Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***
Raspunsuri - Pagina 7
bebe_shtrumf spune:
boacana era ca afectez bugetul(de bugetar
), in loc sa-mi iau jeansi si una bluzita, dau pe epilator

bey si am reorganizat toata casa in wk plus la mama, toate coltusoarele, toate pungile, si gentile de voiaj,rezultat nem tu dom
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Oooo Minnie imi place si mie , e altceva ![]() |
Da, asta voiam sa zic si eu: de la Minni nu m-as da in laturi nici in ceea ce ma priveste...
V-am dezamagit profund, nu?
PS Am si o pijama cu Hello Kitty.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
bebe_shtrumf spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Da, asta voiam sa zic si eu: de la Minni nu m-as da in laturi nici in ceea ce ma priveste... V-am dezamagit profund, nu? PS Am si o pijama cu Hello Kitty. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
+ pantera roz(adika 2 buc, nu pe acc. costumatie
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
pisigri spune:
| citat din mesajul lui anamariame Bianca, am fost plecati la munte, iar eu in loc sa inchid centrala, am dat-o la maxim si am si deschis larg toate geamurile si usile de la balcon. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo, fata tatei !
Da sa pupe mama. Iarta-ma, dar nu m-am putut abtine. Nu de alta, dar ma recunosc. Am comis-o si eu...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
deci tocana. Sa incep ca mi-a venit ceva inspiratie:
ILINCA
mi se pare ca exista de fapt 2 Ilinca. Una pe forum si una pe bune, adica in realitate. Cu alte cuvinte, Ilinca de pa forum nu are legatura cu Laura:)).
Ilinca e acida, infipta, sare fripta daca ceva nu ii convine, se enerveaza, se agita, se cearta (vorba vine). Laura este insa timida, sta in banca ei, nu se baga in discutii (asta m-au facut sa cred pozele de la intalnirile la care a fost).
Fiecare dintre cele 2 are ceva special si savuros.
E clar ca are un ritm dupa care functioneaza, nu ii place frigul:)) si este o persoana careia ii place sa traiasca intr-un anumit confort care sa ii ofere senzatia de siguranta si sa nu o scoata prea des din planurile ei (ale lor adica: Laura+Ilinca).
OLGA
Pentru mine e o enigma cum Olga e atat de tanara. Nu ca nu ar arata tanara. Dar altele la varsta ei viseaza la cafele pe Dorobanti si silicoane.
OLGA este tipul de fiinta dragalasa. Copil cu copil. Este atat de sincera incat nu i se pare nimic deplasat sa o intrebi tot felul de rahaturi. Are o inocenta care o fac sa fie iubibila si de femei si de barbati.
Pentru mine Olga detine reteta pentru o "happy family din viziunea mea".
Floric spune:
Hai ca reiau o noua lista cu tocanite. Cine se ”regaseste” lipsa
sa anunte in timp util.
Monnvas: Bianca, Ina, Dodo, Anamaria, Novus, Anca, Floric, Gianina, Gaza, Anaan, Pisigri.
Anaan: Bianca, Ina, Dodo, Anamaria, Novus, Pisigri, Floric, Monnvas, Gianina, Gaza, Anca
Inapreda: Bianca, Novus, Anamaria, Floric, Gianina, Anca, Anaan, gaza, Pisigri, monnvas
Bianca: Ina, Dodo, Anamaria, Novus, Monnvas, Annan, Gianina, Pisigri, Floric, Anca, Gaza, Ilinca, Gaza
Anca: Bianca, Ina, Dodo, Anamaria, Novus, Monnvas, Pisigri, Gaza, Anca, Floric, Anaan, Gianina
Ilinca: Bianca, Ina, Dodo, Annan, Anamaria, Novus, Monnvas, Pisigri, Floric, Gianina, Gaza, Anca
Simpli: Bianca, Ina, Dodo, Anna, Novus, Monnvas, Pisigri, Gaza, Anca, Floric, Gianina, Annan, Chatonel, Bianca, Novus (in versuri)
Pisigri: Dodo, Ina, Novus, Bianca, Annan, Floric, Monnvas, Gaza, Gianina, Anca, Anamaria
Dodo: Bianca, Ina, Anamria, Novus, Monnvas, Annan, Gianina, Pisigri, Anca, Gaza, Floric, Ilinca, Simonapro, Olishka, Pisik, Dyana.
Novus: Bianca, Ina, Anamaria, Dodo, Monnvas, Annan, Pisigri, Floric, Gaza, Gianina, Anca, Olga
Simonapro: Novus, Dodo, Ina, Bianca, Anamaria, Anaan, Gaza, floric, Pisigri, Anca, gianina, Monnvas
Dyana: Novus, Dodo, Ina, Bioanca, Anamaria, Anaan, GAza, Floric, Pisigri, Anca, Gianina, Monnvas, Ilinca, Simonapro, Olga, Pisik
Anamaria: Bianca, Anca, Gaza, Pisigri, Monnvas, Annan, Ina, Dodo, Novus
Olishka: Bianca, Anamaria, Ina, Novus, Dodo, Anca, Gaza, Gianina, Pisigri, Monnvas, Annaan, Floric
Gaza: ina, Anamaria, Novus, Anaan, Floric, Pisigri, Monnvas, Gianina, Anca, Dodo, Bianca
Pisik: Novus, Ina, Dodo, Anamaria, Bianca, Monnvas, GAza, Annaan, Gianina, Floric, Pisigri, Anca
Floric: Bianca, Ina, Anamaria, Dodo, Novus, Monnvas, Annan, GAza, Pisigri, Gianina, Anca
Gianina: Pisigri, Anca, Monnvas, Bianca, Dodo, Novus, Ina, Anamaria.
Edit: completarile Biancai, Olga si Ilionca
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
bebe_shtrumf spune:
Bianca dar tie "nu-ti pute" ciorba? avand in vedere ca ti-au intarz "musafirii" sau nu?
![]()
pisigri spune:
Hmmm
Inapreda, eu incerc sa combin utilul cu placutul
. Adica o sa ii iau un domino (
Bianca!), dar cred ca o sa il aleg pe cel cu pui de animale, ca astia parca sunt oe gustul ei.
La fel a fost cu puzzle-urile, inca nu i-a trecut pasiunea pentru Mickey asa ca am preferat sa dau un ban in plus dar sa ii garantez o "placere in plus" (ca si-asa vad ca suntem in etapa puzle-puzzle-puzzle).
A, tot de Mos Nicolae cred ca o sa ii mai iau niste seturi de carioci si acuarele, ca ce are e cam naspa sau cam pe terminate si tare ii mai place sa le foloseasca...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
andiaroro spune:
Alex si-a ales
contrabasul.
Am incercat
sa-l influentez nitelus, explicandu-i ca e mare si nu prea are loc in camera lui, e greu de carat, etc...Atunci a zis: bine,il iau pe fratele lui mai mic, violoncelul. La scoala i-a spus profei toata tarasenia, ca el ar fi vrut contrabas, dar...(explicatia data de mine). Profa mi-a explicat ca au si de dimensiuni mici pentru copii si argumentul forte: iubitul ei e contrabasist
....Ma rog, intr-un final am aflat ca are, de fapt, de incercat 3 instrumente (4_5 sedinte pentru fiecare) si m-am sfatuit cu tatal meu, care mi-a recomandat sa faca ceva cu clape, ceva cu corzi si ceva de suflat. Asa ca, dupa deliberari, va incerca: pian, flaut si contrabas
si toata lumea e multumita.
Pt prima oara in viata mea, am infata o tema, pe care nu stiu sa o fac...E la muzica, bineinteles. Nu are enunt si tr sa completeze niste spatii libere cu note, am incercat sa-i spun tatei la telefon si m-am simtit penibila explicand: o nota cu 2 picioruse, apoi un fa, apoi...Iar el n-a fost atent ce le cere profa acolo
...Oare cum ar fi sa faca copilul chineza la scoala?
Stiu ca poate va incarc aiurea cu povestile despre Alex, dar numai maine nu-i poimaine si incepeti cu ac intrebari. Ca la faza cu hainele...nici eu nu i-am luat cu personaje si anul trecut a inceput sa ne hartuiasca cu cererile ca toti colegii lui au spidermani, pokemoni si alte neamuri. Are doar niste bluze cu pokemoni, dar la pijmale ne-am dezlantuit si toata lumea e multumita.
Astazi am avut o bucurie marunta
...I-a dus barbatul pe amandoi si la scoala la Alex, AnASTASIA s-a pus pe plans si dezbracat, ca vrea sa ramana acolo. De ce zic ca-i marunta bucuria ...de cateva ori m-a lasat sa-i duc pe amandoi cand, cu efort minim, am fi putut evita faza asta si imparti sarcinile si el a crezut ca de fapt eu fug de resp ca sa-l incarc "asa ca chestie", cand impartind personajele, unul il ducea pe unul si altul pe altul, nu am fi avut plansetele astea.
De obicei , eu ii duc pe amandoi si o las intai pe Anatastasia si apoi pe Alex si totul e ok...Rar suntem nevoiti sa facem invers ca la Alex sunt ore fixe si se inchide scoala apoi, asa ca atunci, cand intarziem, facem invers si se lasa cu plansete ca astazi.
Floric- eu n-am inteles ceva. De unde au aflat oamenii aia intr-o sapt ce orientari avea baiatul ala? Le-ati spus voi? Atunci o stiau din start, deci n-ar fi tr sa fie o pb.
A facut el niste gesturi, care poate i-au deranjat pe ceilalti?
Ca asta n-am priceput-o din povestirea ta....
Altfel, cunosc oameni de genul asta si nu am nimic personal cu ei , ii tratez normal. Cea mai tare faza a fost la un chef, unde nu stiam mare lucru despre partcipanti. Cum intarziasem, am decis sa stam mai spre final si brusc s-au separat apele ( nu ne prinsesem de nimic inainte)...Te simti totusi nitel bizar ca acum noi eram
singurii cu alte orientari de acolo. In rest a fost o petrecere normala...Bine,si acum cheful ala e prilej de mistouri in fam ca e primul chef la care fusesem eu invitata
denisamada spune:
| citat din mesajul lui anamariame Si, sincera sa fiu, de cand mi-ai zis ca la anu' va fi o intalnire in Bucovina, parca nu ma trage inima sa bat atata drum singura cu Eva. Ar insemna vreo 8-9 ore de mers, si mi se pare cam complicat, mai ales ca e iarna. Sper sa nu fie cu suparare, mi-a pierit curajul... |
La anu' o sa fie o intalnire in Bucovina si eu nu stiu!?
As profita de ocazie sa o tocanesc si pe Pisik, dar o stiti cu tutoatele cat este de sufletista, inteligenta, eleganta, iubitoare de frumos, prietenoasa, cu o familie minunata (si nu ma refer aici doar la Ana si Usiku
) Si ca sa o critic un pic, tre sa va spun ca la inceput mi se parea un pic prapastioasa si prea grijulie (lucru de altfel de inteles tinand cont ca Ana le-a dat ceva emotii pana a fi copilul superb de astazi). Si ca sa skimb un pic registrul, pastrand totusi ideea, poate ca tocmai aceasta grija este cea la care reactioneaza Ana acum... "Slabiciunea" pe care zici tu ca "a prins-o".Si Adela imi da ceva emotii in sensul asta... am senzatia ca a devenit mai putin reactiva... nu mai e "justitiara" de anul trecut.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute