Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***
Raspunsuri - Pagina 29
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Acu sa revin cu Lista de Craciun. Eu m-am gandit ca poate Pisigri la sfarsit ar putea-o scrie intr-unul din formatele acelea frumoase de pe site-ul ei iar noi sa ne-o scoatem la imprimanta. Un fel de cadou comun sau aminitre de Craciun. SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN Ghiocei 2011 Am doi ani si un pic mai mult, Si pe mama o ascult, Cand povesti imi deseneaza despre un Mos cu barba deasa. Ce intr-o noapte luminata, Cu o sanie fermecata, Le aduce la copii daruri, zambete si bucurii. Mi-as dori si eu ceva. Asta este lista mea: Adela (Denisamda): Cadouri, o masina, mere, lapte, miam-miam si hainute bune Kathy (Gaza): Baloane, catel, furculita si cutit, bucatarie, trotineta si "din toate lucrurile". Ian (Inapreda): azoi, pache, kinden, pon-con, tenu', abonu Ada (Novus): "de toate", 2 soparle, lego cu multe animale, casa de marcat, carti Ariana (bebe shtrumf): barbie, hana montana mov cu atute si cocote, bobo mov Amalia (AlexAndra): boboane si ciocolata si cadouri muuuulte Bogdi (Dododpui): Pinguinul si o papusa "shrek", Isabela: o papusa Maria David (Olishka): "Ooooo, angry birds" Andrei (Anaan): Thomas, Rosie si Percy Anastasia (Andiaroro): Barbapapa Ana (Pisik) Mickey care canta ![]() Daca am uitat pe cineva sau am facut vre-o greseala va rog sa ma trageti de maneca. Precizez ca am trecut doar raspunsurile copiilor, nu ce ati luat voi. Pisigri eu astept raspunsul Ilincai. Daca nu ma multumesc si cu ce ai luat tu.aaa si inca ceva va rog sa nu radeti de poezia mea. Oricum nu e definitiva, se poate modifica. |
Super, Gaza!

Doarc ca la noi asta e lista de Mos Nicolae...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
pisigri spune:
Denisamada
Imi place ca e amuzanta, plina de umor, ca are un cornulez de nota 20, e saritoare, bine informata, prompta, si...raspunde la telefon
chiar daca vede cine o suna ![]()
![]()
![]()
.
La foarte scurta intilnire la care am ajuns amindoua mi s-a parut foarte deschisa, prietenoasa, apropiata, deloc asemanatoare "lu doamna doctora". Cred ca avem un mare defect comun, si anume ne exprimam in scris ...mai altfel decit suntem noi in realitate. Ca eu la concluzia asta am ajuns, citind caracterizarile voastre la adresa mea, ca par prea serioasa.
Acum lasind gluma la o parte, o critic pentru ca se auto-cenzureaza prea mult aici pe forum cind e vorba de medicini
. Inteleg ratiunea acestei auto-cenzuri, dar nu mi se pare ca aduce vreun beneficiu real chestia asta, chiar daca in aparenta contribuie la pastrarea atmosferii zen.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)