-mi si mie un model ceva, ca eu am incercat citeva si nu m-am impacat bine cu niciunul, nu stiu de ce, mi se parea ca nu sta copilul bine, ca e ingramadit etc. n-am putut folosi si tare rau imi pare ca vad la altii cit e de comod. fisiile alea lungi de material nu-s de mine, ma impiedic de zece ori pina sa leg eu dracia aia. da-mi un link ceva daca ai

Roxana pai ii dai sarcini consortului sa se ocupe el eu asa fac cind mi-e tare rau. e drept ca uneori nu scap ca ma vor pe mine, dar in gen merge asa.

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Parca mi-e si frica sa scriu mesajul asta...

Am fost dimineata la dr si am auzit inimioara lui bb.
Am fost asa de fericita ca dupa perioada asta de dureri si snagerari mi-au trecut prin cap toate prostiile.Ma rog sa ramana asa si sa ajungem la capatul odiseei cu bine.

Revin mai traziu ca acum vrea fi-miu sa jucam fotbal.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy_mary78 spune:

buna fetelor ce faceti ? eu am papat si mii asa somntrag la somn

valy 6+
IA reusit, dr Luca
minunea mea mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela_Nor spune:

Buna dimineata fetelor! Ma alatur voua, intrucat simt ca trebuie sa impartasesc aceasta bucurie cu cineva. In urma cu 10 zile am aflat ca o sa fim parinti, desi medicii ne-au dat sanse minime de a concepe natural un bebe. Va imaginati bucuria care si emotia care ne-a cuprins pe amandoi cand am vazut doua liniute roz Mi-am facut aproape testele necesare, mai am doar o recoltare. Intrucat mi-e foarte teama sa nu pierd sarcina, avand risc crescut, imi trec prin cap tot felul de idei si nu as vrea sa imi stresez medicul in fiecare zi cu tot felul de intrebari, asa ca ma bazez pe voi
Voi ati simtit de la bun inceput o contractura la nivelul abdomenului? Ieri mi s-a intamplat o chestie destul de ciudata, aveam dureri destul de mari si simteam cum vibreaza/tremura ceva in burtica. Ciudat este ca dupa acel moment nu prea am mai avut dureri, contractura pe care o aveam de vreo 2saptamani a disparut si nu stiu daca ar trebui sa vb cu medicul sau nu. Mi-a dat tratament acum 3 zile cu no spa forte si uscosin pentru dureri si contractura- mi-a zis ca indica o sarcina cu risc si trebuie sa am mare grija cu efortul pe care il depun.
Va pup!
Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna dimineata Gabriela! Felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos! easta bucurie cu cineva. In urma cu 10 zile am aflat ca o sa fim parinti, desi medicii ne-au dat sanse minime de a concepe natural un bebe. Si eu am dureri de burta, ca de menstruatie de la inceput. Iar din sarcinile anterioare imi amintesc vibratia de care zici tu. Nu stiu nici acum ce era, dar banuiesc ca tot de la contractura.
Eu nu am facut inca decat bhcg, sa vedem cum creste si ata, restul vedem dupa eco de la 6 saptamani. Incerc sa ma linistesc si sa ma bucur de sarcina. Si ma mai gandesc ca oricum nu am avut niciodata infectii, asa ca de ce as avea acum...
Fii increzatoare si bucura-te de sarcina!

4 weeks and 4 days
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput