Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bebe si eu ma inclin in fata ta. da, si acele telefoane conteaza mult. E cel mai important sa iti mentii reteua de prieteni ca in prag de sarbatori sau la nevoie sa ”ii folosesti” (nu mi-a venit alt termen). Deci TU esti importanta. Caci esti bogata si dedicata si constienta de durerea altora. Esti bogata pentru ca ai relatii (cunostinte, prieteni) sufletisti. Asa cum spuneau...este uluitor de dureros cum oameni normali (ma refer la statut material) raspuns imediat la astfel de actiuni. macar cu un gand bun. ASi acesta conteaza. pe cand cei indestulati si urmariti de gandul inavutiei uita simplitatea fiintei umane. CA tot veni vorba mai devreme despre post si fapte bune. Asta are o legatura cu poruncile (dorinta de bogatie)

Bravo tie. Si eu aveam in gand ca si la o anterioara actiune ai avut o reactie imediata si fructuoasa. Sa sa ai mereu prieteni minunati.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Oli, te rog sa mai actualizezi din cand in cand lista.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am cautat in umra si am gasit lista completa de tocanita in care se cerea si Denisamada asa ca imediat o voi introduce si pe ea

Anamariame, am vazut ca nu ti-am raspuns si tie, imi pare rau ca nu veniti la intalneala :(((, cat despre bocana cred ca nu o sa fie chiar asa costisitoare

Pisik, si tie nu ti-am spus ca urmarim cu interes blogul dlui Pisik, am primit linkul direct de la autor

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Neata gagici!
Intrebare fulger, voi le mai dati la pitici vitamina D? daca da in ce format? (bine ca mi-a adus aminte bebe-shtrumf)
Noua doctorul ne-a recomandat in lunile de toamna si mi-aduc aminte ca a zis ca vom lua Vigantolette, nu Vigantol. Ma intereseasza sa-mi spuneti exact de care ca trebuie sa-l comand de acasa. Aici nu se practica asta si nu-l gasesc la liber.

Mai vroiam sa intreb ceva dar am uitat.

fug la treaba, revin mai tarziu.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

DENISAMADA

De dna doctor ce sa spun : am ''descoperit-o'' abia la intalneli , pana atunci de pe forum mi se parea destul de dura, parca o si vedeam in halat alb cu stetoscopul dupa gat , serioasa, profesionista , dand raspunsuri scurte si la obiect , nu ca acum o vad in blugi si cu berea pe masa la birou dar live am descoperit o Mada super simpatica care sta si face, arunca cate o replica atunci cand te astepti mai putin si efectul e maxim !
Imi place ca are un umor aparte , fin si cu multeeee subtilitati si mi-e tare draga si cand se enerveaza, rar ce-i drept !!
E o persoana pe care te poti baza, excursionista de nota 10, nu a fost invitatie pe care sa nu o onoreze, imediat se organizeaza si nu sta mult pe ganduri !
O admir si pt profesionalismul sau, dovedit in multe situatii inclusiv aici pe forum si pt faptul ca e mereu disponibila si implicata
Desi am petrecut ceva timp impreuna, simt eu ca mai am multe chestii de descoperit la ea pt ca mereu ma surprinde cu cate ceva si as vrea sa ma apropii mai mult de sufletul ei, dar este vreme !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Mi-am adus aminte. Va rog sa-mi recomandati un site, daca stiti, de unde pot sa printez fise pentru colorat, de preferebil din acelea cu tematica ca la gradi.

Gata pup

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Gaza, eu nu ii mai dau Vit D lui Rares de la 1 an si 10 luni desi ar fi trebuit sa ii dau pana la 2 ani. 2 ani era recomandarea medicului. Si cred ca dupa aceasta varsta pe aici pe la noi nu se mai recomanda.
In schimb, eu ii dau in lunile de iarna, OSteocare, tot la recomandarea medicului, 10 ml pe zi.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

replica pt simply

simplyana, delicata buburuza
care zboara-n sapte zari,
pe-ale sotului carari,
pierdu muza.

de la lucos a luat frica
cum se-ntimpla uneori,
dupa lungi peregrinari,
in peninsula (i)berica.

dara mai pe la amiaza
cu credinta-n subtiori
vine sa ne dea fiori
dumnezeu ca sa ne vaza.

mai anuto, fie-ti mila
nu ne mai baga la post,
oricum traiul e anost,
ce sa mai intrec camila?

Mergi la inceput

Gaza, la un prim gagulit am gasit astea.

http://www.copilasul.com/images/planse-colorat/animale/index.php

http://www.reclamamascataatentie/planse-de-colorat/

http://www.kids-shop.ro/articol.php?articol=401

http://www.scritube.com/gradinita/Planse-de-colorat2058112218.php

http://www.logopedics.info/planse-de-colorat-alfabetul.php

http://forum.7p.ro/Planse-de-colorat---Desene-de-colorat.aspx?g=topics&f=441

Cred ca ai de unde alege. poate fetele care is gradinarese cu acte au mai multa experienta in recomandare.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

replica pt simply

simplyana, delicata buburuza
care zboara-n sapte zari,
pe-ale sotului carari,
pierdu muza.

de la lucos a luat frica
cum se-ntimpla uneori,
dupa lungi peregrinari,
in peninsula (i)berica.

dara mai pe la amiaza
cu credinta-n subtiori
vine sa ne dea fiori
dumnezeu ca sa ne vaza.

mai anuto, fie-ti mila
nu ne mai baga la post,
oricum traiul e anost,
ce sa intrec camila?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Chatonico, baga mana mai adanc in gatul muzei poate mai are un zvac si pentru restul turmei.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput