Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Fetelor sunt foarte happy. Am reusit sa strangem cei 1200 RON pentru copilasul de 6 luni care avea nevoie cateter si astazi dimineata la 12 l-a si primit Sper sa fie bine.

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Fetelor sunt foarte happy. Am reusit sa strangem cei 1200 RON pentru copilasul de 6 luni care avea nevoie cateter si astazi dimineata la 12 l-a si primit Sper sa fie bine.

Bravo!!! sper sa se faca bine micutul!

Mergi la inceput

Anaan zi-mi cam cati ani sa aibe copilasul si daca vrei sa fie baiat sau fetita

Stiu eu unde-i gasesti pe Rosie si Percy. I-am luat lui David de la Carrefour si sunt f faine. Sunt din lemn, dar arata ff bine. Au si fel si fel de sine separat, dar se potrivesc si la sinele de la trenuletul din Ikea daca stii. Sunt cu magneti si poti la fel sa atasezi si vagoanele de la trenuletul din Ikea. Sunt f faine. David ii are aproape pe toti si vreau doar sa-i mai iau de Mosi ceva completare.

Daca nu aveti Carrefour si le doresti pot eu sa ti le achizitionez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Salutare!

Eu nu pot sa deschid lista Olgai de pe laptop, cred ca nu am instalat ceva, o sa o deschid mai tarziu de pe calculatorul celalalt. Mai este vreun copilas si pentru mine?

La capitolul cadouri: el isi doreste "Thomas, Rosie si Percy", asa ca asta caut; daca asta e dorinta lui, incerc sa i-o implinesc, cred ca e o bucurie mare pentru el sa primeasca ceea ce isi doreste. O sa mai adaug ceva haine si cam asta ar fi. As mai cumpara pentru Craciun un Dinopad, dar nu stiu daca gasesc.

office 2007, eu aveam 2003, insa m-am descurcat. dc vrei l-am decriptat eu.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Bravo !! asa da !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Olga, as prefera un baietel sub doi ani.

Merci de pont!"Thomas load'n go" l-am luat din Carrefour, dar pe Rosie si Percy nu i-am vazut. Drept e ca eram cu Andrei dupa noi si ne tot ascundeam, sa nu desconspiram surpriza. O sa mai merg o data sa caut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Olga, as prefera un baietel sub doi ani.

Merci de pont!"Thomas load'n go" l-am luat din Carrefour, dar pe Rosie si Percy nu i-am vazut. Drept e ca eram cu Andrei dupa noi si ne tot ascundeam, sa nu desconspiram surpriza. O sa mai merg o data sa caut.

Suliman Bursuc de 6 luni sau Popa Andrei de 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Helou!
Am intrat sa vad de am fost tocanita si ce vad...3 randuri+ un "subscriu"...ofof, ce fiintza plictisitoare si usor de rezumat sunt!! (si de aici puteti deduce vanitatea si orgoliul meu...buhuhu!!:))
Olishka, ce matur si pe placul meu ai gandit: si io urasc Barbiurile din adancu' irimii si pe cat pot le voi ocoli/ n-o voi incuraja in directia asta etc. etc. daaar de le va vedea ea undeva si-si va dori...dorintza ei primeaza! Poate si mie mi-ar fi placut cand eram mica...dar nu se gaseau! Nu cred ca faptul ca-si va dori niste "barbii" si tricouri cu hanna mutanta va duce la un viitor "prost gust" al ei, ca persoana.
Aci o am pe maica-mea model: io in liceu iubeam tricourile negre cu formatii (majoritatea f. kitchoase- tricourile, nu formatiile:))) si posterele cu "bunoci" pletoshi. Taica-meu stramba din nas oripilat. Da' maica-mea imi cumpara "marfa rarisima" din Ungaria si-mi lipea posterele pe pereti cu manutza ei (eu eram neindemanatica:))).

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Helou!
Am intrat sa vad de am fost tocanita si ce vad...3 randuri+ un "subscriu"...ofof, ce fiintza plictisitoare si usor de rezumat sunt!! (si de aici puteti deduce vanitatea si orgoliul meu...buhuhu!!:))

Bine, bine, trec la cratita, am inteles aluzia !

Hai tufato ca te tocanim si pe tine nu-ti fa griji, doar ca s-a mai domolit ritmul

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

da, da
tufete dragi din runda 3, va rog sa nu va faceti griji doar ca eu una m-am luat cu grijile si stresul cu ba-i febra, ba nu-i febra, va face, ba nu face kk mult/putin ... dar nu va fie teama ca nu "scapati"
ne scuturam, regrupam si ne vom recapata ritmul

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput