Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Cine era la tocat: Chatonel sau Ddenisamada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Ma updatati si pe mine va rog cu ingredientele pentru tocanita...?

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Pai avem asa : Olga, Pisik, Ilinca, Dyanna, Simonapro si cred ca Denisamada

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Multumesc !
Greeeeeeeeeeuuuuuu cu fetele astea....mai ales ca ce s-a scris deja se cam muleaza pe ce am vazut si eu....

OLGA
este dementiala Inca ma intreb cum poate fi asa de frumoasa. Si imi place ca e pisicoasa si alintata si alintatzibila si iubibila Mi se pare ca un pui de-ala pufos de mitza pe care iti vine sa il smotocesti. Si ma mir, iar si iar si iar, cum poate fi ea asa de matura si de ...potrivita pentru "rolul" pe care si-l asuma, cu toate responsabilitatile lui. Ea e mama, nu uita sa fie sotie, ba mai este si "sefa" si trebuie sa fie o prezenta deosebita si la toate evenimentele la care merge. Pe mine chestia asta m-ar obosi si m-ar ucide, ei pare sa ii placa si sa faca fata cu brio solicitarilor. Pe mine ma oboseste si gindul de a sta la casa . Ca sa nu mai spun cit ma induioseaza implicarea ei in diverse cazuri sociale si faptul ca este oricind, oricind, gata sa ofere o mina de ajutor. Iar povestea genealogiei familiei din care provine este

PISIK
Io pe Pisik o vad curajoasa si luptatoare. Stiu prin cite trece cu Ana dpdv al sanatatii si o simt ca se "zbate" si e intr-un conflict interior pe care il traiesc si eu. Ca si ea, si eu imi pierd rabdarea des si usor, si dup-aia ma simt vinovata ca uite, parca am uitat prin cite am trcut cu Ilinca si cum era atunci cind nu mai conta nimic altceva decit sa o vad ca e sanatoasa.
o admir enorm pentru ce a reusit sa faca din pasiunea ei pentru flori si pentru frumos; mi-as dori sa am si eu curajul si puterea de a face ce imi place .
Si nu in ultimul rind, tare as vrea sa cunosc si eu live "monstruleata" din dotare, ca Pisik a noastra ne tot povesteste de motoceli - si nu pot sa nu o cred - iar fetele care o stiu pe Ana live povestesc ce copil duuuuulce e - si nu pot sa nu le cred nici pe ele. Asa ca, Pisiko, daca mai vii prin Bucovina (eventual cu Denisamada :P) si nu dati un semn, te trag de urechi !

DYANNA
da, e "mami lu' Mutzu". E energica, ori vesela ca un caniche (asa te vad eu, topaind de prea-plin veselos), ori, cind e in perioade negre, "depresata" si "deprimata" ca un....beagle . Dpdv al starilor sufletesti o vad ca pe un om al extremelor. Cred ca e o prezenta tare tonica si vesela. Si mai cred ca e foarte pasionata de meseria ei si ca, cariera ocupa un loc important in viata ei si in nivelul ei de multumire de sine.

SIMONAPRO
Simonapro...e mami. Nu prea ne-am "lipit" cred, e o mica mare enigma pentru mine. Ce stiu insa e ca e absolut indragostita de flacaii ei - are si de cine! - si cred ca tre' sa fii o persoana puternica sa ai in grija o casa de barbati.

ILINCA....
/....hmmmm....Ilinca....
De la inceput ne-a apropiat dragostea de animale, si pe mine m-a apropiat umorul ei. Cizmele mov si picioarele date cu ulei si conversatia telefonica de dupa cezariana ei o sa-mi ramina in minte....cit oi avea minte!
Nu am vazut-o live, asa ca nu stiu cit de "dedublata" este; am vorbit la telefon de citeva ori si mi s-a parut si mie mai retinuta decit pare cind scrie pe forum.
Si ma enerveaza la culme cit de relaxata e ea in ceea ce o priveste pe Sophiphi. Adica mi-e ciuda ca nu imi iese si mie.

De Denisamada nu zic nimic, ca nu-s chiar sigura ca era in calupul asta

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

DYANNA

Imaginea care imi vine in minte cand ma gandesc la Dyanna e aceea a unei mame in bratele careia as vrea sa ma cuibaresc ,sa ma dragaleasca si sa ma alinte
Imi place de ea pentru ca emana caldura , dragoste si multa bunatate in primul rand si e o persoana care stie sa asculte si e gata sa dea un sfat, o vorba buna, o alintare cand e cazul

Imi place noua ei atitudine si sper din suflet sa-si gaseasca jobul potrivit si care sa ii dea satisfactii maxime si sa fie apreciata la valoarea ei si viata de familie sa intre pe fagasul normal fra interventii exterioare din orice parte ar veni ele (aici fac o paranteza si spun, ca dupa parerea mea, uneori Dyanna ''trage'' mai mult catre familia ei ,nu e termenul potrivit, nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun, dar cred ca de aici mai apar conflictele cu sotul & socrii , probabil toate facem lucrul asta involuntar dar la ea din postari mi s-a parut un pic dus la extrem, poate m-am inselat si sper sa nu se supere pe mine)

Imi place cum il alinta pe Mutzunelul, la capitolul asta e in topul meu nu cred ca stiu pe cineva care sa o depaseasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

am luat pe nr 48, Timleanu Darius 7 ani ... e ok pt voi, nu l-a pus nimeni in lista ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Olga, am trimis si lista mea actualizata pe mail-ul comun, am mai luat 3 copii.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

A propos de lista, Olga mi-o retrimiti si mie si formatul de acum, ca sigur s-a luat fetita pe care o vroiam eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Bebe, ai admiratia mea pt modul cum te-ai implicat in acest proiect, stiu ca si data trecuta ai dus vreo 17 colete, felicitari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Bebe, ai admiratia mea pt modul cum te-ai implicat in acest proiect, stiu ca si data trecuta ai dus vreo 17 colete, felicitari

ma faci sa ma simt import, insa nu-s, eu doar dau telefoane, prietenii fac totul, si inca o data raman socata cum raspund oamenii cu salariu normal, decat afaceristii
Copiii aceia n-au gresit cu nimik, asta ma doare cel mai mult, si merita si ei o atentie de Craciunnumai mama sa nu fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

DYANA

Din primele clipe am perceput-o pe Dyana ca o closca. Nu in sensul negativ. Cu o dragoste pasionala cum rar am intalnit, pentru cei apropiati ei. Patosul si trairile ei ii provoaca uneori amaraciune si neliniste. De aici, o vad si o perfectionista. Cu toate acestea, are o inima mare, are capacitatea de accepta si a acorda intelegere celor care fac altfel decat obiceiul ei.
Ca sa nu mai spun ce mult imi place meseria ei, ca presupune cunoastere, descoperire, explorare. Minunat! Si de ce nu, satisfactia muncii, implinirea activitatii facute.
La fel ca si la Pisik, m-a surpins placut dorinta de autocunoastere. Mai putini oameni isi constientizeaza problemele personale ci majoritatea arunca pe ceilalti neintelegerea din relatiile interumane.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Lupu Andreea -12 ani-bifata.

Mergi la inceput