Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***
Raspunsuri - Pagina 23
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Eu cred ca NU filmele/desenele/rozul la fete/albastru la baieti este naspha, ci exagerearea/dependenta de ele. ASTA trebuie evitat, statul in proasta la tv/calcu/ipod ca sa vezi de n ori aceleasi episoade/reclame repetate. Cumparatul exagerat de haine roz sau albastre. Dar si evitarea lor cu indarjire mi se pare o "impunere NEnaturala/NEfireasca". |
Aprob pozitiv!
Anca
A fost deja "caracterizata". Ce mi-ar mai ramane mie de spus, mai ales/desi ca am avut cateva discutii in contradictoriu? Cred ca Anca, "discutata", cu bune si cu rele, este o reactie, este reactia la ceea ce viata i-a dat (de altfel si eu sunt tot o astfel de "reactie", doar ca eu nu-s asa "cunoscuta"... pana la urma, la fel ca toti ceilalti...) Desi nu o inteleg in foarte multe situatii, o admir sincer pentru modul in care si-a realizat o viata, o cariera, o familie (kiar daca un pic diferita, adik "monoparentala"), pt dezinvoltura, inteligenta si spirit.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
pai lasa ca tu o tii acasa pe tine, nu o scoti in oras :) asa, ma mai imbat si io uneori, dar nu ma dau mare cu asta |
Tutunul dauneaza grav sanatatii, alcoolul asa-si-asa!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui inapreda De asemenea: migdalele, nucile, caju-ul, pistachi (nu-mi vine in minte acum varianta romaneasca |
Pistachi nu-s almoandele? Adicateleaa migdalele?

Denisa-Madalina
fericita de
inapreda spune:
citat din mesajul lui denisamada
Pistachi nu-s almoandele? Adicateleaa migdalele? ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Nu, e fistic!
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
simplyana_m spune:
citat din mesajul lui denisamada
Pistachi nu-s almoandele? Adicateleaa migdalele? ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Sau fistic? Parca suna a fistic!
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui inapreda
Nu, e fistic! Mama lui Ian. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Aha!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Pisik06 spune:
| citat din mesajul lui Floric PISIK – Pisika este atat de generoasa incat acest psedonim nu se potriveste (avand in vedere ca pisicile sunt sirete si insistente pana nu capata ceea ce vor). Completeaza tabloul format din Ilinca si Oli. Din ce deduc eu de pe forum, Pisik este prezenta in doua lumi diferite…una a locului de munca si una a muncii din pasiune, din placere. Fata fata muncii prestate indiferent de activitate, caci stie ca gaseste multumire, intelegere, sustinere in familie. Totodata, gasesc la Pisik dorinta de implinire, de perfectionare, de cunoastere. Pisik este timida, si asta nu agreez la ea. Dar timiditatea ei vine din faptul ca e sensibila, mult prea sensibila pentru lumea noastra. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Am ajuns la pagina asta de abia, asa ca nu spun buna seara, spun doar UAU! Nici eu nu m-as fi descris mai bine, FLORICULE esti tare! Plecaciuni si iertaciuni ca zau daca m-as fi gandit ca ma vei citi atat de bine. Revin, si promit ca va dau si binete
Mami de minune mica
dyana27 spune:
pup fetele
sunt intr-o mare dilema in clipa asta: a fost super bine la interviu, dupa bla-bla-ul ca e primul interviu, ca selecteaza dupa ce-i vad pe toti si ne suna in 2 saptamani.... la sfarsitul interviului aveam deja programat al doilea interviu.... si incantarea lor maxima, si speranta ca o sa vin la ei...

acum sincer... habar nua m ce sa fac, pentru simplul motiv ca mi s-au parut usor "deranjate" de faptul ca am copil mic, adica m-a intrebat directoarea de 4 (patru!!!!!!) ori daca are cine sta cu copilul daca eu intarzii acasa
. Asta in conditiile in care ei abia in ianuarie incep activitatea la full-time, si chiar n-ai cum sa apreciezi dinainte ce volum de munca e (asta in cazul in care nu si-au pus deja in cap sa luicrezi pana faci poc). Nu stiu, mi s-a paraut aiurea insistatul pe partea asta.... dar ma lamuresc eu saptamana viitoare.
Oricum... mi-a placut nene, super dotari, super laboratoare, viitoarea eventuala sefa de laborator e draguta si mi-a placut.... ce sa mai, alta mancare de peste.... e practic laboratorul pe care l-am visat din punct de vedere al dotarilor. Si acolo as putea sa-mi continui si munca de cercetare, pentru ca au si proiecte.
Ma mai trage usor inapoi programul, care e cu o ora juamte mai lung..... adica pana la 5
.....
O sa vad ce "feeling" am pana saptamana viitoare.. ca sincer, am depasit faza de puine pe hartie si vezi care da cu plus...

olishka spune:
Dyana bravo!!! Sa inteleg ca pana la urma a fost bine 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
26+
Pisik06 spune:
Asa, si acuma buna seara!![]()
Mi-au placut toate caracterizarile, dar cam slabuta miscarea, vad ca ati dat-o in diverse
BIANCA, m-ai surprins si tu cu caracterizarea, pentru ca nu credeam ca o tipa asa cool si misto ca tine ma poate vedea pe mine asa bine (stiu, bateti-ma, am de lucrat si lucrez la self-esteem
)
MADA, pai am vb cu OLGA sa ramana pe joi. Te sun maine dupa ce ma cursesc, adica dupa 13
Am vazut ca vb de personaje si branduri. Ana are o pasiune pt Mickey & friends si de Mos vrea Mickey care canta (nu e decat vreo 3 milioane
). Ii place si Kitty, are hainute si cu Mickey si Minnie si cu Kitty. Restul nu le-am experimentat. Impartasesc insa parerea OLGAI
si nu consider o chestie deranjanta, atata vreme cat e temporara.
PISIGRI, de unde ai luat puzzle-ul ala smecher cu Mickey? Il gasesc si on line?
OLGA, vreau si eu nu copil de pe lista
GAZA, ce frumos zici tu de papusica de portelan, m-ai impresionat
. Eu as lasa-o pe Eliza primadona momentan, dar tu stii mai bine.
Tu stii ca noi suntem pe aceeasi lungime de unda, imi pare rau ca experimentezi crizute cu Kati, depinde cred si de cum ne raportam noi la ele - eu cand reusesc sa fiu calma si ferma, chiar obtin rezultate. Acuma nu va imaginati ca nu mai face, dar sunt mai reduse ca intensitate si timp.
Despre post: in ultima vreme, cum eu sunt cam in remodelare de conceptii, pareri, raportari la lume, nici zona religioasa nu face exceptie. Am avut o perioada cand posteam destul de strict (miercuri si vineri, o data am tinut tot postul Craciunului, vinerea Mare incercam sa tin post negru, etc) si chiar ma invinovateam cand nu reuseam "sa ma tin de plan". Recunosc ca am apelat la rugaciune si acatiste si mers la slujbe cand am avut nevoie, adica atunci cand nu o puteam avea pe Ana
si acum nu cred ca a fost chiar moral, dar atunci m-a ajutat psihic, mi-a oferit un confort, un refugiu.
Acum am inceput sa percep relatia cu Dumnezeu mai putin formal si "canonizat". Cred ca exista Dumnezeu, El este in tot si in toate, El ne-a creat pe toti egali si ne va aduna pe toti la un moment dat, sub o forma sau alta, din nou, intr-un tot. Nu mai cred ca trebuie sa te rogi cu matanii si cruci, sa mergi la biserica in fiecare duminica, sa postesti de 2 ori pe saptamana ca sa crezi si sa ai relatie cu Dumnezeu. Relatia cu Dumnezeu poate fi ca o relatie cu un prieten bun, cu care chiar daca nu vorbesti sau nu te vezi non stop, relationezi, stii ca este acolo, cu sufletul deschis, ca te aculta, ca te alina ori de cate ori ai nevoie.
Am ales sa incerc sa tin acest post pentru ca asa am simtit, am exprimat intentia de a ma curata, de a fi putin eu cu mine, de a face o schimbare in stilul meu de viata, chiar si temporara. Nu ma cramponez, nu ma invinovatesc. Daca imi iese e perfect, daca nu, tot e bine, am incercat.
Sunt cam obo, sper ca am fost coerenta.
Hai cu tocanita. Maine promit ca prestez si eu, dar tot seara sau dupa pranz.
Pupicei
Mami de minune mica