Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***
Raspunsuri - Pagina 28
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Salutam! N-am apucat sa citesc nimic, intru numai sa va anunt diagnosticul: faringita (usoara, nu acuta) si otita pe dreapta. Avem si niste pipi la analize, sa vedem ce iese. Azi-noapte a fost horror, iar 40 si plans ca il dor: burta, capul, urechea, gatul, piciorul... |
Multa sanatate injinerului si multa putere mamicii de garda!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Neata gagici! Intrebare fulger, voi le mai dati la pitici vitamina D? daca da in ce format? (bine ca mi-a adus aminte bebe-shtrumf) Noua doctorul ne-a recomandat in lunile de toamna si mi-aduc aminte ca a zis ca vom lua Vigantolette, nu Vigantol. Ma intereseasza sa-mi spuneti exact de care ca trebuie sa-l comand de acasa. Aici nu se practica asta si nu-l gasesc la liber. Mai vroiam sa intreb ceva dar am uitat. fug la treaba, revin mai tarziu. Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor ![]() |
noi am luat de curind vit D, o fiola care se ia o data si are efect pt un an... mi se pare mult mai simplu asa.
Floric spune:
Mai, cand am postat linkurile cu planse de colorat mi-a trecut un gand ca is prea multe si stiu ca cei de pe DC s-au mai zburlit sa nu mai postam linkuri concurente dar nici chiar asa...acel link cu reclama mascata...mare reclama faceam eu este cel cu copilul...lasa asa si cine are nevoie ii pune si w in fata si .ro la sfarsit. Dar fine, ma enervez pe marea fabrica NASA., numita dc.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
denisamada spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui inapreda
Nu, e fistic! |
Aham, asa e!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 MADA, pai am vb cu OLGA sa ramana pe joi. Te sun maine dupa ce ma cursesc, adica dupa 13 ![]() Am vazut ca vb de personaje si branduri. Ana are o pasiune pt Mickey & friends si de Mos vrea Mickey care canta (nu e decat vreo 3 milioane ). Ii place si Kitty, are hainute si cu Mickey si Minnie si cu Kitty. Restul nu le-am experimentat. Impartasesc insa parerea OLGAI si nu consider o chestie deranjanta, atata vreme cat e temporara.PISIGRI, de unde ai luat puzzle-ul ala smecher cu Mickey? Il gasesc si on line? |
Io ma gandeam la sambata, ti-am trimis pe mail, dar ai dreptate, mai bine ne auzim la telefon.

Si Adela e fan "Mikimais", nu-sh ce e cu asta cantatoru',dar mi s-a parut mie ca zicea ea ceva aseara de un Mikimais care vorbeste... tre sa studiez problema... Ce puzzle, ce puzzle?
Denisa-Madalina
fericita de
novus spune:
Chatonel , esti tare si la poezii !! 
vreau si io ![]()

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Am verificat-o pe Gaza mica, momentan nu prezinta nici un semn evident, in schimb pe mine a inceput sa ma manance capul acu pe seara. Sper sa fie doar autosugestia ![]() ![]() ![]() |
Da, foarte probabil, si pe mine ma apuca scarpiniciul de fiecare data cand vad unul de-asta...pruriginosu', dar de luat nu am luat nik pana acum...

Denisa-Madalina
fericita de
Anaan spune:
Salutare!
Bebe strumph, am primit lista pe mail - merci!- si am vazut ca l-ai luat tu pe Popa Andrei pe care mi-l repartizase Olga mie ieri, iar eu azi am luat ceva pentru el. Daca se poate, ia tu un alt copilas, daca nu, spune-mi, te rog, sa ma reorientez. De asemenea, notati, va rog, fetelor, pe lista aceea ca si Suleiman Bursuc este "al meu".
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui Anaan Salutare! Bebe strumph, am primit lista pe mail - merci!- si am vazut ca l-ai luat tu pe Popa Andrei pe care mi-l repartizase Olga mie ieri, iar eu azi am luat ceva pentru el. Daca se poate, ia tu un alt copilas, daca nu, spune-mi, te rog, sa ma reorientez. De asemenea, notati, va rog, fetelor, pe lista aceea ca si Suleiman Bursuc este "al meu". |

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
pisigri spune:
Hai ca am reusit sa gasesc produsul
http://www. noriel.ro/jucarii_copii_Puzzle/jucarie_Puzzle_Wiz_Around_Mickey
Vedeti ca e un spatiu dupa www
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Al Doilea Anisor
). Ii place si Kitty, are hainute si cu Mickey si Minnie si cu Kitty. Restul nu le-am experimentat. Impartasesc insa parerea OLGAI