Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***
Raspunsuri - Pagina 10
olishka spune:
Bebe nu este nici o problema. Oricum am scris si in email ca noi o sa facem in asa fel incat sa primeasca toata lumea aproape egal. Daca unul are prea multe, mai luam de la el si punem la altii care au primit mai putin. De aceea si ziceam ca cel mai bine ar fi sa nu sigilati pachetele, ca sa putem face acest lucru. Va promit ca tot ce primesc va ajunge la ei 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
26+
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Bebe nu este nici o problema. Oricum am scris si in email ca noi o sa facem in asa fel incat sa primeasca toata lumea aproape egal. Daca unul are prea multe, mai luam de la el si punem la altii care au primit mai putin. De aceea si ziceam ca cel mai bine ar fi sa nu sigilati pachetele, ca sa putem face acest lucru. Va promit ca tot ce primesc va ajunge la ei ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 26+ |
ok, merci mult, stai linistita ca suntem constienti de asta, insa nu voiam sa te incurc pe tine cu centralizarea si normal ca intentia e sa primeasca fiecare un paket.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Gianina34 spune:
bianca - da, urmeaza sa ma organizez cu setul de constructii
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
novus spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 deci tocana. Sa incep ca mi-a venit ceva inspiratie: ILINCA mi se pare ca exista de fapt 2 Ilinca. Una pe forum si una pe bune, adica in realitate. Cu alte cuvinte, Ilinca de pa forum nu are legatura cu Laura:)). Ilinca e acida, infipta, sare fripta daca ceva nu ii convine, se enerveaza, se agita, se cearta (vorba vine). Laura este insa timida, sta in banca ei, nu se baga in discutii (asta m-au facut sa cred pozele de la intalnirile la care a fost). Fiecare dintre cele 2 are ceva special si savuros. E clar ca are un ritm dupa care functioneaza, nu ii place frigul:)) si este o persoana careia ii place sa traiasca intr-un anumit confort care sa ii ofere senzatia de siguranta si sa nu o scoata prea des din planurile ei (ale lor adica: Laura+Ilinca). |
Subscriu 100 %
! asta ca sa nu dau copy-paste O sa detaliez si eu mai incolo dar pe scurt asta e si parerea mea !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Dodo-pui spune:
La capitolul
am fost mereu dezastru...decat sa-mi fi cautat sutien mai bine mergeam la farmacie caci sigur gaseam o alifie pt "bube"..Acum dupa ce ca nu-s sunt si lasate
mi-ar fi placut sa am ,sa-mi pun ....dar asta in alta viata .
La capitolul ce-si doresc copii nu va inchipuiti ca-s model si vor cate un/o ceva...nu dar acestea se repeta si nu-s uitate nicidata in "pomelnicul" din acest an.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
olishka spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 io sunt fan Angry Birds |
Bianca David este atat de fan Angry Birds incat: seara inainte de culcare trebuie sa trecem macar de un nivel, dimineata cand se trezeste primul lucru pune mana pe Ipad si se joaca un pic angry birds; are cuburi si porci mici pe care ii aseaza in fel si fel si arunca cu pasarile, ne alinniaza pe toti din casa (inafara de mine) si ii face porci , iar el arunca cu pasarile de plus dupa ei (ei trebuie sa cada jos) si la sfarsit isi da si stelute, la baie jocul lor preferat in apa este...ati ghicit Angry Birds, cand preluam fel si fel de roluri, trebuie sa fie neaparat din Angry Bird - lui ii place foarte mult sa fie regele porc si purtam fel si fel de discutii despre oua furate, pasari zburatoare etc. Este fan sa caute pe youtube filmulete cu acest joc si sa se uite la altii cum il joaca. Toata ziua numai de pasarile astea aud. Nu mai suport

Olga, mamica lui David iepurasul

si
26+
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
La anu' o sa fie o intalnire in Bucovina si eu nu stiu!? |
Mno , asa am vrea
!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Novus si tu trebuie sa faci o delimitare intre ce vrea Ada si ce ii iei tu, ca n-am inteles exact. |
Pai eu o sa-i iau exact ce-si doreste la capitolul jucarii
La hainute iau ce vreau eu
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Salutare!
Eu nu pot sa deschid lista Olgai de pe laptop, cred ca nu am instalat ceva, o sa o deschid mai tarziu de pe calculatorul celalalt. Mai este vreun copilas si pentru mine?
La capitolul cadouri: el isi doreste "Thomas, Rosie si Percy", asa ca asta caut; daca asta e dorinta lui, incerc sa i-o implinesc, cred ca e o bucurie mare pentru el sa primeasca ceea ce isi doreste. O sa mai adaug ceva haine si cam asta ar fi. As mai cumpara pentru Craciun un Dinopad, dar nu stiu daca gasesc.