Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***
Raspunsuri - Pagina 9
Bianca2503 spune:
PISIK
Alta fiinta draga. Desi ea spune ca se enerveaza eu nu o vad. O vad insa putin stresata, dar nu stiu din ce motive. Imi pare o profesionista care face lucrurile in detaliu si bine. Este o persoana dedicata familiei care ar face totul ca aceasta sa fie fericita. Mi se pare ca de multe ori se pune pe locul 2. Ce mi se mai pare mie ests ca Pisika ar fi cam prapastioasa, ca isi face 1001 de ganduri si scenarii de rau inainte sa se apuce de ceva, cu alte cuvinte ca nu are incredere in fortele proprii.
Dar parca s-a mai schimbat in ultima perioada
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Vai fetelor m-ati facut sa Bianca am ras de n-am mai putut la faza cu silicoane, caci eu chiar mi le doresc Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 26+ |
io te inteleg perfect. Si eu eram mandra de sanii mei si acum se incurca daca alerg dupa tramvai. Dar Cristi ar fi de acord sa iti pui? Mie Robert mi-a zis clar ca nu e de acord. Ca lui ii plac asa cum sunt pentru ca sunt naturali si sunt ai mei.
bebe_shtrumf spune:
Pt Olgutza
,
Deci am luat asa pana acum: Primii 15, in afara de nr 14 si 15, lasa ca vedem noi cum facem...
Apoi: Sindrie Darius, Moise Gabriela, GHicu Razvan, Craciunescu Andrei, Cezar Ilaria.sau Daria? in fine... nr 46.
Si dc actualizezi lista mai am 7 de dat.ei inca nu si-au ales.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
olishka spune:
L-am intrebat si eu pe David ce vrea de Mos si a zis asa: "Ooooo stiu, angry birds"
Este innebunit fii-meu. Toata ziua s-ar juca cu si de-a pasarile astea. Doar ca i-a comandat taica-su cam tot ce era de comandat si saptamana asta i le si da asa ca eu ii voi lua altceva (dar ceva care stiu sigur ca o sa-i placa f mult - cred ca inca ceva sine+ trenulete+ alte chestii care sa-i completeze insula Sodor sau ma gandeam sa-i caut ceva cu Roary caci vad ca este innebunit mai nou)
Papusa Maria as comanda-o si eu pentru fii-meu. El se joaca foarte mult cu papusi si chiar se joaca frumos, dar asta numai cu Chiti. Isi intind casutele, masinile, fac o adevarata casa si familie si bineinteles ca papusile sunt gen Barbie
Dar lor le place mult de tot si Chiti are o imaginatie de m-as juca si eu cu ei 
Pisigri m-au dat pe spate cadourile voastre, mi se par tare inteligente. Cred ca asa ceva o sa primeasca David pe la 4 ani
Super 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
26+
Floric spune:
Oli colega mea a ales nr. 27, (fetita de 5 ani).
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
io te inteleg perfect. Si eu eram mandra de sanii mei si acum se incurca daca alerg dupa tramvai. Dar Cristi ar fi de acord sa iti pui? Mie Robert mi-a zis clar ca nu e de acord. Ca lui ii plac asa cum sunt pentru ca sunt naturali si sunt ai mei. |
Cristi nu are nimic impotriva caci ma vede pe mine cat de nemultumita sunt si vrea sa ma faca fericita. Si cred ca a observat si el marea diferenta, asa ca mai rau in nici un caz n-are cum sa fie

si
26+
olishka spune:
Bebe esti minunata 
Doar ca si Craciunescu si Cezar Ilaria (sau o fi Daria - mi-a dictat Doamna la tel) sunt luati. Am mai trimis lista pe email.
si
26+
bebe_shtrumf spune:
Si daca va primi un copil 2 pakete nu-i problema nu?
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
olishka spune:
David are foarte multe hainute cu imprimeuri pe care el si le-a dorit si ii face mare placere sa le poarte: Thomas, Fulger, Mickey etc. Dar eu nu ii dau aceste hainute decat in casa, pentru afara are alt stil. Dar daca el si le doreste, atunci de ce nu...
Si legat de Hannah, papusi Barbie, Justin si alte cele....copilul le descopera singur la scoala, la gradi, printre prieteni etc. Si mi se pare aiurea copilului sa-i placa si sa-si doreasca ceva si tu sa-i zici ca este "naspa" doar pentru ca i tu o oroare pentru ele. Daca nu-ti plac, intr-adevar incerci sa-l feresti, dar nu poti sa-i impui. Mi se pare ca ar fi acelasi lucru cu faptul ca tu iti doresti ca al tau copil sa fie doctor si ii impui asta, iar el saracu vrea sa fie pictor sau orice altceva. Mi se pare nasol. Ii arati calea, dar il lasi pe el sa aleaga. parerea mea...
Eu nu o las pe Chiti sa se uite pe Disney (unde sunt toate serialele cu astfel de personaje0 si nici nu i-am pus muzica cu Justin Bieber sau Hanah, dar ea singura a descoperit-o si daca am vazut ca o face atat de fericita i-am mai luat un tricou, un CD, doar ca s-o fac fericita. Oricum ii trece si vin altele.
Eu de exemplu urasc jocul Angry Birds, pur si simplu nu-l mai suport, dar intru in joc cu David, ce sa fac 
si
26+