Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bianca, am fost plecati la munte, iar eu in loc sa inchid centrala, am dat-o la maxim si am si deschis larg toate geamurile si usile de la balcon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Sindrie Darius +Dobroiu George bifati

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Bebe, Dobroiu (nr 28) este luat de mine. vezi prima pagina. Am optat pentru acest numar si insist pentru el pt ca am visat lista azi noapte si am pus mana pe 28. De aia insist pt el.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Bianca, am fost plecati la munte, iar eu in loc sa inchid centrala, am dat-o la maxim si am si deschis larg toate geamurile si usile de la balcon.

Valeu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Mda...sotul meu zice ca ne-a costat cel putin 2 mil distractia. Caci a fost frig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Sindrie Darius +Dobroiu George bifati

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Bebe, Dobroiu (nr 28) este luat de mine. vezi prima pagina. Am optat pentru acest numar si insist pentru el pt ca am visat lista azi noapte si am pus mana pe 28. De aia insist pt el.

Poze Raru
Poze noi

no problem, trec la Ghicu Razvan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetele,

Sunt in urma cu cititul (v-am zis ca nu am net cxateva zile) , va scriu de la fratele...
Am vazut ca unii ghiocei au facute temperatura asa ca SANATATE !!!

Ce cumparam piticilor de sarbatori : maina cu telecomanda de Mos Nicolae iar de Craciun - puzzle, ceva cu Disney, ma mai gandesc..

Noi suntem la a doua sapt. de gradinitza, nu a plans deloc in prima dar de luni plange la plecare si vrea in brate, asa ca il plasez la educatoare si ies cu inima indoliata desi aflu la intoarcere ca nu plange mai mult de 5 minute (de regula nu are accese de plans la nimic, 5 minute si gata, apare zambetul)

Sunt multumita de educatoare, i-am spus sa nu-l implice la toate activitatile ca este prea mult si nu vreau un geniu la casa mea, mai ales ca grupa mica o repeta si sa se ocupe viitoare educatoare de scris si altele... el mazgaleste iar cand vine vorba de povesti, il lasa sa se joace si trage cu urechea . Deja stie o poezie, o recita cu mare placere , eu m-am chinui o luna sa-l invat o poezie mai scurta si nu am reusit...

In rest, mult zgomot in bloc, au ajuns cu izolatia termica pe tronsonul meu si e ca la nebuni, dormim ziua la fratele ...

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Denisa, zau, ca nu te persecut in nici un fel. Nu esti pe lista mea de persecutati. Dar cu regret eu nu te-am vazut pe nici o lista cu caracterizari. (nici caracterizata nici tu sa faci caracterizari).

Chiar ma faci sa ma fac neam cu Sisif.... Reiau de la capitolul 350 si ceva sa vad unde esti.

Nu, stai linistita, nu e nevoie. E drept ca am scris putin si incomplet, fata de ce-au scris fetele noastre talentate... kiar se poate spune ca nu am scris deloc.

Dar daca tot "am dat de tine" si esti pe lista curenta, te arunc in oala: in mod sigur nu avem prea multe lucruri in comun... poate doar "statutul de bugetar". Din acest motiv, imi este greu sa fac judecati de valoare. As nota si eu ceea ce Ina numea "inocenta fermecatoare" (c) (am citat bine, Ina?) si umorul (dar parca nici acolo nu facem parte din acelasi registru).
Iar la partea cu persecutatul... am glumit, dar... "viata e sursa".

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

la boacane, dupa ce am luat tzeapa sa comand de pe net..am trecut la pus lucruri bine de tot, incat acum treb sa imi iau alt epilator, caci, cum am mentionat inainte "l-am pus bine de tot".
nu de alta, insa pentru mine asta e pedeapsa grava, sa nu ma "despaduresc la timp"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Prima fraza era o gluma corelata cu lista lui Ian de azi dimineata cind a spus ca vrea "azoi"; Azoiul este televizor iar televizoare avem peste tot, mai putin in camera lui; deocamdata consider ca NU are nevoie; la asta se referea "io stiu mai bine"; in plus, cred ca a spus "azoi" pentru ca se uiat le tv cind l-am intrebat.

Mda... nici io nu i-as lua "tete" in camera ei, kiar daca sunt sigura ca i-ar face maaaaaaaaare placere. In rest, incerc sa imbin ce-i place ei, cu ce mi se pare mie folositor.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Denisa, multumesc pentru caracterizare. Dar, te rog eu din sufletul meu inocent si curios, da-mi o pagina, un capitol , o ceva, unde sa ma duc si sa caut.

Este ora 12 si eu de dimineata caut. crede-ma. Am obosit. imi fac ochii in fel si chip. Indurare. Macar alea 3 cuvinte de care zici. vreau sa le vad. ca innebunesc.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput