Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***
Raspunsuri - Pagina 8
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf Bianca dar tie "nu-ti pute" ciorba? avand in vedere ca ti-au intarz "musafirii" sau nu? ![]() www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 |
Au venit.
Gaza22 spune:
Neata Fetele! Ma bucur ca va incanta tema data de mine, dar va rog sa nu incurcati borcanele. Ce vreti sa le luati voi e una, ce vor ei s-ar putea sa fie alta, chiar ma gandeam sa facem o lista pentru Mosul, gen ghioceii la 2 ani. Tare curioasa as fi cum o vor fi cele din anii viitori. Asadar Ina da-ne te rog si o traducere la ce vrea Ian ca unele le-am inteles dar altele nu. Pisigri daca nu merge sa raspunda la intrebarea cu ce vrei sa-ti aduca Moosul poate incerci o deviere cum ar fi ce daouri ai vrea sa primesti. Cum am spus si la inceput orice raspuns e binevenit ba chiar cu cat e mai hazliu cu atat mai bine. Novus si tu trebuie sa faci o delimitare intre ce vrea Ada si ce ii iei tu, ca n-am inteles exact.
Legat de Hanna Montana, si alte personaje de gen eu fac alergie la ele si mi se pare o fobie indusa ori de televizor ori de parinte pentru ca la varsta lor nu se poate pune problema ca vad la scoala sau in grupul lor de copii. Accept insa Minnie si personaje din Disney, pentru ca ii plac desenele acestea, dar nu ii iau nici un obiect cu dedicatie, daca se nimereste sau daca ii place ei foarte mult da, daca nu, nu. In plus sunt si ff scumpe doar pentru ca sunt un brand.
Cu rozul, ei aici e mai complicat, eu aveam alergie la roz si cand era mica am jurat ca nu o sa o imbrac in roz, ba chiar ma gandeam la negru, dar anul care a trecut s-a nimerit sa avem niste hainute roz, si atat de bine i-a stat in ele incat acu a ajuns ca o bomboana si iar fac alergie. Dar acu garderoba e mult mai mare si e destul de greu sa o schimb pe toata, dar fac eforturi sa ne indreptam spre alata culoare.
PS. sanatate multa lui Vladimir
Mami de Gazii mica si frumoasa
Al Doilea Anisor 
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui inapreda le luati copiilor ceva ce stiti ca o sa-i bucure sau ceva ce considerati voi ca ii e util, ceva educativ, chiar daca stiti ca acest cadou va fi primit cu mai putina bucurie? |
Mereu la acest capitol am incercat sa-i aduca Mosul si ce-si doreste si ceva ce-i e util.
| Ce cumparam piticilor de sarbatori |
La noi sarbatorile incep cu Sf Andrei
-Aici m-a salvat Anca...caci tot ce apu le pastrez pentru atunci
- de 6 dec ceva dulciuri,pana anul trecut le tricotam sosete/cizmute si le puneam in ele....acum vad ca tricotez si numerge sa fie adus de Mos
-de 25 Dec:
@ Bogdi isi doreste Pinguinul si o papusa "shrek"
@Isabella isi doreste o papusa Maria...dar sper sa se multumeasca cu o papusa care sa faca ceva(sper sa gasesc una)
pe langa dulciuri.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
olishka spune:
Salutare!!!
In primul rand vreau sa va multumesc tare , tare mult!!! Sincer mi-au dat lacrimile
Bebe vroiam sa-ti spun doar ca in primii 15 pe care i-ai ales, copii de la 14 si 15 sunt alesi de Ilinca si Ina. Restul sunt ai tai. Multu mult de tot 

Floric si baietelul de la 24 este luat de Monn.
Trimit acum lista reactualizata ca sa nu va mai incurcati.
Revin
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
26+
Floric spune:
Roro, aiurea, cum sa spunem noi ce orientari are omu. Nu. Au aflat cumva ce-i de la firma de la alti muncitori care il cunsoc. Am zis ca el sta intr-un centru social si iti dai seama ca acolo se stiu cu mult mai multe decat stim noi despre el.
Acu, ieri a vb colega mea cu seful de la firma (probabil si patronul) si omu a zis ca ”el (baiatul) nu a venit sa isi ceara demisia ci doar cererea a ajuns la el”. Am mentionat asta pt ca tanti de la personal sau nu mai stiu care de pe acolo cu asta ne-au aburit ca el (baiatu) s-a dus la director sa isi ceara demisia.
in fiem, cazul emult mai complciat si plin de ascunzisuri si asa mi-e sila sa fca politie. Si nici nu isi are sens sa il fac public pe aici.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Gianina34 spune:
buna dragelor,
andiaroro -
deci am fost pe aproape![]()
papusa maria: noi avem surioara mai mica (parca alexia - ca asta era in promotie atunci
) si-i tare mandra de papusa asta. are tot felul de replici si cantecele - la cantecele canta impreuna iar cand spune , de ex. - ce mult imi place rochia mea noua de balet, incep discutiile si povestile cu argumente fel de fel
asa ca eu una nu o vad ca limitand imaginatia, ba din contra. Toata ziua vorbesc impreuna; o apasa pe burtica, papusa spune ceva, micshu comenteaza, combate, aproba, cearta, rade iar cand subiectul e epuizat se trece la urmatoarea replica/apasare de burtica
papusa noastra nu mananca, nu face kk/pipi, nu face temperatura doar pentru coafat mai are ceva clamite, fundite si atat.
deci eu una sunt pentru papusa vorbareata
![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
Floric spune:
Oli actualizeaza te rog lista caci nu vreau sa o las pe afara pe colega mea. 
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
olishka spune:
Vai fetelor m-ati facut sa
cu descrierile voastre.
Bianca am ras de n-am mai putut la faza cu silicoane, caci eu chiar mi le doresc ![]()
Sunt praf tatele mele: lasate, pline de vergeturi, iar dupa bebe 2 o sa arate si mai dezastruos. Am fost si la dr si mi-a zis ca nu-mi pune, caci am sanii prea lasati si ca trebuie sa si decupeze din ei si sa mi-i ridice. Asa ca mi-a zis sa mai fac un copil si sa vin abia dupa. Nu vreti sa stiti ce suparata am fost caci eu eram tare pregatita
Dar altfel chiar nu mi-as fi pus, doar ca aveam asa niste sani frumosi si mi-e tare dor de ei ![]()
Aberez rau, nu?
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
26+